Το μεσημερι ειχα καυλες, εβαλα και τσοντα και μετα απο λιγο επιασα τον εαυτο μου ετοιμο να τραβηξει μαλακια...
Τι κανεις λεω ρε μαλακα; Εισαι καλα; Εσυ μαλακια; Πιανω την συσκευη, τηλεφωνο γκλαμουρ και ρωταω για κανενα πιπινι αφου αυτο που εβλεπα στον βιντεο τετοιο ηταν... Απαντηση οτι ειμαι τυχερος αφου η Ναστια ειναι αμεσα διαθεσιμη. Σαν πεινασμενος λυκος αλλα για γαμησι ετοιμαστηκα και εφυγα για το ξενοδοχειο.
Μπηκα μεσα και βλεπω το κοριτσι με βλεμμα αθωο και κωλαρα πεταχτη μολις ανοιξα την πορτα.
Ενιωσα να ζεσταινομαι και εβγαλα τα ρουχα αμεσως.
Ειναι ομορφη στο προσωπο αλλα οι καμπυλες της ειναι που σου τραβανε κατευθειαν την προσοχη
Αφου διαπιστωσα οτι δεν το εχει με τα αγγλικα αρχισα να γλειφω τα βυζια της λογο του οτι δεν μπορεις να αντισταθεις σε τοσο ομορφες στητες τορπιλες.
Ειναι γυμνασμενη εκτος των αλλων και μυριζει ομορφα απο το αφρολουτρο της. Δεν σταματησα εκει, πηγα και στο μουνι και εδωσα πονο με πολυ γλυψιμο που της αρεσε και μου κραταγε και το κεφαλι σε καποια στιγμη.
Η πιπα που μου εκανε ηταν καλη, δεν ειναι ακομα επαγγελματικη αλλα λογο του οτι της αρεσε το γλυφομουνι μου την εκανε με επιμονη.
Δεν ειναι το κοριτσι που ειναι νεο και θελει να εισαι μαλακος, ειναι φτιαγμενη για να γαμιεται και το θελει αλυπητο.
Πολυ ενταξει με την συμμετοχη και ειδικα το στησιμο στα τεσσερα ονειρο με τον κωλο που εχει...
Της αρεσε ο ρυθμος μου και ο δικος της ηταν οτι πρεπει. Το μουνι της εχει καλη αισθηση και το λιγο τζελ δεν μας χαλασε την φαση. Να μην πολυλογω.. Καναμε δυο γυρους την μια ωρα που ημασταν στο ξενοδοχειο πολυ ωραιοι και οι δυο.
Ηταν ολα καλα μεχρι το τελευταιο λεπτο, περασα καλα...