Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ρόζα  (Massage Princess)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 283

Κριτικές Χρηστών

mpekoss AvatarmpekossΜηνύματα: 45 Κριτικές: 5

Ιστορίες: 0

Φυσικό γαμήσι με την Ρόζα Αξιολόγηση: 7.50 — 03/05/2025 - 20:20
    Φυσικό γαμήσι με την Ρόζα Αξιολόγηση: 7.50 — 03/05/2025 - 20:20

Με υποδέχτηκε η υπηρεσία με τα γνωστά λόγια και τις κολακείες... Ο χώρος οκ απλά και πάμε στην κοπέλα... Όμορφη Λατίνα με καλό μπόι και γλυκιά έκφραση στο πρόσωπο. Δεν το πολυσκέφτηκα αφού είχα καύλες και ήθελα ένα ξεφόρτωμα. Πήγα δωμάτιο και πολύ γρήγορα ετοιμάστηκα για την δράση. Μπήκε, χαιρέτησε ευγενικά και άρχισε το μασαζάκι. Καλές οι εντυπώσεις μου αλλά ότι περιμένεις από μια μη επαγγελματία... Μετά στο σεξ πολύ καλύτερα, ξέρει πως και τι να κάνει. Η πίπα της με λίγο χέρι και το άλλο να παίζει με τα αρχίδια. Μου την καύλωσε καλά πριν αρχίσουμε το σεξ, δεν βιάστηκε... Επέλεξα στήσιμο στα 4 και αρχίσαμε το γαμήσι με θέα την κωλάρα της. Χτυπιόταν καυλιάρικα πάνω μου κατά την διάρκεια και τα βογγητά ήταν καύλα... Κατάλαβα ότι το γουστάρει και άρχισα το κομπρεσέρ το οποίο την έκανε να βογκάει ακόμα πιο δυνατά. Μετά από λίγα λεπτά έχυσα και εγώ επιλέγοντας τα βυζιά της σαν στόχο. Το βλέμμα της την τελευταία στιγμή ήταν όλα τα λεφτά.. καυλωμένη και ευχαριστημένη με το σπέρμα να πέφτει πάνω της.
    Τελικά με τον τρόπο που απολαμβάνει το σεξ μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα από ότι με την ίδια την προσπάθεια της. Σας προτείνω μια δοκιμή... Καλά γαμήσια!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 50
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι