Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Συναντώ συχνά ανθρώπους που πιστεύουν, ότι κάποιος τους μάτιασε, τους γλωσσόφαγε, ή τους γκαντέμιασε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Τα πιστεύετε αυτά;❓ Έχετε κάποιες εμπειρίες;
Ένα νήμα για συζήτηση γύρω από συναφή παραψυχολογικά φαινόμενα και σχετικές ευρέως διαδεδομένες πεποιθήσεις.
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Εγώ γενικώς δεν παίρνω στα σοβαρά τίποτα από αυτά.
Μου ακούγονται συχνά απλά ως διασκεδαστικές ιστορίες, επειδή πιστεύω, ότι όποιος είναι σωστός, και διατηρεί το θετικό του πνεύμα, δεν τρομοκρατείται από τα όποια κουζουλά «μυστικιστικά» φαινόμενα.
Φήμη: 32899
(10-05-2023, 12:10 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Τυπε εγω παω καθε μηνα στην Αθηνα να μου διαβασει τα αστρα, και στην Καιτουλα για τα χαρτια.
Μπας ξερεις καμια να μου διαβασει τον καφε; 
Τι να λεμε τωρα! 
ταρο ή απλη τραπουλα;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 1025
Ειναι μεχρι να τα παθεις και μετα δεν γελας ποια... Οσο για τον θεο, δεν νομιζω να εχει να κανει. Η μαγεια δεν προυποθετει την υπαρξη του θεου
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Ανακαλώ τώρα από τη μνήμη μου έναν ογδοντατετράχρονο, που είναι γείτονας στο εξοχικό μου.
Δεν πηγαίνει εύκολα σε γιατρούς. Τους αποφεύγει σαν την άδικη κατάρα.
Και μόλις αναφερθεί η οποιαδήποτε ασθένεια, αρχίζει να φτύνει στον κόρφο του και να αναφωνεί «μακριά από μας».
Ε, ο άνθρωπος καλά τα έχει πάει ως τώρα. Αυτό το φτύσιμο στον κόρφο του μοιάζει σαν να τον προστατεύει. Ξέρω ´γω!⁉️
Πάντως ζει, και φαίνεται σε λογική κατάσταση ακόμη.
Φήμη: 1550
Υπάρχουν όλα αυτά, αργά η γρήγορα όλοι μας το διαπιστώνουμε