Κόστος: 150 εὐρώ γιά τὴ Ζέτα + 20 γιά τὸ δωμάτιο 170 στὸν Πρίαμο Παγκρατίου.
Ἐμφάνιση. Τὴν ἀδικεῖ ὁ φακός. Τὸ σῶμα της βάζει κάτω τὶς περισσότερες εἰκοσάρες. Φαίνεται λίγο πιό γεμάτη ἀπ’ὅ,τι εἶναι στὴν πραγματικότητα μόνον καί μόνο ἐπειδή εἶναι κοντή. Ὁ φακός εἶναι ποὺ τὴν παραμορφώνει. Πρόσωπο: Δείχνει λίγο πάνω ἀπ’τὰ 40. Πολύ ὡραῖα γατήσια, διαβολικά μάτια. Θά μποροῦσαν νά φιρουράρουν σέ διαφημίσεις γιά eyeliner ἤ σέ ἐξώφυλλα πορνοταινῶν. Τρομερή μύτη σάν ἀρχαίου ἑλληνικοῦ ἀγάλματος. Πολύ ὡραῖο χαμόγελο ποὺ ὅμως ὦρες-ὦρες δημιουργεῖ - τουλάχιστον ὅπως τὸ ἀντιλήφθηκα ἐγώ - μιά μικρή αἴσθηση ἀσυμμετρίας μὲ τὸ ὑπόλοιπο πρόσωπο.Ὅσοι λένε ὅτι ἔχει φάει τὰ ψωμιά της, εἶναι ἥ πολύ νέοι ποὺ βρίσκουν ὅσους εἶναι ἄνω τῶν 30-35 γεροξεκούτηδες γιά τὰ μπάζα ἤ πολύ ἁπλά δέν βλέπουν τὴ μύτη τους! Φωνή: ὡραῖα καί μπάσα γιά τὰ δικά μου γοῦστα. Καταλαβαίνω ἐδῶ πάντως γιατί σέ κάποιους δέν ἀρέσει ὡς πολύ ἀντρική. Ἦρθε ντυμένη ὅπως ζήτησα μὲ τὸ φόρεμα ἀπ’τό προφίλ της καί ἕνα σακάκι ἀπό πάνω. Πραγματικά σάν ἐπιχειρηματίας ἤ δικηγόρος, γιατρός κλπ. Ἔφτασε 5 λεπτά νωρίτερα: 18:55.
Ὑπηρεσίες: “OOH, LALA!!” Ὅπως θά’λεγαν καί οἱ Γάλλοι. Περπατημένη γυναίκα. Μπαίνει μέσα καί γλωσσόφιλα κατ΄εὐθεῖαν. Πρώτη ἐρώτηση: «Δέν ἔχουμε ξανασυναντηθῆ, ἔτσι;» «Ὄχι». Ρίχνει μιά ματιά τριγύρω. Παίρνει τὸ τηλεκοντρόλ καί βάζει τὴν τηλεόραση στὸ κανάλι τοῦ Πρίαμου γιά μουσική. Ἤξερε τὰ νούμερα τῶν καναλιῶν ἀπ’ἔξω καί ἀνακατωτά! Ἐγώ ἰδέα δέν ἔχω: ὅταν πάω ἐκεῖ ἀσχολοῦμαι μὲ τὸ γαμήσι!
Βάζει τὸ κινητό στὸ κομοδίνο Λίγο social, μεταξύ ἄλλων μέ ρώτησε ποιές φωτογραφίες μ’ἄρεσαν, ἐγώ εἶπα τοῦ μπάνιου ὅμως δέν τό’πιασα στὴν ἀρχή τὸ γιατί. Ἀμοιβαῖα χουφτώματα, γλωσσόφιλα, φιλιά στὸν λαιμό καί στά ἀφτιά μέ ψιλοδιαλείμματα γιά λίγες φρασοῦλες. Στήσιμο στὸν καθρέφτη. Αὐτή τὸν κοιτοῦσε καί ἐγώ ἀπό πίσω, ἀλληλοχουφτωνόμασταν καί χαμουρευόμασταν. Ἔπαιξε μὲ τὴν πούτσα μου. Μετά γύρισε καί συνεχίσαμε στὸ ἴδιο μοτίβο, κατέβηκε γιά πίπα καί μέ κοιτοῦσε μονίμως στὰ μάτια. Σηκώθηκε καί συνεχίσαμε στὸ ἴδιο μοτίβο μπρός ἀπ’τὸ κρεβάτι. Γδύθηκε καί μιά ἀπ’τὰ ἴδια. Τότε πρότεινε νά πᾶμε στό μπάνιο γιά νά κάνη ὁ ἕνας στὸν ἄλλο αἰσθησιακό ἀφρόλουτρο καί τριψίματα καί χαμουρέματα καί νά μοῦ κάνη μιά πίπα κοιτάζοντάς με πάντα στὰ μάτια. Ἀκόμη δέ συνειδητοποίησα παρά μόνο μετά τὸ ραντεβού τὴ σχέση ἀνάμεσα στὶς φωτογραφίες καί ἀφρόλουτρο: εἶχα ξεχασθῆ. Βγήκαμε καί πἠγαμε στὸ κρεβάτι. Μέ ξαπλώνει, μοῦ δίνει γλωσσόφιλα, μοῦ γλείφει τὸ κορμί καί συνεχίζει τὴν πίπα καί τὸ στοματικό σέ ὅλη τὴν γύρω περιοχή χρησιμοποιώντας χέρια, δάκτυλα, τά πάντα καί παντοῦ. Μέ κοίταζε κατάματα συνέχεια. Ἔτσι διαβάζει καί τὶς ἀντιδράσεις τοῦ παρτενέρ καί προσαρμόζεται. Μέ κατεβάζει πιό χαμηλά στὸ κρεβάτι καί αὐτή ἀπ’ἔξω. Μοῦ λέει ἐπειδή εἶναι ἡ πρώτη μας φορά μαζί θά’μαι ἡ γκέισά σου καί θά σέ περιποιηθῶ ἐγώ. Συνεχίζει τὸ ἴδιο τροπάρι μὲ τὸ στοματικό. Σέ κάποια φάση βγάζει καί κρέμα καί δονητή ἀπ’τὴν τσάντα της γιά νά γίνη πιό κίνκυ τὸ στοματικό. Πρίν νά τά χρησιμοποιήση, σηκώνομαι καθιστός στὸ κρεβάτι καί τὴ χουφτώνω ἐνῶ μοῦ χόρευε μποστά μου. Κάθεται πάνω μου μὲ τὴν πούτσα μου άνάμεσα στὰ πόδια της. Τριβόταν πάνω μου ἐνῶ ἀπέναντι, στὸν καθρέφτη, αὐτή φαινόταν σὰν τραβεστί καί ἐγώ ἀπό πίσω της σάν εὐνουχισμένος! ΠΟΛΥ ΚΙΝΚΥ! ΞΑΝΑ στοματικό μέ χρήση κρέμας πάνω στὰ γεννητικά μου καί δονητή στὰ δικά της. Μέ κοιτοῦσε κατάματα συνέχεια!
Σέ ἕνα σημεῖο λέει ὅτι πρέπει νά’χη περάσει ἡ μιά ὥρα, Κοιτάζει τὴν ὥρα στὸ κινητό. Πρέπει νά’χη ρολόι στὸν ἐγκέφαλό της γιατί λέει, δέν ἔχουμε πολύ χρόνο, θά σέ κάνω νά χύσης στὸ πρόσωπό μου, ὄχι στὸ μουνί μου γιατί εἶμαι μέν ὑγρή ἀλλά ὄχι άρκετά καί θέλουμε περισσότερο χρόνο. Μέ ἔπεισε ἀφοῦ ἔφερα κάποιες ἀντιρρήσεις. Συνέχισε τὸ στοματικό καί ὕστερα ἀπό ἀρκετή προσπάθεια μερικῶν λεπτῶν, ἔχυσα ἐκρηκτικά στὸ πρόσωπό της καί στὴ γλῶσσα της τὰ ὁποῖα κουνοῦσε δεξιά-ἀριστερά γιά νά πάη ὁ χυμός παντοῦ. Ξέρει πῶς νά κάνη στοματικό ἔτσι ὥστε νά’σαι μονίμως ἕτοιμος νά χύσης ἀλλά νά μή χύνης παρά μόνον ὅταν θέλη αὐτή.
Πῆγε στὸ μπάνιο, βγαίνει, ἀρχίζει νά ἑτοιμάζεται καί τότε τὴν παίρνει ὁ ὁδηγός -πρέπει νά ἦταν λίγο πρίν τὶς 20:00 γιατί ὅταν ἔκανα ντούς ἀφοῦ ἐφυγε ἦταν 20:07- . Ντύθηκε ἀκόμη πιό γρήγορα ἐνῶ λέγαμε διάφορα. Πολύ ὡραῖο ἄτομο μέ ὡραῖες προσγειωμένες ἀπόψεις. Τὰ λεφτά τὰ πῆρε τελευταῖα στιγμή κυριολεκτικά καί μή χρεώνοντάς με ἔξτρα ( 20 εὐρώ ) τὸ χύσιμο στὸ πρόσωπο ἐπειδή ἦταν ἡ 1η φορά μαζί.
Ἐξαιρετική γυναῖκα σέ ὅλα τὰ ἐπίπεδα σέ πολύ καλή τιμή. Μπορεῖ νά σταθῆ παντοῦ καθώς ξέρει νά διαβάζη καταστάσεις καί νά προσαρμόζεται ἀνάλογα μέχρι κεραίας σέ ὅλες τίς περιπτώσεις καί μέ ὅλους τοὺς παρτενέρ ἐντός καί ἐκτός κρεβατιοῦ.

Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα μέσω του γραφείου. (πολύ καλή συμπεριφορά & εξυπηρέτηση)
Πάντα πηγαίνω λίγο νωρίτερα στο δωμάτιο, για φρεσκάρισμα και χαλάρωση. Παράγγειλα 2 ποτάκια και περίμενα. Η Ζέτα δεν καθυστέρησε, παρά ένα πεντάλεπτο. Ανοίγω τη πόρτα και βλέπω μια γυναίκα ελαφρώς αλλαγμένη σε σχέση με τις φωτο. Βλέπετε το μαλί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση. Είχε άλλο χτένισμα (πιο μεγαλίστικο) και κάπως μου φάνηκε. Δεν είναι η εντυπωσιακή γυναίκα που θα γυρίσεις να κοιτάξεις, αλλά μια όμορφη και χαριτωμένη γυναίκα. Η αλήθεια είναι πως την περίμενα λίγο πιο ψηλή, αλλά δεν είναι θέμα αυτό.
Ήπιαμε λίγο στην αρχή τα ποτά μας, αλλά με τη κουβέντα, πέρασε κάποια ώρα και έκανε την αρχή να βγάζει τα ρούχα και να μένει με τα εσώρουχα. Όμορφο σώμα χωρίς περιττά κιλά, αλλά με αρκετή χαλάρωση, ιδίως στο στήθος. Στο δικό μου στοματικό, ανταποκρίνονταν με αληθοφανείς αναστεναγμούς και ανακάτεμα μαλλιών. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό της. Είχε περάσει η ώρα και δεν είχαμε προλάβει σχεδόν τίποτα. Δεν απαντάει και μου ξεκινάει μια πιπα που μπορώ να πω ότι με το ζόρι κρατήθηκα. Είχε απ όλα (μόνο DT) δεν της βγαίνει αν και προσπαθεί.
Πάλι χτυπάει το κινητό, το σηκώνει και λέει πως κατεβαίνει. Δεν ήθελε όμως να με αφήσει έτσι, κι ανεβαίνει από πάνω και κάθεται στο ατσαλένιο κοντάρι μου κάνοντας εξαιρετικά κουνήματα και σπασίματα μέσης. Παράλληλα έπεφταν και γλωσσόφιλα. Στο 10λεπτο τελειώνω μέσα της με πολύ ωραία αίσθηση και ανακούφιση.
Μείναμε λίγο έτσι και μετά σηκώθηκε για ντουζ. Το κινητό ξαναχτύπησε εν τω μεταξύ, ντύθηκε γρήγορα, με φίλησε και έφυγε.
Συνολικά έκατσε κανα 20λεπτο επιπλέον. Είναι πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που κάνει, αλλά πρέπει να είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Αν την ξανάβλεπα, θα έπαιρνα πιο πολύ χρόνο, γιατί τελικά μια ώρα δεν φτάνει!!!

Χθεσινο ραντεβου στο ξενοδοχειο με την Ζετα. Αρχικη εικονα ωραια και απο ευγενεια σκιζει. Η ηλικια της δεν την φαινεται λογο και του βαψιματος στο προσωπο αλλα οχι οτι δεν την εχουν επηρεασει τα χρονια.
Στο σωμα αρκετα καλυτερη λογο του οτι μαλλον γυμναζεται για να κρατιεται σε καλη φυσικη κατασταση.
Διαβασα κριτικες απο προηγουμενους και γενικα ηταν καλη στο σεξ αλλα οχι τοσο φοβερη οσο περιγραφουν οι αλλοι.
Το μουνι της εχει καποια χαλαρωση λογικη για την ηλικια της. Απο στασεις εκανε τις συνηθισμενες αλλα καλα ομως η διαθεση της μαλλον δεν ηταν στα υψη και εριξε λιγο το ηθικο. Πρωτη φορα εχυσα στα βυζια της και αρχισαμε παλι μετα το πλυσιμο.
Η επαναληψη ηταν σχεδον με την ιδια ορεξη, θα μπορουσε και καλυτερα. Ισος ειμαι απαιτητικος, ισος επειδη διαβασα καλες κριτικες ηθελα κατι παραπανω αλλα ειλικρινα δεν την ειδα και τοσο ιδιαιτερη σαν εσκορτ εκτος του οτι εχει καποια ομορφια.
Αν εσεις την πετυχετε με καλυτερη διαθεση να μας το πειτε για να το σκεφτουμε σε μελλοντικο ραντεβου.

Κριτικες που διαβασα με επεισαν να την δοκιμασω.
Οντως δεν απεχει πολυ απο τις φωτογραφιες και για την ηλικια της ειναι πολυ καλη.
Ειχε φτιαξει πολυ καλα το μαλι της και το φορεμα που φορουσε ηταν πολυ καλο.
Απο κατω ειχε βαλει μαυρο στρινγκ και μολις εβγαλε το σουτιεν τα βυζια της ηταν ευχαριστη εκπληξη.
Δινει φιλια οσα θελει με γλωσσα αλλα πηρα μονο λιγα γιατι ηθελα το γαμσι να ηταν και λιγο pse.
Μου επαιρνε πιπα και παραλληλα επαιζε με το μουνι της συνεχεια ενω οταν της εβαλα δαχτυλο αρχισε να αναστεναζει. Περασε και μια γλειψια απο τα αρχιδια και στηθηκε στα τεσσερα με τον κωλο της στον αερα.
Δεν βαλαμε τζελ γιατι το μουνι της ηταν ηδη υγρο αλλα και απο αισθηση οτι πρεπει.
Αλλαζαμε στασεις συνεχεια γρηγορα και στηνοταν σαν επαγγελματιας.
Ηταν πολυ ενεργη και τα βογγητα της ηταν αληθοφανη.
Περασα ωραια και το ιδιο καλα φαινοταν να περναει και εκεινη.
Ηταν ενα ραντεβου που ειχε απ’ολα και εφυγα ευχαριστημενος.
Επαναληψη μπορει αλλα οχι συντομα γιατι θελω πιτσιρικα τωρα...

την είδα πριν 14 μήνες, ναι η γυναίκα στο σέρβις τα σπάει, με μια όμως πιο ψύχραιμη ματιά νομίζω ότι κι εγώ της έβαλα παραπάνω απ' 'οσο αξίζει στο σύνολο πάνω στον ενθουσιασμό μου, Πάντα τέτοια όμως