Την Τόκιο την είχα σταμπάρει καιρό τώρα, καθότι φαν των κορασίδων με Ασιατικά χαρακτηριστικά, αλλά κάτι τα λοκντάουν, κάτι οι γιορτές, κάτι ότι έκανα "ανακύκλωση" στα στανταράκια μου, η συνάντηση μας είχε πάει πίσω. Μέχρι βέβαια την ώρα που έστειλα στο viber μήνυμα στο γραφείο για να δωτη διαθεσίμότητα και όταν ευγενέστατα και γρήγορα μου απάντησαν ότι μπορεί να είναι στην πόρτα μου σε 40 λεπτά, τα διαδικαστικά κανόνιστηκαν.
Πράγματι ήρθε στην ώρα της και αντίκρυσα ένα πολύ χαριτωμένο ξανθό κορίτσι με μακριά μαλλιά, σχιστά ελαφρώς ματάκια, μιας και είναι από Ρωσσία αλλά προς την Ασιατική πλευρά βαθιά, όμορφο μάυρο φόρεμα και ψιλοτάκουνα πέδιλα. Άνετη και χαμογελαστή, πλέον με συμπαθητικά Αγγλικά, και με ένα βαθύ γλωσσόφιλο έσπασε γρήγορα ο πάγος. Δεν μου έδωσε περιθώριο για πολλά πολλά μιας και όρμησε απευθείας πάνω μου με το που ήπιε το νεράκι της. Ωραία παθιάρικα φιλιά απαλά και κάπου κάπου άγρια με γλώσσα, δεν άργησε να με κάνει κάγκελο, και μιας και το επιζητούσε, την άφησα να με περιποιηθεί. Τρομερό τσιμπούκι, με σάλιο, με παιχνίδισμα με τη γλώσσα και το σκουλαρίκι που έχει, περιποίηση και στα @@ με ταυτόχρονες λάγνες ματιές. Λόγω μεγέθους, είναι πανεύκολο να φέρεις τα πάνω κάτω και έτσι με μια κίνηση βρέθηκα να ασχολούμαι με το περιποιημένο και όμορφο μουνάκι της. Σωστή συμμετοχή και ένταση και ήδη το παιχνίδι είχε ανάψει. Πέρασμα αριστοτεχνικά με το στόμα της του προφυλακτικού και πρώτη στάση στα 4 με θέα το ωραίο κωλαράκι της και καλό ρυθμό που σταδιακά έγινε καταιγιστικός και με μπόλικο φάππινγκ χωρίς να κωλώσει στιγμή. Φιλιά ενδιάμεσα, δυνατά καρφώματα χωρίς αναστολές. Γύρισμα ιεραποστολικά με τρομερή ευλυγισία λόγω μεγέθους και εναλλαγή ρυθμoύ με εκείνη να βαριανασαίνει και να το ζει χωρίς υπερβολές. Είχε υγρανθεί αρκετά και με παρότρυνε για πιο δυνατά. Τελευταία στάση στον καναπέ με reverse cowgirl για να ξαναβλεπω τα ωραία της κωλομέρια και εκείνη να τριβέται πάνω στο πέος μου με δυνατό ρυθμό.Το τέλος το άφησα να έρθει στο στοματάκι της μετά από σούπερ για μια ακόμη φορά πειριποιηση εκ μέρους της όλης της περιοχής.
Η Τόκιο όσο μπόι της λείπει, τόσο ανάστημα έχει στο κρεβάτι, την κάνεις ότι θες, δε λέει όχι, δεν κωλώνει, εχει ενέργεια και στυλ και θα σε κάνει να περάσεις πολύ ωραία και φεύγοντας ήδη θα σκέφτεσαι ότι αξίζει να την ξαναδείς γιατί κάτι μου λέει ότι έχει να δώσει ακόμα περισσότερα

Ξεκωλο στο υφος ,υποσχεται πολλα και τα κανει ολα.
Λιγο πιο απλη απο προσωπο και σε συνολο απο εμφανιση αλλα οχι μεγαλες διαφορες.
Το σωμα της ειναι προς το κοντο αλλα ωραια σχηματα και σφιχτο.
Με μια ενισχυση στο βυζι γινεται απολυτο pse μαζι της.
Φιλια μπολικα με γλωσσα αλλα και πιπα ωραια με γλυψιμο στα @@ ατελειωτο
Οι πρωτοβουλιες της αφθονες λογω εμπειριας δεν μενεις δευτεροπλετο ησυχος μαζι της.
Απολαυση το σεξ για εκεινη, βογγητα, αναστεναγμοι και μουνιες αφθονες και φυσικα πραγματα πουθενα αστοχιες.
Στην επικοινωνια ειναι καλη αλλα περισσοτερο θελει το γαμησι, δεν την νοιαζει το ποιος εισαι.
Δεν σε εμποδιζει στο δαχτυλιασμα και δεχεται πιεση στην πιπα και στο σεξ.
Τα στησιματα ειναι απο επαγγελματια πορνη που κατα την γνωμη μου μπορει να παρει δεκαδες αντρες στην σειρα και να μην κουραστει.
Σιγουρα θα ξαναπαω οταν το μυαλο μου παει στο pse.
Δεν ειναι απο τις φτηνες του καταστηματος αλλα δινει πονο.

Outcall ραντεβου σε ξενοδοχειο κεντρικα με διαρκεια μιας ωρας...
Με το που μπηκε στο δωματιο κινηθηκε επιθετικα φιλωντας με και πιανοντας με κυριολεκτικα απο τα αρχιδια.
Καθησαμε στον καναπε που λογο του οτι ειναι κοντοπουτανο εφαρμοσε τελεια πανω στο σωμα μου ολοκληρη.
Καυλωσα κατευθειαν και περασαμε μαζι για ντους. Εκει αρχισε την πιπα που την κανει ποπρνοστσρικα με φτυσιμα γλειψιματα και πολυ καραμελωμα στα αρχιδια. Πηγαμε κρεβατι και αρχισαμε παλι γλωσσοφιλα και σιγα σιγα καθησε πανω στο προσωπο μου με την κωλαρα της και αρχισα το σπατουλαρισμα στον πατο της. Ειναι καθαρη οποτε μαζι με το καυλιαρικο πεσιμο που μου εκανε της αξιζε τετοια περιποιηση. Οι καυλες της πηραν ακομα μεγαλυτερες στροφες και το αποτελεσμα ηταν να ανεβει πανω μου και αν αρχισει ενα καβαλημα ανευ προηγουμενου το οποιο σταματησε μονο οταν εχυσα... Ξεσκισμα μου εκανε πραγματικα. Καναμε διαλειμμα με κουβεντα αγκαλια και απο φυσικο μας ηρθε να φιληθουμε ξανα. Μου καυλωσε και εβαλα την καποτα ξεκινωντας το γαμησι σε ιεραποστολικο. Αλλαξαμε σταση γρηγορα στα τεσσερα και αρχισα να την γαμαω δυνατα. Κανενα εμποδιο και κανενα μετρο δεν μου εβαλε, αντεξε και του δινει να καταλαβει με μουνιες και βογγητα που ακουγονται πολυ... Συνεχισα μεχρι που κοντεψα να χυσω οποτε και την γυρισα και της γεμισα τα βυζια με σπερμα. Μιλαμε για εσκορτ με το οποιο μπορεις να κανεις ενα σωστο pse αλλα ειναι και πολυ καλη στο να σε κανει να νιωσεις δικος της. Δεν το συζητω και δευτερο ραντεβου μαζι της ειναι επιθυμητο...