Πήγα στοχευμένα για την Βικτόρια μετά από κριτικές που διάβασα. Είναι πολύ όμορφη γυναίκα, μάλλον η πιο όμορφη που έχει το μαγαζί και με το χαμόγελο της σε κάνει να την συμπαθήσεις αμέσως. Ξεκινήσαμε με μασάζ το οποίο κάνει πολύ καλά και δεν μπορείς να της ζητήσεις κάτι παραπάνω. Μετά μου πήρε πίπα με πολύ καλό γλειψαρχίδι κατά την οποία κόντεψα να χύσω και την ανάγκασα να σταματήσει. Της έκανα ένα γλείψιμο στο σώμα και πιο συγκεκριμένα στα βυζιά μέχρι να ηρεμήσω και μετά ξεκίνησα το σεξ. Η συμμετοχή στην συνέχεια ήταν καλή και έδωσα πόνο χωρίς να μου κάνει παράπονα. Στήνεται καλά στα τέσσερα και ήταν η μόνη στάση που κάναμε την οποία ευχαριστήθηκα πολύ λόγο της θέας και την δεκτικότητας της.
Για μένα είναι vfm, κάνει ουσιαστικά τα 50 ευρώ να φαίνονται 5....

Βερόνικα νεαρή κοπέλα γύρω στα 30 από μικρή ηλικία έχει γίνει μανούλα
Αλλά το σώμα της είναι φοβερό λεπτό στεγνό ωραίο φυσικό βυζί με πολλά τατουάζ με γλυκό πρόσωπο χαμογελαστή ευγενέστατοι τα ελληνικά της πολύ καλά
Μου έκανε μια φοβερή πίπα ωραία πολύ απολαυστική την γάμησα στα τέσσερα από πάνω με δυνατούς ρυθμούς δεν παραπονέθηκε σε τίποτα αντιθέτως έδειχνε να το απολαμβάνει.
και την έχυσα όπως πάντα στα χεράκια της
Στο λίγο χρόνο που μας έμεινε μου έκανε λίγο μασάζ όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με χαλάρωσε λιγάκι