Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 170 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Maik1271

» Θέματα φόρουμ: 2,506
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 386,698

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Magic Girls chat

(01-08-2024, 12:21 AM)cglover Έγραψε: Μπήκα στον μάγο να χαζέψω το ροστερ που έχει τώρα και βλέπω μία με το όνομα Νέμεσις στη προνομιακή τιμή των 280€/h, +50€ τελείωμα στο στόμα. Μήπως τελικά η Ελίζα είναι φθηνή; Χαχαχαχαχα

Nα ναι καμια ψευτοσελεμπριτι ; 
Γιατι και εγω εχω μαυρισμενο  sta4 αλλα δεν το χρεωνω 280  axaxaxa
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 12:27 AM)P.vim Έγραψε: Nα ναι καμια ψευτοσελεμπριτι ;

Όλες έτσι βαφτίζονται για να δικαιολογήσουν κάπως την υψηλή τιμή
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(30-07-2024, 09:18 PM)P.vim Έγραψε: Το διαβασα ουτε εμενα  για 180 δε , ουτε μετα απο θετικη κριτικη δλδ ποσο να αλλαξε ; αντε να αφηνει να τελειωνεις  μεσα με προφυλακτικο τι  αλλο;
Μεγαλη αλλαγη 

Προσφατα πηρα αλλο βουρλο , πρωην ματζικ μου λεει και αυτη δεν θελω να τελειωσεις μεσα με προφυλακτικο εννοειται  My

Βρε βουρλα αν φοβαστε , τραβατε σκλαβενιτη ψαχνει πωλητριες και αφηστε τα τιμια και σωστα κοριτσια  να δουλεψουν  α στα διαλια πια !!

Εν το μεταξυ με εχτρα κανει τα παντα  
Αν διαβασεις κριτικες παλιες θα φριξεις

Ποια ήταν για να την αποφύγουμε?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 12:27 AM)P.vim Έγραψε: Nα ναι καμια ψευτοσελεμπριτι ; 
Γιατι και εγω εχω μαυρισμενο  sta4 αλλα δεν το χρεωνω 280  axaxaxa

αν ηταν αναγνωρισιμη θα πηγαινε 400-500
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 12:21 AM)cglover Έγραψε: Μπήκα στον μάγο να χαζέψω το ροστερ που έχει τώρα και βλέπω μία με το όνομα Νέμεσις στη προνομιακή τιμή των 280€/h, +50€ τελείωμα στο στόμα. Μήπως τελικά η Ελίζα είναι φθηνή; Χαχαχαχαχα

έχουν ξεφύγει τελείως... δε δινω τόσα για καμία καριόλα...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 03:01 PM)geroksouras Έγραψε: αν ηταν αναγνωρισιμη θα πηγαινε 400-500

Εεε αναγνωρισιμη με αναγνωρισιμη  εχει διαφορα 
Και η κ.λ αναγνωρισιμη ειναι με 200κ ακολουθους σε μας τους πορνους αλλα 300 επερνε και πολλα ηταν
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 08:20 PM)P.vim Έγραψε: Εεε αναγνωρισιμη με αναγνωρισιμη  εχει διαφορα 
Και η κ.λ αναγνωρισιμη ειναι με 200κ ακολουθους σε μας τους πορνους αλλα 300 επερνε και πολλα ηταν

το θεμα ειναι αν αξιζει η καθεμια που ζηταει πανω απο 180 στη πραξη η τα δινεις μονο για να λες οτι γαμησα την ταδε... γτν αν εχει μονο το ονομα βρισκεις και στα 160...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 08:45 PM)Pe27 Έγραψε: το θεμα ειναι αν αξιζει η καθεμια που ζηταει πανω απο 180 στη πραξη η τα δινεις μονο για να λες οτι γαμησα την ταδε... γτν αν εχει μονο το ονομα βρισκεις και στα 160...

Εεε οτι δινουμε απο 180 και πανω μεταφραζεται σε  αναγνωρισιμοτητα , followers σε σοσιαλ  κλπ
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 08:59 PM)P.vim Έγραψε: Εεε οτι δινουμε απο 180 και πανω μεταφραζεται σε  αναγνωρισιμοτητα , followers σε σοσιαλ  κλπ

δεν ειναι απαραιτητο... εγω ειχα μια στα 120 η ωρα αναγνωρισιμη απο reality..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(01-08-2024, 09:04 PM)Pe27 Έγραψε: δεν ειναι απαραιτητο... εγω ειχα μια στα 120 η ωρα αναγνωρισιμη απο reality..

Καλα και σειρινουλες (βλ μ.α) με αυτα και περισοτερη ωρα εβρισκες παλια

Ποια εννοεις αρχικα  και ποσο αναγνωρισιμη; 
Και τι ηλικια;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…