Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
Αυτά του Βαγγέλα μόνο για ξέπλυμα δικαιολογούνται.. Να ξυπνήσει ο κόσμος να μην πάρουν ούτε ένα εισητηριο, ούτε ένα διαρκείας μπας κ βάλει μυαλό.. Αλλιώς να πάρει πουλο απτην ομάδα
(09-02-2024, 10:39 PM)giorgos2226 Έγραψε: Αυτά του Βαγγέλα μόνο για ξέπλυμα δικαιολογούνται.. Να ξυπνήσει ο κόσμος να μην πάρουν ούτε ένα εισητηριο, ούτε ένα διαρκείας μπας κ βάλει μυαλό.. Αλλιώς να πάρει πουλο απτην ομάδα
Καταστροφικό σενάριο!!!
Δεν νομίζω πως ο πραγματικός Ολυμπιακός ελπίζει ή πιστεύει σε αποχώρηση του Μαρινάκη. Αλλη η εποχή το 2010 που έφυγε ο Κόκκαλης και άλλη τώρα.
Πόσοι θυμούνται τη μετά Κοσκωτά εποχή; Μη γυρίσουμε εκεί!!!
(10-02-2024, 12:07 PM)mad_max Έγραψε: Καταστροφικό σενάριο!!!
Δεν νομίζω πως ο πραγματικός Ολυμπιακός ελπίζει ή πιστεύει σε αποχώρηση του Μαρινάκη. Αλλη η εποχή το 2010 που έφυγε ο Κόκκαλης και άλλη τώρα.
Πόσοι θυμούνται τη μετά Κοσκωτά εποχή; Μη γυρίσουμε εκεί!!!
Το θεμα ειναι οτι αυτα που κανει ο μαρινακης τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι αδικαιολογητα...στοπερ καλο εχουμε να δουμε απο εποχη μελμπεργκ...μπακ να ουτε π θυμαμαι απο ποτε...ευτυχως ο ροντινεη τωρα ειναι καλος..μην πω για 10αρι που αν δεν επαιζε φωρτουνης ή ηταν στα κατω του δεν υπηρχε ολη η ομαδα
(12-02-2024, 11:36 AM)giorgos2226 Έγραψε: Το θεμα ειναι οτι αυτα που κανει ο μαρινακης τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι αδικαιολογητα...στοπερ καλο εχουμε να δουμε απο εποχη μελμπεργκ...μπακ να ουτε π θυμαμαι απο ποτε...ευτυχως ο ροντινεη τωρα ειναι καλος..μην πω για 10αρι που αν δεν επαιζε φωρτουνης ή ηταν στα κατω του δεν υπηρχε ολη η ομαδα
ΟΚ Δεν βγήκε ο σχεδιασμός με κορδον, αλλά δεν την έχει παρατήσει την ομάδα. Εγώ είμαι αισιοδοξος