Φήμη: 11691
Θα σου πω γιατί δεν διαφωνούσες, γιατί αντέγραφε κάποια σημεία από κριτικές άλλων έτσι ώστε να γίνεται πιστευτός, επειδή όμως ήταν και απρόσεχτος και λίγο τεμπέλης φώναζε από μακριά πως ήταν μουφαντάν, αλλά μόνο ο μπιγκμάουντεν κι εγώ μιλήσαμε, οι άλλοι κότες κοτούλες κοτ κοντέεεκ…
Φήμη: 5586
περίεργο. εδώ πως και δεν με βρήκαν να έχω κάνει 5 εκατομμύρια λογαριασμούς;
Φήμη: 18285
(27-05-2024, 03:05 PM)clonarius Έγραψε: εδώ φίλε έγραψε ο Ερίκος Μουφάουζεν καμιά 60ρια στην καθησιά του, όλες Μυθεύματα της φαντασίας του και δεν ίδρωσε κανείς και μου το παίζατε πολίτικαλυ κορρέκτ και έτσι, ενώ ήταν προφανές πως ήταν παραμυθάς ο τύπος...
αντε μη κάτσω κανα ΠΣΚ και γράψω καμιά 1000ρα κριτικές και φάτε την σκόνη μου...
(27-05-2024, 05:32 PM)clonarius Έγραψε: Θα σου πω γιατί δεν διαφωνούσες, γιατί αντέγραφε κάποια σημεία από κριτικές άλλων έτσι ώστε να γίνεται πιστευτός, επειδή όμως ήταν και απρόσεχτος και λίγο τεμπέλης φώναζε από μακριά πως ήταν μουφαντάν, αλλά μόνο ο μπιγκμάουντεν κι εγώ μιλήσαμε, οι άλλοι κότες κοτούλες κοτ κοντέεεκ…
Ε οχι και κοτουλες ολοι. Καποιοι εχουμε διαφορετικα λεβελ στις διαφωνιες. Επισης το φυντανι δεν ειναι μακρυα απο εδω, καποια ποστ μοιαζουν με αλλα παλαιοτερων, οσο καλη και αν ειναι η ηθοποιια.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.