Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή



Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην erikos, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 42 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online Χρήστες
There are currently 235 online users. [Complete List]
» 3 Member(s) | 232 Guest(s)
AvatarAvatarAvatar

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 2,191
» Τελευταίο μέλος: paramount

» Θέματα φόρουμ: 1,969
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 170,517

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Σεφ του SexClub / Συνταγές

#1
Υλικά
τρεις κούπες γάλα
τρεις κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
300 γραμμάρια φέτα
μισή κούπα ελαιόλαδο
μισή κούπα κεφαλοτύρι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και μία κούπα κολοκυθάκι τριμμένο και στημένο


Εκτέλεση
Το μυστικό σε αυτή την πίτα είναι ότι πρέπει να είναι λεπτή για αυτό και βάζουμε το μεγάλο ταψί του φούρνου (πχ 30 X 40)
Η πρώτη κίνηση που κάνουμε είναι να ανάψουμε το φούρνο στο δυνατό περίπου στο 220 αντιστάσεις.

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο ταψί και το βάζουμε στο φούρνο να κάψει κυριολεκτικά για 10 λεπτά.

Ωστόσο ετοιμάζουμε το χυλό ανακατεύοντας τα αυγά με το γάλα μετά τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο τη φέτα

Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και ρίχνουμε το χυλό εκείνη την ώρα πρέπει να ακούσουμε το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το λάδι όπως όταν τηγανίζουμε και ρίχνουμε κάτι μέσα στο τηγάνι πχ πατάτες
Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 170 και ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά


Καλη σας ορεξη ρεμαλια...
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#2
Και μάγειρας. Ωραίοοοοος
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#3
pier garden.... πάλι το μυαλό σου στη μάσα είναι???

Μήπως πρέπει να κάνεις παρέα με τον Admin???

Εγώ πάντως τρέφομαι μόνο με αγριογούρουνα!!!!
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#4
(28-12-2019, 09:27 PM)ovelix Έγραψε: pier garden.... πάλι το μυαλό σου στη μάσα είναι???

Μήπως πρέπει να κάνεις παρέα με τον Admin???

Εγώ πάντως τρέφομαι μόνο με αγριογούρουνα!!!!
lol
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#5
Από μαγειρική πως πάτε; Εμένα μου αρέσει πολύ ειδικά τα απλά πιάτα. πχ
Μια πολύ καλή συνταγή για φάβα

Πολύ εύκολη. Θα τρελαθούν όλοι.


 
  • 500 γρ φάβα Σαντορίνης
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι
 
Εκτέλεση
  • Βάζουμε τη φάβα μας στο σουρωτήρι και την πλένουμε κάτω από τη βρύση με κρύο νερό.
  • Τη βάζουμε να βράσει για 10 λεπτά και χύνουμε το πρώτο νερό.
  • Στη χύτρα μας τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι να αρχίσει να ροδίζει και ρίχνουμε μέσα τη φάβα.
  • Τη γυρνάμε μαζί με το κρεμμύδια για περίπου 3 λεπτά και συμπληρώνουμε με νερό τόσο ώστε να σκεπαστεί.
  • Κλείνουμε τη χύτρα και μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα.
  • Όταν την ανοίξουμε αφήνουμε λίγο να χυλώσει και αλατοπιπερώνουμε.
  • Σερβίρουμε με κάπαρη, φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι ,φρεσκοτριμμενο πιπέρι, λεμόνι και λίγο ωμό λάδι .


Φυσικά  δε πρέπει να λείπει ζεστό ψωμάκι και φετούλα! 
[-] Μου αρέσει:
  • zaui69
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#6
νου αρεσει να μαγειρευω
κανω τρομερες σα,τσες για μακαροναδες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#7
Όταν μαγειρεύω, μαγειρεύω πολύ-πολύ καυτερά. Αυτά που μαγειρεύω εγώ, δεν μπορεί να τα φάει κανείς άλλος εκτός από μένα.

Εντελώς άλλο επίπεδο, μιλάμε.

bigsmile
forum reaction 1
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#8
Τρελένομαι για καυτερα, αρκει να μην εχει ζεστη και να εχω χρονο για υπνο μετα. Θελει φυσικα και το αναλογο πιοτι
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#9
(24-05-2023, 10:45 AM)marcus77 Έγραψε: Τρελένομαι για καυτερα, αρκει να μην εχει ζεστη και να εχω χρονο για υπνο μετα. Θελει φυσικα και το αναλογο πιοτι

εμένα με καυτερά παίρνει η κωλοτρυπίδα μου φωτιά
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#10
το ρύζι του τεμπέλη

-ξεπλένουμε το ρύζι
-γεμίζουμε την κατσαρόλα νερό με αναλογίες 3 προς 1 με το ρύζι
-αφήνουμε το νερό να χοχλάσει
-μόλις το νερό βγάλει μπουρμπουλήθρες προσθέτουμε αλάτι πιπέρι λάδι ή βολυτυρο ντομάτα ή πελτέ και ανακατεύουμε
-βάζουμε το ρύζι
-βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι και την σκεπάζουμε

Το ρύζι θα γίνει μόνο του σπυρωτό σε περίπου 25 λεπτά εκτός φωτιάς
[-] Μου αρέσει:
  • zaui69
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#11
Mπριζόλα ribeye σε μαντεμένιο τηγάνι


Ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια μοσχαρίσιας μπριζόλας είναι το ribeye (θα το βρείτε και entrecôte σε κάποιους καταλόγους εστιατορίων) το οποίο μαγειρεύεται τέλεια σε μαντεμένιο τηγάνι. Μαζί με το μοσχαρίσιο φιλέτο είναι το πιο περιζήτητο κομμάτι του μοσχαριού. Η τιμή του είναι αρκετά υψηλή λόγω του ότι πρόκειται για ένα πολύ μαλακό κρέας, χωρίς κόκκαλο, με πολύ πλούσια γεύση.
Το ενδομυϊκό λίπος που περιέχει (marbling) εξαρτάται από τη διατροφή και τη ράτσα του ζώου. Όσο πιο μικροσκοπικά διάχυτη είναι η παρουσία του ενδομυϊκού λίπους στο ribeye τόσο πιο ακριβό και νόστιμο είναι το κρέας. Τα κομμάτια Kobe ή Wagyu έχουν πολύ πυκνό ενδομυϊκό λίπος (marbling) και είναι πεντανόστιμα και πανάκριβα!
Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αν πέσει στα χέρια μας (ή στα δόντια μας) ένα τέτοιο κομμάτι κρέας. Αν σας αρέσει το ψήσιμο μοσχαρίσιας μπριζόλας σας προτείνουμε να κάνετε στον εαυτό σας ένα δωράκι και να αγοράσετε ένα θερμόμετρο κρέατος. Ακούγεται πολυτέλεια ή υπερβολή, όμως θα ψήσετε τη μοσχαρίσια μπριζόλα σας όπως ακριβώς πρέπει.
  1. Αρχικά φροντίστε να βγάλετε τη μοσχαρίσια μπριζόλα σας από το ψυγείο 2-3 ώρες πριν, ώστε να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
    1. Για το ribeye θέλουμε να φτάσουμε τη θερμοκρασία των 57°C (ψήσιμο medium-rare) στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Έτσι θα παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ζουμερό το κρέας μας. Το κρέας θα φτάσει πιο γρήγορα τους 57°C αν βρίσκεται ήδη σε θερμοκρασία δωματίου 20-25°C απ'ότι αν το βγάλουμε από το ψυγείο σε θερμοκρασία 4°C.
    2. Προθερμάνετε το μαντεμένιο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία. Μόλις το μαντέμι αρχίσει να γκριζάρει λιγάκι, το σκεύος είναι έτοιμο. Φυσικά αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχαροτήγανο αντί για τηγάνι το οποίο θα δημιουργήσει αυτές τις όμορφες ρίγες στο κρέας.
    3. Στεγνώστε καλά το κρέας αν τυχόν έχει νερά ή ζουμιά.
    4. Πασπαλίστε το ribeye με μπόλικο χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και από τις 2 πλευρές. Πιέστε λίγο με την παλάμη σας για να εισχωρήσουν λίγο οι κόκκοι μέσα στο κρέας.
    5. Βάλτε μια κουταλιά ελαιόλαδο στο προθερμασμένο τηγάνι (οι απόψεις διίστανται για τον τύπο του λαδιού, αλλά το ελαιόλαδο είναι μια χαρά).
    6. Βάλτε το θερμόμετρο στο κέντρο του ribeye και ρυθμίστε το στη θερμοκρασία που προτιμάτε. Εμείς σας συστήνουμε να το μαγειρέψετε medium-rare δηλαδή να ρυθμίσετε το θερμόμετρο στους 57°C.
    7. Προσθέστε το ribeye μαζί με το θερμόμετρο και αφήστε το. Στην αρχή θα κολλήσει λίγο πάνω στο σκεύος αλλά μετά από 1-2 λεπτά περίπου θα δείτε ότι αν το σπρώξετε με μια σπάτουλα ξεκολλάει από μόνο του. Μόλις συμβεί αυτό γυρίστε το από την άλλη πλευρά.
    8. Λογικά, με ένα γύρισμα το ribeye θα είναι έτοιμο. Δεν θα χρειαστεί να το γυρίσετε περισσότερες φορές, εκτός και αν το θέλετε "καλοψημένο-well done".
    9. Προαιρετικά, για ακόμα πιο πλούσια γεύση, λίγο πριν βγάλετε το ribeye, ρίξτε μια κουταλιά βούτυρο μαζί με λίγο δεντρολίβανο και ανακατέψετε τα όλα μαζί.
    10. Αφαιρέστε το ribeye από το μαντεμένιο σκεύος και αφήστε το σε ένα ζεστό πιάτο για 5 λεπτά να "ξεκουραστεί", σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για να μην κρυώσει. Μην αμελήσετε το σημείο αυτό γιατί εδώ είναι που το ribeye θα καταλήξει να είναι ζουμερό ή όχι.
    11. Απολαύστε το με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού κόβοντάς το σε λεπτές φέτες και συνοδεύοντάς το με ένα ποτήρι Cabernet Sauvignon!
           
                                                             
Εκτέλεση

Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο και τα αφήνουμε 1 ώρα να πάρουν την θερμοκρασία του ψυγείου.
Αλατίζουμε τα rib-eye με χοντρό αλάτι και από τις 2 πλευρές, άλειψέ τα με λίγο λάδι ή βάλτε λίγο λάδι στο τηγάνι.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά (8/9), και σοτάρουμε τα rib-eye  μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Γυρίζουμε πλευρά κάθε 1 λεπτό γύρω στις 3 φορές. Ίσως χρειαστεί να μειώσουμε και λίγο τη θερμοκρασία.
Στο τέλος, όταν η θερμοκρασία στη μπριζόλα είναι 60ο για μέτριο ψήσιμο ή 56ο , χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο τηγάνι προσθέτουμε το κομμένο σκόρδο, το δενδρολίβανο και το βούτυρο και αφού λιώσει, μ’ ένα κουτάλι βρέχουμε συνεχώς τα rib-eye για λίγο.
Αφήνουμε 10 λεπτά να ξεκουραστεί το κρέας και μετά το κόβουμε για να είναι ζουμερή.


ΥΓ Ο πιο εύκολος τρόπος για να το μαγειρέψεις είναι στο grill. Ιδανικά στην πιο δυνατή θερμοκρασία ή φωτιά – φρόντισε μόνο να υπάρχει ασφαλής απόσταση ανάμεσα στην πηγή θερμότητας και τη σχάρα. Για μια medium-rare μπριζόλα ψήσε την για 2-2,5 λεπτά από κάθε πλευρά. Αν πάλι την προτιμάς medium ο χρόνος πρέπει να ανέβει στα 3 λεπτά, ενώ για medium well στα 4 και well done στα 5 λεπτά από κάθε μεριά.
[-] Μου αρέσει:
  • zaui69
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#12
κουφαλες που το αναστησατε αυτο το νημα
χαχαχαχα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#13
κοριτσι φατε ανανα .... βοιθαει
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#14
καλα αυτο με τον ανανα πιανει ειναι η αληθεια
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#15
ισχυει το με τα καυτερα αλλαζει η γευση στο μουνι;
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#16
Ναι ισχύει το έχω δοκιμάσει
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#17
Μάγκες φάτε γαρίδες και μύδια
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#18
Τα θαλασσινά πάντα βοηθάνε…
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#19
Τα μύδια βοηθανε πιο πολύ
Απάντηση
Glamour Escorts Athens
#20
Γενικά θαλασσινό να ναι και ότι να ναι
Απάντηση
Glamour Escorts Athens


Μετάβαση στη συζήτηση:

[-]
Διαφημίσεις

Forum Tasks