Είδα την αγγελία της στο γνωστό σάιτ συνοδών και όταν είδα ότι πρόκειται για μια παλιά γνώριμη από την εποχή των στούντκιο, την Ιζαμπέλα, ξετρελλάθηκα κ σχημάτισα κατευθείαν τον αριθμό της. Ραντεβού νωρίς απόγευμα στο χώρο της σε airbnb. Είχα να τη δω χρόνια και πραγματικά καύλωσα με τη μία. Με υποδέχθηκε με τρομερά σέξυ πράσινο μίνι φόρεμα, πράσινες μπότες και βαμμένη και αρωματισμένη στην πένα. Χάρηκε που με είδε μετά από τόσα χρόνια. Της λέω δεν αντέχω σε θέλω κολασμένα. Πάμε κατευθείαν κρεβατοκάμαρα, της βγάζω τα ρούχα και τις μπότες. Γλωσσόφιλα αισθησιακά και παθιάρικα, φιλιά παντού και της έβγαλα και τα εσ΄ψρουχα και ασχολήθηκα με το στήθος της, οι ρώγες ανταποκρίθηκαν άμεσα και μετά έπεσα για ώρα να ασχολούμαι με το υπέροχο μουνάκι της. Τρομερές αντιδράσεις εκ μέρους της, υγράνθηκε άμεσα, φαινόταν από τις αντιδράσεις της ότι γούσταρε, ένιωθε οικεία προφανώς. Στη συνέχεια της τον έδωσα στο στόμα, είχα γίνει τούρμπο, δεν α΄φησε τίποτα απεριποίητο, εκπληκτικό στοματικό, υγρό, με παιχνίδια με τη γλώσσα της, να τον κοπανάει μάγουλα, να τον φτύνει...Στα όρθια εγώ εκείνη ξαπλωμένη ανάποδα, να γλείφει τα αρχιδάκια μου, να μου λέει βρωμόλογα...
Πέρασμα καπότας και πρώτη στάση ιεραποστολικά στην αρχή απαλά και αργά, ένιωθα τα υγρά της, τις συσπάσεις της, απολάμβανα κ απολάμβανε φουλ. Στη συνέχεια ανέβασα ρυθμούς, και εκείνη το ίδιο, γρήγορα καρφώματα, βαθιά, παράλληλα φιλιά αγκαλιές ενωμένα τα κορμιά μας. Εκείνη να μου ψιθυρίζει διάφορα, να επιδιώκει ακόμα πιο έντονα. Αλλαγή στα 4 με θέα τον υπέροχο κώλο της. Στήθηκε ωραία, και με δέχτηκε μέσα της, βαθιά καρφώματα και έντονοι ρυθμοί, σφαλιάρες στα κωλομέρια και εκείνη να δείχνει σαστισμένη, γιατί αλλιώς με θυμόταν από ότι μου είπε και την ξάφνιασα. Ήρθε από πάνω μου στη συνέχεια, ανέλαβε δράση, βαθιά καθίσματα έντονη διείσδυση, να με σφυροκοπάει, να κουνιέται μόνη της έντονα...Πραγματικά είχαμε χάσει κ οι δύο τη μπάλα από την καύλα. Διάλειμμα όπου το γυρίσαμε σε 69 όπου απόλαυσα ξανά το ερεθισμένο μουνάκι της και εκείνη να με τσιμπουκώνει μοναδικά. Πέρασμα νέας καπότας κ ξανά ιεραποστολικά με τα πόδια της πίσω, άριστη ευλυγισία και κάρφωμα απρόσκοπτο και ασχολήθηκα κ με τα πανέμορα πατουσάκια της. Τελευταία στάση εκείνη μπρούμυτα στο κρεβάτι με ανασηκωμένη τη λεκάνη της κ γω από πίσω να την καρφώνω και να με παρακαλάει να παώ κοντά της κ να τη φιλάω. Τα υγρά να τα νιώθω στο μουνάκι της , είχαμε καυλώσει κ οι δυο, ο ιδρώτας πλέον κ για τους δύο είχε κάνει την εμφάνιση του αλλά εκείνη να ζητάει κ άλλο μέχρι το τέλος. Έβγαλα προφυλακτικό και της έδωσα το σπέρμα μου στοματάκι της αφού με καταπεριποιήθηκε για μια ακόμη φορά.
Τρομερή συνάντηση με Μόνικα, τρομερό κορίτσι, δεκτική σε όλα, ευχάριστη στην κουβέντα, πλακατζού και στο κρεβάτι εγγύηση. Είχα να ευχαριστηθώ έτσι σεξ καιρό. Με μια τύπισσα που θέλει κ η ίδια να ευχαριστηθεί και το πηγαίνει το έργο με σπασμένα φρένα...Μπορεί η τιμή να ναι λίγο "αλμυρή" αλλά σε αποζημιώνει στο έπακρο καθώς ούτε ρολόι κοιτάει, ούτε σε πιέζει για κάτι και σου δίνεται ολοκληρωτικά.
Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Που τις ξετρυπωνεις βρε λαγε;