Δεν ηταν προγραμματισμενη συναντηση αλλα οποιος και να την δει τουλαχιστον μια φορα μαζι της θελει. Όμορφη λοιπον, γλυκια στο προσωπο και καλοσυνατη στο δοματιο. Ειναι καλή στο σοσιαλ όπου συνδυάζει ελληνικα με αγγληκα και κανει οτι μπορει για να δειξει οτι ενδιαφερεται για τον πελατη. Δεν βιαζεται και σε αφηνει αρχικα να χαρεις τις ομορφιες του σωματος της. Εχω να πω οτι έχει δυο κανωνικου μεγέθους αλλά πολυ όμορφα βυζια και εναν κώλο ακόμα πιο ωραιο. Κανει πολυ καλο τσιμπούκι με καποτα στο απλο προγραμμα με περασμα και απο τις μπαλες. Την γαμησα μονο στα τέσσερα γιατί δεν πρόλαβα, εχυσα αρκετα γρηγορα. Η θεα και η συμμετοχη της ηταν αξεπεραστες για δεδομένα στούντιο. Το μονο μείον που εχω να πω ειναι οτι δεν την πηρα με τα εξτρα, εχω μεγαλη περιεργεια για το πληρες πρόγραμμα.

Την Bella την είχα κοζάρει παλιά σε σαλονάρισμα και παρόλο που δεν την διάλεξα μου είχε κάνει εντύπωση. Ψηλή κοπέλα σχετικά αδύνατη. Κλασσικό σουλούπι Ουκρανορωσίδας. Μελαχρινό με αρκετά τατουάζ που εμένα προσωπικά μου αρέσουν. Με πρόσωπο όμορφο που σου βγάζει μια ωραία πουτανια όμως.
Στο δωμάτιο πολύ φιλική και μιλάς λες και μιλάς στη κοπέλα σου. Στα του αγώνα στο στοματικό αρκετά καλή με λάγνα βλέμματα καθώς σε γλύφει. Δοκιμάσαμε 2 στάσεις στα 4 και cowgirl όπου και τελείωσα καθώς με είχε ανάψει άσχημα.

Καλησπέρες,
Σε γενικές γραμμές καλή η Bella μας παρόλα αυτά ήταν λίγο του να τελειώνουμε ώστε να αποχωρήσει. Ωραίο βυζάκι και τα τατού της της πάνε πολύ. Ένα τίμιο πήδημα.Ίσως ξαναπήγαινα στο μέλλον.

Επίσκεψη πριν κανά μήνα,
Μπαίνει στο δωμάτιο με ρωτάει how old are you? 34 της απαντάω im 22 μου απαντάει αυτή ήταν και οι μοναδικές λέξεις που ανταλλάξαμε! Ωραίο πρόσωπο και σώμα με πολλά τατού όπως βλέπετε στις φωτός που εμένα μου αρέσουν. Ύψος περίπου 1,70. Γενικά ωραίο πακέτο. Στον αγώνα πολύ τυπικά πράγματα. Με το που σήκωσε το μικρό με μια ψιλομέτρια προς καλή πίπα πήρα εγώ τα ηνία και δεν ξανακουράστηκε καθόλου το κορίτσι! πραγματικά δεν είχα ξαναιδρώσει έτσι! εν ολίγοις καλή εμφάνιση αλλά απο υπηρεσίες μέτρια πράγματα!
Καλά να περνάτε και να γαμάτε!

Η Μπέλα είναι πολύ καλή στο κρεβάτι . Μπορεί να μην παθιάζεται αλλά κάνει καλό σεξσκι . Recommended μάγκες