Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

μπείτε στο site

Βαθμολογία
Συνολική Βαθμολογία
- 6.84/10
Πρόσωπο
- 7/10
Σώμα
- 8/10
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
- 6.5/10
Καθαριότητα ιερόδουλης
- 6.5/10
Social
- 6.5/10
Value For Money
- 6.5/10
Στοιχεία
Πόλη: Αθήνα
Κριτικές: 2
Προβολές: 38
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
nofapper
Βυζαρες και τυπικες υπηρεσιες
Αξιολόγηση: 6.67 17/09/2023 - 23:02

Η υπηρεσια μου εκανε ωραια παρουσιαση και παρολο που δεν εχει την ιδανικη για τα γουστα μου δελεασμενος απο τις βυζαρες κυριως περασα για ενα απλο στα 50. 

Η διαθεση της ηταν καλη εξω και μεσα στο δωματιο και ο χωρος φιλοξενος, καθαρος και τακτοποιημενος. Φορουσε ωραια εσωρουχα που γρηγορα βγηκαν εκτος και ξεκινησε λιγα προκαταρκτικα για ζεσταμα. Με αφησε να την χουφτωσω οσο ηθελα και ειδικα στα βυζια εβγαλα ολο μου το αποθημενο. Περα απο αυτο ηταν τυπικη σε ολες τις υπηρεσιες, χωρις να δινει να καταλαβεις οτι γουσταρει η οτι το ζει. Καλη χρηση της γλωσσας στο στοματικο και στησιμο επαγγελματικο. Σε συνολο και παλι στο σεξ τυπικες οι αντιδρασεις αλλα η αισθηση καλη και εχυσα χωρις προβλημα μεσα στον αναμενομενο χρονο. 

Στα 50 ευρω δεν ειναι ασχημη επιλογη και την αξιζει μια επισκεψη αλλα οχι κατι περισσοτερο. 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Αυτήν την εβδομάδα
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Στήθος Φυσικό
Συμπεριφορά υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Επανάληψη ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
Services Στοματικό
Αντιδράστε Like Love Haha Wow Sad Angry
Αντιδράσεις (24):
Like
Score73 mad_max geroksouras JosephBub strouthokamilos Alfredfinbo iwo poutsa-voas Speed_King HenryTus piqeros DrSilberman GGdim Matemponi kinezos AlfaArsenico dexter morgan roz gatos studiotester Burdon sexbonds trikagkelo kazakos
Love
Telemach
Σχολιάστε Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα ιερόδουλης
Social
Value For Money
Social Links:
Κάντε μας like στο facebook   Ακολουθήστε μας στο twitter