--Κλείνω Μίλα αλλά λόγω προβλημάτων Γιοκ, επόμενη στην Πόρνο λίστα με τις Επίλεκτες Εβελυν μου λένε διαθέσιμη και το συζητάμε θα έπρεπε είδη να έχει δηλωθεί το ραντεβουδάκι μας στα πρακτικά.
--Φτάνω παρφουμαρίστηκα και ξαπλώνω στο πόρνο κρεβάτι περιμένοντας το Τουρακι να κάνει την εμφάνιση του από εκεί που δεν το περιμένω σαν Μαύρη Σιβηρική Γάτα. Κάπου εκεί χτυπάει η πόρτα τρέχω να την ανοίξω και αντικρίζω ένα μελαχρινό Πιπίνι με πλατύ χαμόγελο στα χείλη ντυμένη με ένα ροζ φορεματάκι με στρασάκια πάνω σε ψηλοτάκουνο παπούτσι. Με το που μπαίνει φιλί παθιασμένο για κολασμένους
την πάω όλο και ποιο μέσα ατενίζοντας το κορμάκι της σε μια φάση μου λέει δεν ξέρεις τι έπαθα τις λέω τι κουκλί μου με πήγανε σε λάθος ξενοδοχείο και χτύπαγα λάθος δωμάτιο πες μου ότι βρήκες κάποιον και δεν έμεινες όχι χτύπαγα δυνατά τόσο δυνατά μέχρι που βγήκε ένα ζευγάρι κατατρομαγμένο
φαντάζομαι τον τυπά και την τύπισσά θα ήθελα πολύ αυτό να το δω
. Αρχίζω να την ξεντύνω φανερώθηκε ένα σωματάκι όχι μοντελέ αλλά από αυτά που δεν χορταίνει η χούφτα σου λίγο πριν το όριο του μπαμπάτσικου, Βύζι 2 φυσικό στητό και άκρα περιποιημένα και βαμμένα στην πένα
.
--Μένοντας τσίτσιδοι και οι δυο μου λέει μπορείς να ανάψεις για λίγο το φως ναι οκ τις λέω και με το που το ανάβω αρχίζει ο υγειονομικός πουτσο έλεγχο Ο μητσαρας καθαρός τσεκ, μεγάλος τσεκ και τρίτο κάγκελοποιημένος τσεκ δεν προλαβαίνω να πω λέξη είχε γλιστρήσει από τε χεριά μου σαν χέλι και ξαφνικά την βρήκα εκεί κάτω με λαρυγγικές διεισδύσεις
ΩΩΩΩΩΝααα σου Γαμίσω κλείνω πάλι το φως και την πετάω στο κρεβάτι. Την παθιάζω στα φιλιά κατεβαίνω στα χαμηλά αρχίζοντας από τις ρόγες της μέχρι που έφτασα στο μουνάκι της
να το γλύφω και να το δαγκώνω η μαύρη σιβηρική γατούλα είχε εκστασιαστεί από την ηδονή αλλά δαχτυλάκια δεν μου επέτρεψε ούτε για αστείο το σεβάστηκα απολύτως. Γυρίζω
δίνοντας της τον μητσαρα με καθοδική πορεία προς την Σιβηρία τον κράτησε ζεστό χωρίς να γίνει παγοκολόνα. Την έστησα κάτω στο πάτωμα βλέποντας την να επιδίδεται σε τεχνικές σιβηρικής πίπας
οπού ανασταίνει και νεκρούς από τα ψυγεία. Δεν άντεξα σκουφί
την στήνω μπροστά στο καθρέφτη με τα χεράκια της να κείτονται πάνω του τράβηξα την κολάρα της προς τα πίσω
και εισχώρησα εις βάθος για Σιβηρία σφυροκοπώντας
ανελέητα μέχρι την Σιβηρία μας άκουσαν από τα ουρλιαχτά της κάπου εκεί ήρθα και εγώ
χωρίς να βγαίνω από μέσα της δίνοντας ότι είχα και δεν είχα. Με κοιτάει μα καλά εσύ είσαι σκέτος σιβηρικός επιβήτορας
.
--Αφού πήγε για ντους για χαλάρωσή και φρεσκάρισμα κάναμε μπόλικες κουβεντούλες αφού ομιλεί άπταιστα την αγγλική μου ανέφερε ότι είναι από Σιβηρία και είναι Μanager πουλώντας σπάνια είδη μάλλον θα εννοεί τις Σιβηρικές Πίπες . Χωρίς να χάσει χρόνο είχε μπουρδουκλωθεί πάνω μου και αναμεσά μου φιλιά αμέτρητα και παθιασμένα
οπότε κατεβαίνω κάτω χαρίζοντας της την εβδόμη απόλαυση την ηδονή στα σιβηρικά σκέλια
της σε μια φάση με γυρίζει ανάσκελα και μου λέει τώρα η δικιά μου σειρά χαλάρωσε και απόλαυσε το με πλάκωσε σε κάτι ξεγυρισμένες σιβηρικές λαρυγγικές πίπες
έκανε τον μητσαρα να αναστηλωθεί μέσα στο στοματάκι της το κεφάλι της πήγαινε σαν καταπέλτης
. Δεν ήθελε και πολύ σκουφί την γυρίζω ανάσκελα σφυροκοπήματα
ανελέητα την γυρίζω πίσω κολλητό βέλαξε από τα σφυροκοπήματα
αλλά τέλος Γιοκ. Οπότε ξανάρχισε την ξεφρενη σιβηρική πιπα μέχρι που ήρθα
. Σηκωθήκαμε κάναμε τα ντουζάκια μας τις άφησα το αντίτιμο κάτω από το κινητό της την βοήθησα να ντυθεί μου είπε είσαι πολύ ωραίος άνδρας και τύπος θέλω πολύ να σε ξαναδώ εις το επανιδειν σιβηρική μου γατούλα ποτέ δεν ξέρεις και την άφησα να φύγει για Σιβηρία μεριά.
--Λοιπόν η Εβελυν είναι ένα καταπληκτικό τουρακι με κέρδισε από την πρώτη στιγμή όχι τόσο σωματικά όσο με την σιβηρική της τσαχπινιά και διάθεση για κατάσταση στα όρια της τσόντα κατάστασης. Οποίος την διαλέξει προσοχή στα επίμαχα σημεία θα περάσετε υγειονομικό Check up Οπότε οι βρωμιάρηδες και οι Λέτσοι μακριά ούτε για αστείο.