γρηγορη καταδρομικη στην Αλεξια
ηθελα μια επαναληψη αφου το πρωτο ραντεβου με αφησε ικανοποιημενο με το παραπανο ..
ευκολη επαφη με το γραφειο .. οπως παντα .. και να μαι στο χοτελι ..
χτυπαω πορτα και με το που ανοιγει το κοριτσι μας δεχομαι επιθεση με φιλια και ναζια .. καλα θα περασουμε παλυ σκεφτομαι .. ουτε γκομενα μου δεν εχει κανει τετοιες χαρες ..
δεν χανω κι εγω ευκαιρια κι αφου ημουν ετοιμος μπανιαριεσμενος απ το σπιτι , χωρις ενδιασμους πεφτω με τα μουτρα στο γλυκο ..
προκαταρκτικα μπολικα και ποικιλα .. εχει στο μενου το κοριτσι καλες επιλογες αλλα ακολουθει και δικες μου υποδειξεις - προτασεις με ορεξη ..
εχει τεχνικη αλλα εχει και καυλα το μωρο .. γουσταρει γαμησια .. ανεβαζει στροφες και αντεχει και σε "δυσολες πιστες" .. αυτη την φορα επεσε πιο σκληρο γαμησι χωρις κανενα δισταγμο απο μεριας της .. αντιθετα θα ελεγα ..
και η επαφη στα ματια συνεχης .. καυλωτικη λεπτομερεια ..
χαρηκα για ακομη μια φορα αυτο το υπεροχο πετιτ καυλακι κι αφου του ασπρισα τα τατουαζακια που εχει στο στρογγυλο βραζιλιανικο κολαρακι του εκανα το μπανακι μου φιλισα το κοριτσι που με αγαπησε για αυτη την λιγη ωρα και εκλεισα την πορτα ...
μεχρι την επομενη φορα ..

κατι οι φωτο του κοριτσιου κατι οι κριτικες της κατι αυτη η βραζιλια .. κανονισα ραντεβου να το δω κι εγω το μωρο ..
τσουπ στο χοτελι , χτυπαω πορτα κι ανοιγει ενα καυλακι μετριο στο αναστημα με καλοσχηματισμενο καμπυλατο σωμα , γλυκο γελαστο προσωπακι , 2αρακι βυζακι φυσικο , μεσουλα δαχτυλιδι και κολακι ολα τα λεφτα...
δεν προλαβαινω να κανω δυο βηματα και μου κανει μια εφοδο και με πλακωνει στα φιλια .. αυτο ηταν , ξεκινησε το ζεσταμα επι τοπου .. για ποτε εφυγαν τα ρουχα για ποτε απο τα βυζακια του ετρωγα το μουνακι της ουτε το καταλαβα .. σταματαμε για φρεσκαρισμα απο μεριας μου αφου ημουν κατευθειαν απο την δουλεια ..
επιστρεφω κρεβατι και με αρχιζει στις πιπες .. φτυσιματα ..πνιξηματα .. αρχιδια .. ολα τα ειχε το μενου .. τα ματια της καρφωμενα στα δικα μου .. καλη πινελια ..
δοτικο και ορεξατο το κοριτσι μας .. αγγαλιες φιλια , ιεραποστολικο , πλαγια στα γονατα εχει μεγαλο ρεπερτοριο και δεν κολωνει να στο δειξει αν θελεις .. μπαστακια στο κολακι στο προσωπακι , αρπαγμα απ τον λαιμο και καρφωμα .. αντεχει στις ταχυτητες και στις αγριαδες με μετρο .. τα ματια της ολο αναζητουσαν τα δικα μου .. κι ολο να λεει στα ελληνικα διαφορα .. γαμα μου το μουνι κλπ .. καλοοοο ...
αφου το χαρηκα το κοριτσι μας βαλαμε τζελακι και παραβιασαμε το τρυπιδακι του ... ολα τα λεφτα λεμε .. κολος ποιημα καλοσχηματισμενος με μεσουλα μικρη και με χρωμα στην πλατη απο ενα ομορφο γιαπονεζικο τατου .. τα ματακια της ολο να ψαχνουν τα δικα μου .. καλο γονατισμα .. δυνατο .. το ζηταει και η ιδια .. δυνατο γαμησι .. ποσο να αντεξω ο ανθρωπος .. χυσιμο στο κολακι της .. δαγκωματα σφαλιαριτσες φιλια ..
λιγο κουβεντουλα αφου ειχαμε φαει τον χρονο ..
ντουσακι και καληνυχτες ...
νεαρο καυλακι για διαφορα γουστα .. θα εξερευνησω τις δυνατοτητες και θα επανελθω ..

το κορίτσι στην ώρα του και έπεσε στην μάχη με το καλησπέρα. Φιλιά μπόλικα είχαμε με δεύτερη κίνηση να γονατίσει . Η πίπα της πολύ βελτιωμένη , ντιπ μέχρι πνιγμού , πέρασμα από μπαλάκια με συνεχόμενο πιπίλισμα , ξανά και ξανά πνίξιμο με φτύσιμο και ρούφηγμα του πέους. Φουλ καυλωμένος και σηκώθηκε να πάει για φρεσκάρισμα. στα κρύα του λουτρού με άφησε η άτιμη. Επέστρεψε ολόγυμνη και ξανά πίπα .
Έγλυψα και το μουνάκι της , το δακτύλιασα όπως δακτύλιασα και την πίσω τρύπα της αλλά και εισχώρησα σε αυτήν με επικάλυψη προφυλακτικού. Στην αρχή ήθελε προσαρμογή αλλά μετά άρχισε να ζητά να την πηδήξω πιο δυνατά. Πεσμένη στα 4 γύρναγε διαρκώς το κεφάλι της να με βλέπει , έπεσαν και τα σκαμπίλια στα όμορφα κωλομέρια της . Έβαλα στο τέλος και την πινελιά μου στο τατουάζ της πλάτης.
Φρεσκάρισμα και επίθεση από μεριά της, Πίπα στο κρεβάτι πια με αλλαγή σε 69 , δακτύλιασμα μπρος-πίσω.
Μπαλόνι βάλαμε και με καβάλησε , ρυθμό και ένταση έδινε εκείνη αλλά και οδηγίες για το πως θα γαμηθεί. Εντολή για αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό , ζήτησε χαστούκια και πνίξιμο ,
Προσοχή παλικάρια να επιστρέψει σπίτι της , όλα έχουν τα όρια τους!!!!!!
Ήθελε πάλι κώλο , γιατί να της χαλάσω το χατήρι, ταυτόχρονα μαλακιζόταν η νεαρά μας. Τελειώσαμε και ξανά μπανάκι , κουβέντα και τσιγάρο, μόνο εγώ , μάλλον της έβαλαν χέρι από το γραφείο.
Χαιρετηθήκαμε και εις το επανιδείν.

Γύρισα σε λατίνες και μετά από όσα καλά διάβασα ήρθε η σειρά μου να πάρω την Αλέξια
κορμί λουκουμάς όχι χοντρή απλά πως να το πω, στρογγυλή από φυσικού της
Στο σεξ είναι δυναμίτης σε βάζει κάτω και σε στραγγίζει
Αλλά ρε γραφείο και πελάτες ποιός σας είπε ότι οι υπόλοιποι ανέχονται να σκάει μπάφο όποτε γουστάρει;
Σε κάποιους δεν αρέσει αυτή η ανετίλα και δεν γουστάρουμε τα λιβάνια κι όταν την έκανα παρατήρηση με τη είπε κι από πάνω
κατά τα άλλα όλα οκ στο σεξ

Με το γραφείο όλα καλά και το κορίτσι μας στην ώρα του χτύπησε το κουδούνι. Ότι βλέπετε θα σας έρθει. Γλυκό το πρόσωπο της με αυτό το μαλλί λες και την χτύπησε κεραυνός, κομψά ντυμένη και περιποιημένη , βάψιμο ίσως πολύ ελαφρύ. Με φίλησε, συστήθηκε και πέρασε μέσα.
Μιλήσαμε λίγο και αρχίσαμε τα φιλιά. Η γλώσσα της διστακτική αλλά εμφανιζόταν που και που , επίσης φίλαγε και έγλυφε λαιμό και αυτιά. Το κορμάκι της το εξερευνούσα με τα χέρια μου πια, στηθάκια μικρά στητά με ρόγα μεγάλη , γενικά γήινο κορμί και φυσικό με μόνη προσθήκη το πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη της και στα χέρια. κώλος πολύ καλός και όμορφα σχηματισμένο.
Με περιποιήθηκε αλλά και της το ανταπέδωσα, η πίπα της καλή με λίγο χέρι για υποβοήθηση στην αρχή , μπαλάκια καραγλύφει .Το μουνάκι της δέχεται γλώσσα και δάκτυλο.
Προφυλακτικό περάσαμε και με καβάλησε τα χέρια μου στα κωλομέρια της για υποβοήθηση αλλά και για τα χαρώ, αλλαγή στα πλάγια και τελευταία στα 4 .
τελείωσα στην όμορφα διακοσμημένη πλάτη της.
Περάσαμε για ντουζάκι και στην συνέχεια για τσιγάρο. Δεν πρόλαβα να κάνω δυο ρουφηξιές και όρμησε να ρουφήξει το πουλί μου. Αφέθηκα και το απόλαυσα.
Την γράσαρα και μπήκα στο μουνάκι της. μία στάση και μοναδική είχε το δεύτερο ημίχρονο. Στα 4 επί του κανα-πέος.
Είχαμε περισσότερη ένταση και πάθος.
Φρεσκαριστήκαμε είπαμε δυο κουβέντες και με αποχαιρέτησε.