Σήμερα πήγα συγκεκριμένα για Πάμελα από το μασαζ
Η Λάρισα ήταν στην υποδοχή και Πιάσαμε λίγο την συζήτηση μέχρι να βγει το κορίτσι απ' το δωμάτιο έχω την εντύπωση ότι δεν με θυμάται που την έπαιρνα παλιά επί καθημερινής βάσεως πριν 10 χρόνια Όπως μιλάγαμε μου έριχνε κάτι κρυφές ματιές αλλά και εγώ δεν της έχω πει τίποτα Δεν θέλω να την φέρω σε δύσκολη θέση έρχεται η Πάμελα και περνάμε στο δωμάτιο Παίρνω το πρόγραμμα της μισής ώρας
Η Πάμελα είναι μια Ωραία γυναίκα με ξανθά μαλλιά Ψηλή κοπέλα Ηλικιακά την κάνω 35 με 36 χρονών Με ωραίο λεπτό σώμα το βυζί της έχει πάρει λίγο την κατηφόρα Αλλά δεν το λες και άσχημα
Παίχτηκε λίγο μασάζ στην αρχή Και η πούτσα σιγά-σιγά Έπαιρνε την Ανηφόρα Μου βάζει λάδια και μου το παίζει αργά και Αισθησιακά Μαζεύει τα μαλλιά της αλογοουρά και τον παίρνει στο στόμα πίπα πολύ καλή Υγρή πολύ βαθιά περιποίηση πέρασε κι από τα αρχιδια μία βόλτα
Την στήνω στα τέσσερα και την γαμούσα ασταμάτητα ώσπου δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο προφυλακτικό εκανα ένα ντουζ
Και περίμενα να έρθει να με βγάλει έξω Με το που έρχεται να με πάρει βλέπω την Σανέλ Να βγαίνει απ' το δωμάτιο καύλωσα