Η Λίζα είναι μια κοπέλα 27 χρονών, σχετικά ψηλή, όμορφη, γλυκιά και λίγο γεματούλα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει κάτι το αντιαισθητικό. Είναι επικοινωνιακή και εξυπηρετική, σου φαίρεται σαν να είσαι βασιλιάς. Πολύ καλό στοματικό, φουλ συμμετοχή στο σεξ και στο τέλος της ημέρας ένα κορίτσι τίμιο που αξίζει τα λεφτά του στο έπακρο. Εύκολα έφτασα σε δύο εκτονώσεις και σίγουρα θα την ξαναδώ.

Να ευχαριστήσω το φορουμ και το γραφείο για το διαγωνισμό
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με την πολύ ευγενική κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο.
και η λίζα στην ώρα της στο GLS στης 7:00 το πρωί
ηρθε όμορφα ντυμένη με ολόσωμο μαύρο φόρεμα σκέτη γλύκα
δεν ξέρω αλλά με το συγκεκριμένο κορίτσι έχω πολύ χημεία. είναι Χαμογελαστή ευγενικοί μιλάει σιγά όμορφα γλυκά κάτι που με ξετρελαίνει.
για την εμφάνιση της τα έχω πει με τη μόνη διαφορά ότι έχει βγάλει το σκουλαρίκι στο στήθος της
ηρθε έκατσε κοντά μου άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει από το λαιμό από το στόμα με σιγανά όμορφα φιλιά χωρίς γλώσσα τα χείλη της υπέροχα
κατέβηκε και μου εκανε μία εξαιρετική πίπα
αρχίσαμε με ιεραποστολικό μετά κατέβηκα και εγλειψα το υπέροχο καθαρό μουνάκι της.
την πήρα από πάνω στα τέσσερα και το πρώτο ημίχρονο δεν άργησε να τελειώσει με τελείωμα στην κοιλίτσα της
πιάσαμε λίγο την συζήτηση έκανα το τσιγάρο της και μόλις τελείωσε αρχισα να την γλείφω σε όλο της το κορμί ξανά υπέροχη πίπα και ξανά ιεραποστολικό στα τέσσερα και τελείωσα ξανά στην κοιλίτσα της
δεν έχω λόγια γι' αυτό το κορίτσι κάθε φορά από την συναντώ περνάω υπέροχα
λιζα σε ευχαριστώ πολύ για όλα μου έφτιαξες την μέρα

7 το πρωϊ ρε άκαρδε;

μαγκα μου γεροκσουρας ναι 7:00 πρώτο ραντεβού

Ευχαριστώ το γραφείο και το φόρουμ για το διαγωνισμό.
Το κορίτσι στο τηλεφωνικό κέντρο πολύ ευγενικό Και αξίζουν πολλά μπράβο με ευγένεια και καλοσύνη μου κλείσανε το ραντεβού πρέπει κι άλλα γραφεία να πάρουν παράδειγμα
Απορώ πως το συγκεκριμένο κορίτσι με δύο χρόνια εργασίας στο συγκεκριμένο γραφείο δεν έχει ούτε μία κριτική η κάποιοι είναι παρτάκηδες και δεν δίνουν πληροφορίες ή δεν ξέρω και εγώ τι να πω
στην ώρα της το κορίτσι σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο
Αντικρίζω ένα γλυκό κορίτσι με πολύ όμορφο προσώπο κορμί ότι βλέπετε στις φωτογραφίες με ωραίο φυσικό βυζί με αρκετά τατουάζ στο σώμα της ηρθε κοντά μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο εκατσε στο κρεβάτι και τα είπαμε ευγενέστατοι ομιλητική τα είπαμε για αρκετή ώρα.
Μου πήρε την άδεια και μου λέει μπορώ να πάω για ένα φρεσκάρισμα δεν αργησε ούτε 5 λεπτά και επέστρεψε ημουνα ξαπλωμένος στο κρεβάτι και Χάζευα την τηλεόραση
Πλησιάζει και άρχισε να με φιλάει στο στόμα ανεβαίνει και με φιλάει στο στόμα αργά αισθησιακά χωρίς γλώσσα ένα από τα καλύτερα φιλιά που μου έχουν δώσει Κατεβαίνει και το παίρνει στο στόμα Μου έκανε μια εξαιρετική πιπα την πήρα σε δύο στάσεις στα τέσσερα και από πάνω όπου τελείωσα μέσα της στο προφυλακτικό
Το κορίτσι είναι φοβερό με κορμάρα και με ωραία διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά τρεχάτε μάγκες μου