(14-01-2020, 01:45 PM)eskimoos Έγραψε: Ο χωρος ειναι μοναδικος. Ισως ο καλυτερος στην Αθηνα αυτη τη στιγμη (συνδυασμος χωρητικοτητας - αισθητικης).
Προσωπικο πολυ ενταξει.
Κοπελες το 90% μοντελομουναρες.
Τωρα απο σοου κτλ μια χαρα ειναι. Ενταξει δεν ειμαστε και στο Λας Βεγκας. Για τα Αθηναικα δεδομενα ειναι πολυ καλα.
Ο χωρος ειναι average...
Απο δω και περα...τι σου προκαλεσε αισθητικη; οι πινακες βαν κογκ στον εξαερισμο; τα σατεν σεντονια της Μαγουλας; η μηπως τα κοκκινα χαλιά της θειας χολυγουντ; αν ναι, εισαι ο μοναδικος πελατης που ενω κρατουσες το πουτσο σου για τις γκομενες εβλεπες και το ντεκορ...
Οταν γραφουμε κατι και δε σας αρεσει απλα κοψτε το κορακιασμα και ακουστε και καμια 2η γνωμη...λες οτι το προσωπικο ειναι πολυ ενταξει...δηλαδη αν δεν ηταν ενταξει δε θα σου εφερνε το ποτο στο δισκο; η γαληνεψες με τις γραβατουλες τους; οσο για το 90% των κοριτσιων οτι ειναι αρχοντομουνες, αυτο ελειπε ρε κυρ αστυνομε...τι περιμενες δλδ να δεις; γυναικες απο το Λα Λουνα; Η απο τον Πριγκιπα;
Οσο για Λας Βεγκας, μη μιλαμε...Εχω κανει εκει κατι ομορφα φεγγαρια και του αξιζει δικο του νημα...
2 λογια φιλε μου μοντερατορα...
Ποτο 10 συνεχομενο
Γαμησι 100 μινιμουμ
Σοου τα ιδια με το ποτο των 5
Χοροι στο στυλο σα βολταρισμα στο Συνταγμα των 50s...
Τωρα για Βαν Κονγκ ή Μουσολινη και Μπρεσνιεφ στα αρχιδια μου...
Εβαλες και το αμαξι σου στο δρομο ενω υπααχει παρκινγκ στον 7ο οροφο...