Ρόζα (Massage Princess)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 283
Κριτικές Χρηστών
Με υποδέχτηκε η υπηρεσία με τα γνωστά λόγια και τις κολακείες... Ο χώρος οκ απλά και πάμε στην κοπέλα... Όμορφη Λατίνα με καλό μπόι και γλυκιά έκφραση στο πρόσωπο. Δεν το πολυσκέφτηκα αφού είχα καύλες και ήθελα ένα ξεφόρτωμα. Πήγα δωμάτιο και πολύ γρήγορα ετοιμάστηκα για την δράση. Μπήκε, χαιρέτησε ευγενικά και άρχισε το μασαζάκι. Καλές οι εντυπώσεις μου αλλά ότι περιμένεις από μια μη επαγγελματία... Μετά στο σεξ πολύ καλύτερα, ξέρει πως και τι να κάνει. Η πίπα της με λίγο χέρι και το άλλο να παίζει με τα αρχίδια. Μου την καύλωσε καλά πριν αρχίσουμε το σεξ, δεν βιάστηκε... Επέλεξα στήσιμο στα 4 και αρχίσαμε το γαμήσι με θέα την κωλάρα της. Χτυπιόταν καυλιάρικα πάνω μου κατά την διάρκεια και τα βογγητά ήταν καύλα... Κατάλαβα ότι το γουστάρει και άρχισα το κομπρεσέρ το οποίο την έκανε να βογκάει ακόμα πιο δυνατά. Μετά από λίγα λεπτά έχυσα και εγώ επιλέγοντας τα βυζιά της σαν στόχο. Το βλέμμα της την τελευταία στιγμή ήταν όλα τα λεφτά.. καυλωμένη και ευχαριστημένη με το σπέρμα να πέφτει πάνω της.
Τελικά με τον τρόπο που απολαμβάνει το σεξ μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα από ότι με την ίδια την προσπάθεια της. Σας προτείνω μια δοκιμή... Καλά γαμήσια!