Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην nothorny, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 64 δημοσιεύσεις!
Μια ιστορια απο την Πόλη Μας μεγαλωνει απο παιδια Το μεγαλειο ΣΟΥ δεν τελειωνει ΑΕΚ ιδεα μοναδικια ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ.. ΙΣΟΒΙΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.. Μεσ'του βοσπορου τα στενα ξεκινησε το ονειρο μου Το 'φεραν οι παπουδες μας.. στης ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ τα μέρη.. Εκει σε προτογνωρισα κι ολοκληρη η γη το ξερει !! Οοοο ΑΕΚΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Οοοο ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !! Οοοο ΑΕΚΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ....
(17-11-2019, 05:11 PM)stripomaniac Έγραψε: Μια ιστορια απο την Πόλη Μας μεγαλωνει απο παιδια Το μεγαλειο ΣΟΥ δεν τελειωνει ΑΕΚ ιδεα μοναδικια ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ.. ΙΣΟΒΙΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.. Μεσ'του βοσπορου τα στενα ξεκινησε το ονειρο μου Το 'φεραν οι παπουδες μας.. στης ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ τα μέρη.. Εκει σε προτογνωρισα κι ολοκληρη η γη το ξερει !! Οοοο ΑΕΚΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Οοοο ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !! Οοοο ΑΕΚΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ....
ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ!
ΟRIGINAL21.
Κόλλησε η βελόνα, δεν αισθάνομαι καλά... Κόλλησε η βελόνα, δεν αισθάνομαι καλά... Κόλλησε η βελόνα, δεν αισθάνομαι καλά...