Lilly S (Studio Dreamplace)
Κριτικές Χρηστών
*Λιλίκα την έλεγε αν θυμάμαι καλά στο παλιό ίδρυμα η υπηρεσία.Στο Αθανασίας στο Παγκράτι.(απο τότε θυμάμαι ήταν από τις κοπέλες που είχε γίνει ντόρος).
Είχα καιρό να την δω και έκανα μια επίσκεψη.
Στο σαλόνι βγήκε με τον αέρα της εμπειρης πλέον.Αλλωστε μετράει χρόνια και σε κόβει από χιλιόμετρα...Καμία φορά από ότι κατάλαβα δεν βγαίνει καν για σαλοναρισμα...
Στο απλό λοιπόν πρόγραμμα είσοδος στο μεγάλο δωμάτιο με ντουζιέρα.
Για το χώρο δεν έχω κάτι να πω πολύ καλό στούντιο.
Η Λίλυ θα ξεκινήσει με χιούμορ τα πειράγματα και στην πορεία ένα πολύ καλό στοματικό.
Για το σώμα έχουν γραφτεί αρκετά όπως και γενικά για την εμφάνιση της η οποία είναι σέξι και εκφυλη
Πολύ καλή και η συμμετοχή της στο πρόγραμμα.Δυο στάσεις ήταν αρκετές για να φύγει καποιο "φορτίο"ημερών..
Η Λίλυ θα την χαρακτήριζα στανταρακι γιατί όχι άλλωστε αφού έχει όλο το περιεχόμενο για να περάσει κάποιος λίγα λεπτά καλά.
Καλή χρονιά
Η Λιλι ειναι ενα κοντοπουτανο πειραγμενο σε εμφανιση και κουρδισμενη στο μυαλο να παιζει σεναρια πορνοσταρικα που ταιριαζουν απολυτος με την εμφανιση της. Τα χειλη ηταν λιγο υπερβολικα αλλα τα βυζια της ηταν ενα ονειρο που για καλη μου τυχη με αφησε να γευτω με τα χερια και με την γλωσσα μου. Επιλεγωντας το βασικο προγραμμα ισως επηρεασα και τις επιδωσεις της αλλα γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος με την συμμετοχη της. Μου εκανε μια βιαστικη αλλα καλη πιπα και μετα ετοιμαστηκε για το γαμησι. Το στισιμο της επιλογης στα τεσσερα και η θεα απιστευτη. Το γαμησι που ακολουθησε ηταν ωραιο με ενταση και επακολουθως πολυ πειστικα βογγητα. Η αισθηση λογικη και με αφησε να την βαλω ολη μεσα χωρις περιορισμους.
Για ενα πενηνταρι ηταν πολυ καλο το deal, η γκομενα κορυφαια για στουντιο, θα την παρω ξανα με πιο πλουσιο προγραμμα.
Για όσους δεν την ξέρουν είναι ένα στουντιοκοριτσο με πορνοσταρική εμφάνιση, χείλη φουσκωμένα, στήθος επίσης φουσκωμένο, τατουάζ σε όλο το κορμί της , σχερικα μικροσκοπικη γύρω στο 1.65 cm και περίπου 50 κιλά) που αν εβλεπες εξω θα ηθελες να τρελος να την σκισεις. Πηρα το απλό πρόγραμμα, έδωσα το αντιτιμο στην κυρία της υποδοχής. Μετα από λιγο ηρθε και ξεκινησε το «ματς» . . . αρχισε με άψογο στοματικό, ειδικά αυτές οι χειλάρες της είναι μεγαλη καβλα να ρουφανε την πουτσα σου .Μετα στήσιμο στα 4 έχοντας θέα την εξαίσια κωλάρα της, ιεραποστολικό ,από πάνω η κοπέλα εχοντας θεα τις απίστευτές βυζαρες της και ηρθε το τελείωμα. Σε γενικες γραμμές ,καλή η συμμετοχή της κοπέλας αν και χρειάζεται βελτίωση στο social καθως φαιενται καπως απόμακρη. (οσο σοσιαλ μπορεί να γινει σε στούντιο βέβαια . . . )
H Lilly ειναι απο τα καλυτερα στουντιοκοριτσα που εχω παρει, δεν υπερβαλλω καθολου σε αυτην μου την δηλωση.
Με τα τατουαζ οπως την βλεπετε, σκετη τσοντα σε εμφανιση αλλα και σε υπηρεσιες.
Ο χωρος ηταν προσεκτικα καθορισμενος οπως και το δοματιο.
Ηταν ωραια η πρωτη στιγμη που μπηκε στο δοματιο, χαμογελα και γενικα μια ανεση που με εκανε να χαλαρωσω.
Μου εκανε μια ακρως περιποιημενη πιπα με γλειψιμο και στα αρχιδια και εγινε η πουτσα μου ατσαλι.
Το γαμησι ξεκινησε σε cow που της ταιριαζει πολυ και αναγκαστικα την σταματησα για να μην χυσω.
Μου στηθηκε στα τεσσερα, πολυ ωραια η θεα με την κωλαρα της και αρχισα το σφυροκοπημα.
Καποια βογγητα με φτιαξανε περισσοτερο και τελικα εχυσα μεσα στα περιθορια του χρονου.
Ολα αυτα με 50 ευρω...
Συστημένος στην κορασίδα από Πλέβεν κ μπορώ να πω ότι τα έδωσε όλα
Γυναίκα 30 άρα σαν πορνοστάρ σιλικόνες τορπίλες ύψος 167 και juicy με μοναδική κωλαρα ...τσιμπουκιχειλα πειραγμενσ κ επιδερμίδα μπεμπέ ..
Συμμετοχή σαν σ γυρίσεις τσόντα κ γλείψιμο αρχιδια κ γενικά vfm κατάσταση ..
Στα τέσσερα μαγεια κ βγΑζω το καπέλο μου στη συμμετοχή της .
Ότι και να πεις για αυτο το κοριτσι ειναι λιγο , τρομερο σοσιαλ φαινεται να γουσταρει στα αληθεια τη δουλεια της και σε καυλωνει μονο και μονο με τις ατακες και τα πειραγματα της. Τσιμπουκι θεϊκο με περασμα απο μπαλες που τις αρεσουν πολυ , στασεις η μια καλυτερη απο την αλλη αλλα ισως το doggy της να τα βαζει ολα κατω , η κωλαρα της ειναι για τρελο γαμησι στα 4 . Δεν ξερω πως θα γινοταν καλυτερη η συναντηση πραγματικα ηταν ολα τελεια !
Εχωντας παει ηδη μια φορα με τη lilly ειχα πει τον εαυτο μου οτι θα ξαναπαω σιγουρα. Απογευματινη βαρδια μπαινω, πληρωνω στην ευγενικη κυρια και περιμενω την τσοντα να ξεκινησει . Μπαινει η καυλα και μου παραπονιεται με νάζι "τοσο νωρις,δεν προλαβα να πιω τον καφε μου, δεν προλαβα να φαω κατι, τωρα ομως θα φαω αρχιδαρες!". Οσο χουφτωνα την κωλαρα της στο πλαι αυτη ρουφαγε τις μπαλες και αμεσως ειχα καυλωσει. Βυζια σιλικονατα και κωλος τα πολυ δυνατα της σημεια, κυριολεκτικα δεν μπορουσα να αποφασισω ποιο να πρωτοπεριποιηθω. Πολυ δυνατη πιπα με teasing ακαποτο ( φιλουσε τον κορμο της ψωλης με τα τσιμπουκοχειλα της και το κανε πανω-κατω σαν να βαρουσε μαλακια με τα χειλη της ) και συνεχεια με ιεραποστολικο και doggy, και τα 2 πολυ καλα με το 2ο να ειναι must σε καθε συναντηση , τελος με χυσιμο στις βυζαρες ( στην πεταλουδιτσα ) . Σκουπισμα και πολυ αληθινο σοσιαλ στο τελος,οχι δηλαδη σαν να τελειωσε μια καθαρα επαγγελματικη συμβαση. Σιγουρη η 3η επαναληπτικη για το μελλον !!!
Περναγα απο την περιοχη και σκεφτηκα ενα πενηνταρικο για ενα καλο μουνακι ηταν οτι πρεπει.
Ειδα την Lilly που ειναι μια εντυπωσιακη γυναικα με καυλωφατσα και χειλη ροφου και ονειρευτηκα ενα τσιμπουκι απο το στομα της. Την περιμενα ελαχιστα και μπηκε με αερα ξεκολου και αμεσα επεσε στα γονατα να γλυψει. Μου εκανε καλο τσιμπουκι αλλα αρκετα πιο χαμηλων τονων απο οτι μου εδωσε την ιδεα στο σαλονι. Αρχιδια περασε πολυ λιγο και διεκοψε λιγο προωρα για να στηθει στα τεσσερα. Βυζαρες δεν προλαβα να γλειψω αλλα στο γαμησι ηταν καλη η προσποιηση. Το μουνι της απο την αλλη δεν ειναι στενο αλλα και εγω δεν την εχω μικρη. Εχυσα καπως γρηγορα λογο του οτι μου εδινε μουνιες πολυ καυλωτικες στο πισωκολλητο. Ειναι απο αυτες που θα επισκεφτω ξανα.
Δυνατό