(14-12-2019, 12:07 PM)clonarius Έγραψε: Κέρδισα το φρη φακ στο Τριγγέτα...
Ακούω προτάσεις για κοπέλες καθ´ ότι δεν είμαι στουντιακός...
Όσοι θυμούνται είμαι ο χορχεκαβλάρες και τα γούστα μου εξτρήμ και απαιτητικά! Ελεύθερα στοματικά χυσίματα και πρωκτικά στην ημερησία διάταξη... προφανώς και το δώρο δεν καλύπτει αυτό το σέρβις αλλά ψάχνουμε την κοπέλα του ομίλου που μπορεί να ανταπεξέλθει....
Ακου τωρα κατι εσυ....
Αν εισαι ο Χορχε Καυλαρες (που εγω εχω καποιες αμφιβολιες γιατι ξερω 2 πραγματακια παραπανω για το μπου κομ) τοτε θα πρεπει να δωσεις εσυ και οχι εμεις! Αν εισαι αυτος που λες φιλε, δωσε πληροφοριες στο φορουμ για κοπελες που εχεις γαμησει και αφησες τις ομορφες εντυπωσεις σου μεσα στο μπου και μη ζητας απο μας.
Αν εισαι ο Χορχε ξερεις οτι γνωριζω καποια πραγματα για σενα και επισης ξερεις οτι οι λιστες σου ειναι λαδοκολλα που δε διπλωνεται.
Σου εχω δωσει στο απομακρο παρελθον γυναικα και με εχεις κρεμασει απο το σβερκο! Αν εισαι ο Χορχε ξερεις και για ποια γυναικα μιλαω.
Αρα ακου τι θα γινει εδω μεσα και το εννοω....
Καθε 2 γυναικες και γνωριμιες που θα δινεις, θα σου δινουμε και μια να δοκιμαζεις. Βεβαια επειδη εδω δεν εχουμε μαθει να παιζουμε το παιχνιδι "1 free fuck η κριτικη" θα πρεπει να πληρωνεις, αγαπη μου!
Αντε και καλες συνεχειες, φιλε Χορχε Καυλαρες!