(08-08-2024, 12:16 PM)Abdul Salam Έγραψε: Νομίζω πως έχεις λάθος άποψη. Δεν χρειάζεται να φτάνεις στα άκρα ούτε να σταυρώνεις
ούτε να γράφεις διθυράμβους για κάποια που δεν το αξίζει επιδη δεν πλήρωσες.
Απλά γράφουμε αντικειμενικά αυτό που βιώνουμε αδιαφορώντας αν θα γίνουμε αρεστοί για τα γραφεία.
δεν ειπα οτι γραφω διθυραμβους επειδη δεν πληρωσα,ειπα οτι οταν δεν πληρωνω η κριτικη μου στο 99% των περιπτωσεων θα εχει θετικο προσημο-τωρα αμα ειχα πετυχει σε φρι φακ τη ναστια,που ειναι μακραν το χειροτερο ραντεβου που εχω κανει,ε δεν θα της χαριζομουνα,θα τη σταυρωνα κανονικα,απλα θα εβαζα 10 στο value for money....
k το αλλο που διαφωνω οταν πληρωνω γιατι να μην σταυρωσω καποια αμα δεν περναω καλα,ενα τσουβαλι λεφτα ζητανε για ενα 40 λεπτο μαξ που θα μας διαθεσουν το κορμι τους και ειδικα εγω που εχω απαιτησεις της πλακας σε σχεση με κατι τυπους που πανε κ βγαζουνε πανω στα κοριτσια τα χειροτερα απωθημενα τους κ πραγματικα τις κουρελιαζουνε,ε θα επρεπε να κανουνε το σταυρο τους οταν πεδφτουνε σε τοσο ευκολους πελατες οπως ειναι η αφεντια μου.
ε αμα δεν περναω καλα κ γω που ειμαι τοσο ευκολος πελατης τοτε θα γραψω ασχημη κριτικη ,που σιγα το σταυρωμα δηλαδη που θα γραψω οτι μου εβαλε κοφτη στο γλειφομουνι
ο tomcruise ειμαι,αμα δεν γλειψω το ραντεβου ειναι για τα σκουπιδια,δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο να ουμε...