(Χθες, 02:53 PM)Pe27 Έγραψε: Χτες είχα μια συζήτηση συγκεκριμένα για το θέμα αυτό με ένα άτομο από εδώ μέσα . Οταν είδα το νήμα λέω αυτό ανοίχτηκε για εμένα . Θα μου επιτρέψεις να πω κάποιες εμπειριες που έχω στο θέμα αυτό .
Ο φίλος που συζητήσαμε χτες τον οποίο και σέβομαι και με έχει στηρίξει έμπρακτα μου είπε ότι διαβάζει τα γραφόμενα μου και έχω αναφέρει πως έχω φίλες σε κάποια νήματα από το χώρο αυτό και να μη το κάνω γιατί όλες είναι βίζιτες και σε εκμεταλλεύονται. Μου είπε μάλιστα για μια που ξέρει πως ενώ τη έχω παρουσιάσει για φίλη αυτή λέει τα χειρότερα για εμένα . Δε μου πε ποια αλλά δε έχει σημασία τον πιστεύω .
Εμένα με νοιάζει να είμαι εγώ σωστός στη κάθε κοπέλα αν το εκτιμήσει είναι συνοδός αν όχι είναι μια κοινή πουτανα .
Δε έχω αυταπάτες ούτε ψάχνω αγαπητικιά και σίγουρα τη έχω πατήσει και εγώ πρώτος και πιστεύω οι περισσότεροι κάποια στιγμή .
Συμφωνώ λοιπόν με όσα συζητήσαμε χτες σε ποσοστό 75-80 τις εκατό σίγουρα . Ότι δηλαδή είσαι καλός όσο έχουν να πάρουν κάτι από εσένα και μετά σε ξεχνάνε ή σε βρίζουν πισώπλατα . Μια μάλιστα που ξέρω ότι με διαβάζει με χρησιμοποίησε κάπως επειδη δε είχε το θάρρος να κάνει κάτι που η ίδια ήθελε και με έμπλεξε από το πουθενά ενώ τη είχα στηρίξει .’αν με διαβάζει να ξέρει ότι εγώ κακιά δε κρατώ ούτε θέλω το κακό της κρατώ τις καλές στιγμές απλά να ξέρει ότι κάπου υπάρχει το λεγόμενο κάρμα .
Σχετικά τώρα με τη φιλία θα πω κάποια παραδείγματα και πείτε μου αν πρέπει να τις θεωρώ φίλες ή όχι .
Με μια μιλαμε καθημερινά εδώ και χρόνια . Ξέρω τα πάντα για τα ερωτικά της έχει βρει γκόμενο μέσα από δικό μου κύκλο αν με ρωτήσει ποτέ θα τη δω και της πω δε έχω χρήματα τώρα θα μου πει δε πειράζει έρχομαι και τα βρίσκουμε αργότερα , αν ξέρει ότι είμαι στεναχωρημένος θα έρθει μαζί με μια άλλη κοινή μας φίλη του χώρου σπίτι μου να δουν τι κάνω χωρίς λεφτά φυσικά ή θα βγούμε για ένα φαγητό . Μπορώ να πω ότι δε είναι φίλη ;
Μια άλλη που τη ξέρω πάνω από δέκα χρόνια δε πάει σε σπίτι ούτε αν της δώσεις 20000 ευρώ στο χέρι . Είμαι ο μόνος που έρχεται . Και όχι μόνο αυτό όταν έρχονται κοπέλες από τη χώρα της που δε έχουν ξαναδουλέψει τις στέλνει σε εμένα για να δουν πως είναι πρώτη φορά επαγγελματικά . Και μετά ξεκινάνε σταδιοδρομία σε γραφεία ή αλλού . Μπορώ να πω ότι δε είναι φίλη ;
Το ίδιο κάνει με κοπέλες και η πρώτη
Εχω άλλη που ήταν σε γραφεία μένει επαρχία και όταν έρχεται Αθήνα θα κάνουμε και ραντεβού ή θα βγούμε για φαγητό χωρίς χρέωση . Και αυτή μου φέρνει φίλες και αυτή έχει τύχει να μη έχω λεφτά να της το πω και να έρθει έτσι χωρίς να το ζητήσω . Δε είναι φίλη δοκιμασμένη ;
Άλλη από γραφείο που σταμάτησε και δε ζει Ελλάδα όταν έρθει είμαι ο πρώτος που στέλνει και με αυτή βγαίνουμε για φαγητό χωρίς χρέωση και έχω κάνει δώδεκαωρα μαζί της για 300 ευρώ !
Και ρωτώ όλους που λέτε ότι δε υπάρχει αληθινή φιλία στο χώρο (συμφωνώ ότι στο σύνολο μας δουλεύουν ) αυτά τα παραδείγματα δε είναι αποδεδειγμένες φιλίες σε ότι έχω κάνει και δοκιμασμένες ; Εσάς σας έρχονται χωρίς χρήματα αν δε έχετε ; Έρχονται σπίτι σας χωρίς λεφτά αν δε είστε καλά να σας φέρουν ένα φαγητό να πιείτε ένα κρασί ; Σας μαγειρεύουν ταψί με μπιφτέκια και πατάτες επειδή ξέρουν ότι σας αρέσει ; Βγαινεται για φαγητό ποτό χωρίς ,χρέωση συνοδείας ;
Ονόματα δε θα πω φυσικά ποτέ για καμία να μη τη εκθέσω αλλά δε δέχομαι ότι δε μπορεί να υπάρξει ποτέ φιλία
Συγνώμη αν σας κούρασα θα θελα τη άποψη σας για όσα σας ανέφερα
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι, πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι.
Αν σε δουν ειλικρινή, αν περνάνε όμορφα και ευχάριστα μαζί σου και το κυριότερο αν νιώσουν ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν, τότε είναι απόλυτα φυσικό να αναπτυχθεί αληθινή φιλία.
Τα παραδείγματα που ανέφερες μιλάνε από μόνα τους.