
Την επέλεξα λόγο των φωτογραφιών... για καλή μου τύχη, ελάχιστα διαφορετική ήταν στο πρόσοπο. Στο σώμα έχει θεαματηκές καμπύλες που σου κινούν τις καύλες άμεσα. Τα βυζιά είναι ενισχυμένα αλλά με σωστό τρόπο. Είναι ανοιχτή σε φιλιά και γενικά στο φάσομα δίνει και παίρνει γλειψίματα χωρίς όρια.
Όλα ξεκίνησαν μετά το καθιερωμένο μπανάκι και αμέσως φιλιά με γλώσσα στο κρεβάτι. Η πίπα της με άριστα το 10 παίρνει άφοβα ένα 9άρι μιλάμε για μαστόρησσα. Φυσικά τέτοια περιποίηση ήθελα να την ανταποδώσω και το χάρηκε. Στο μουνί είχε κάνει όλα τα απαραίτητα άψογα, καθαριότητα και περιποίηση υποδειγματηκή.
Από όταν άρχισε να καυλώνει στο γλειφομουνι μέχρι το τέλος του ραντεβού δεν σταμάτησε να συμμετέχει και να δείχνει ότι γουστάρει. Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι στηγμές που την γαμούσα στα τέσσερα. Βογγούσε και έσπροχνε το σώμα της πάνω μου παρόλο που έδινα πόνο χορίς να σκέφτομαι τις αντοχές της. Στο ενδιάμεσο μου έκανε μασαζάκι και στον δεύτερο γύρο παρέμεινε πρόθυμη και δεκτική. Τα στησίματα ήταν καλά και στα τέσσερα χαρίζει θέαμα με την κωλάρα. Το χύσημο το έκανα και τις δυο φορές πάνω στον κώλο και ήταν για πόστερ το θέαμα.








Μόλις την είδα στις φωτογραφίες του γκλάμουρ λέω εδώ είμαστε
Έκλεισα ραντεβού χωρίς δεύτερη σκέψη
μόλις πήγα στο χώρο της τρελάθηκα με την κωλάρα της από τις βυζάρες της σιλικονάτο το βυζί με πολύ καλή δουλειά το πρόσωπο της εμένα μου άρεσε είναι ίδιο όπως η φωτογραφίες αφαιρώντας την λάμψη.
Μόλις γύρισα απ’ το μπάνιο πήγα και την άρχισα στα Φιλιά σε όλο της το σώμα πιο πολύ έμφαση έδωσα στις βυζάρες της όπου τα εγλειφα επί ώρα
αρχισε να καυλώνει και άρχισε να με φιλάει στο στόμα με γλώσσα
μου έκανε μια πολύ καλή πιπα λόγω κούρασης παίχτηκε μόνο ένας γύρος. γαμηθήκαμε σε διάφορες στάσεις από πάνω στα τέσσερα πλαγιαστά ιεραποστολικό Και το τέλος ήρθε στα όμορφα χεράκια της
στο λίγο χρόνο που μας έμεινε μου έκανε λίγο μασάζ οπου χαλάρωσα αρκετά








