Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

μπείτε στο site
Με το δικό της μυαλό
Posted 14-12-2019, 03:51 AM by geroksouras
Αν υπάρχει πιο μεγάλη κουτσομπόλα στο πλανήτη είναι γένους αρσενικοί άλλα με θηλυκό όνομα (Η ΠΟΥΤΣΑ)
[Εικόνα: penisbrain3-1280x533.jpg]
Η πούτσα κύριοι λέξη ιταλική που σημαίνει βρόμα-βρωμιάρα
Σαν βρωμιάρα που είναι εκτός οτι θέλει να χώνετε παντού έχει και την αναγκη να λεει τα κατορθωματα της κανοντας και την Κατινα να μην μπορει να την συναγωνιστει σε κουτσομπολιό
Τρανο παραδειγμα οι μπουρδελιαρηδες (εσκορτακιδες, στουντιακηδες,μασαζακηδες) τι κανουν εξαιτιας αυτης της βρωμιαρα κουτσομπολας......και καλα για την ενημερωση συναγωνιστων γραφουν κριτικες για ποσο καλα ξεπατωσαν μια γκομενα και πως τον ειχαν κομπρεσερ μεσα της και τις εδωσαν ατελειωτους οργασμους....κι οποιος εχει αντιθετη αποψη απλα δεν ξερει να γαμαει
Δευτερο τρανο παραδειγμα οταν μαζευονται πολλες πουτσες για καφε αμεσως να πουνε τα κατορθωματα τους για την ταδε σερβιτορα/κομμωτρια/παντρεμενη

Εγω σημερα θα γραψω ενα απομνημονευμα του δικου μου πουτσου με μια γκομενα της δευτερης κατηγοριας

Περιπτωση δυσκολη ρεπορτερ ενος μικρου καναλιου (new channel) ψωναρα φαντασμενη με 3 διαφορετικα πανεπιστημιακα διπλωματα
οπου κατα δηλωση της επρεπε πρωτα να της γαμησεις το μυαλο και μετα το κορμι (σε κανονικα ελληνικα που καταλαβαινει η πουτσα να σου σπασει πρωτα τα αρχιδια να γαμησεις)

Η πουτσα κυριοι αυτη η βρωμιαρα σαν ενας εξωγηινος οργανισμος που χρησιμοποιει τον γηινο σαν ξενιστη (σε εφαγα μαρβελ) εχει καταλαβει το μυαλο μου και το μονο που ηθελε ηταν να κανει εφοδο και να μπει μεσα στο μουνι της ρεπορτερ

Αφου μετα ατελειωτες τηλεφωνικες επικποινωνιες....ατελειετες κουβεντες....ατελειωτες βολτες....ατελειωτο σπασιμο αρχιδιων απο τη ρεπορτερ

καταφερε κι εκανε την πολυποθητη διυσδηση

και ωπ!!! δια μαγειας εξαφανιστικε και το ενδιαφερον της βρωμιαρας για τη σπασαρχι.....εεε κοπελας

Εφυγε απο την επιθυμια της να ξαναμπει σε αυτη τη τρυπα και να προσπαθησει να μπει σε αλλη....

Τελικα οι αντρες απο 15 εως 155 ειναι υποχειριο αυτου του ξενου οργανισμου που μας εχει καταβαλει και καταλαβει...αραγε υπαρχει γιατρεια;
Tagged with sex.mind, penis.brain0 Comments

Social Links:
Κάντε μας like στο facebook   Ακολουθήστε μας στο twitter