Διφορο΄υμενος όσον αφορά την Σίντυ
Ηλικιακά 40 φεύγα μου έκανε, κορμί καλό όμως για την ηλικία της
Πρόσωπο με γυαλιά αλλά έχει λίγο στραβισμό κοινώς είναι ψιλοαλήθωρη
Σόσιαλ πολύ καλό σαν να βγήκες με γκόμενα για καφέ, να σου μιλήσει άνετα να σου δείξει φωτογραφίες, να σου πει ότι της αρέσει να φτιάχνει μόνη της τα ρούχα που και που, όλα καλά
Στο σεξ ορεξάτη και επιθετική, πίπα νορμάλ περνάει και βόλτα απο τα παπάρια αλλά δεν κάθετε πολύ εκει
Το σεξ το ζει και τις αρέσει
Αλλα στο πρόσωπο είναι στην πολύ καλή μέτρια οπότε δεν σου κάνει διάθεση ούτε να την φιλήσεις ούτε να την γαμήσεις ιεραποστολικά
Ενα μπαλάκι, λίγο μασάζ και κουβέντα να τελειώσει ο χρονος και γειά σας
Μια τίμια τιμή θα ήταν στα 90, άλλωστε το dream το έχει ξανακάνει σε μέτριες εμφανησιακά γκόμενες

Ανοιξα την πορτα και ειδα την Σιντι οπως μου την περιεγραψαν απο το γραφειο.
Αποδεκτο προσωπο αλλα αρκετα καλυτερο σωμα ενω το υφος χαμογελαστο και υποτακτικο.
Στην επικοινωνια ειναι απλη, περισσοτερο ακουει και απανταει αλλα παντα να σε εξυπηρετησει.
Οντος στο προγραμμα κανει τα παντα απο γλυψιμο στα αρχιδια με διαρκεια, σπανκινγκ στον κωλο της και αυτο με διαρκεια και αναλ οσο γουσταρεις.
Ηταν καθαρη και εκανε μπανιο στην αρχη και ενδιαμεσα αλλα και μασαζ το οποιο με εκανε να χαλαρωσω παρα πολυ. Εχει αισθηση το μουνι της και ο κωλος της αν και φαινεται οτι τον τρωει συνεχεια ακομα ειναι σφιχτος.
Οσο και να ειναι μια ωρα ηταν λιγη με τοσα που προσφερει στο προγραμμα, ενα διωρο ειναι καλυτερο για να την ευχαριστηθεις αλλα αυτην την φορα δεν ειχα την ανεση του χρονου.
Στο επομενο λοιπον…

Χθες την εκλεισα για μια ωρα στο σπιτι μου.
Περασα αρκετα καλα, ωραια γυναικα απο σωμα με κολαρακι και μουνακι τρελα, καφε ματια και καλο προσωπο.
Η συμπεριφορα της αψογη, υποτακτικη, δινει πολλα γλωσσοφιλα,κανει πιπα με μανια γλυφει μπαλες και κεφαλακι...
Ειναι αλβανιδα αλλα δεν της φαινεται και τοσο και εχει καλη διαθεση σε ολη την διαρκεια.
Ηταν αναμεσα απο gfe και pse αλλα στο δευτερο μου αρεσε περισσοτερο γιατι ειχα καυλες.
Δεν εχει χασιμο χρονου μαζι της, τιμαει τα λεφτα που της δινεις και θελει να σε ικανοποιησει απολυτα...
Απο εμφανιση επισεις ολα ειναι φυσικα, τιποτα ενισχυμενο
Απο τις περιπτωσεις που αξιζει επαναληψη αλλα οχι αμεσα γιατι θελω να δοκιμασω νεες κοπελες.
Σιγουρα περνας καλα μαζι της και σιγουρα δεν μετανιωνεις που πληρωνεις.

δεν ειναι και για σακουλα το προσωπο