Hilda (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Επειδη ειχα πολυ καιρο να πηδηξω μαυρουλα διαλεξα την Χιλντα απο το συγκεκριμενο γραφειο που οτι εχω παρει μεχρι τωρα μου εχει βγει πολυ καλα ....Ραντεβου στο Πριαμος Γκαζι..το κοριτσι στην ωρα του ,απο εμφανιση οτι και στις φωτο με μετρια φατσα ,με φυσικα τσιμπουκοχειλα.Η Φωνη πολυ μπασα για γυναικα,αντισεξουαλ θα ελεγα.Στην πραξη τωρα,λιγα πεταχτα φιλια το λαιμο και στηθος εκατερωθεν και καπακι τσιμπουκι .Εδω θα ελεγα εξεπλαγιν ευχαριστα.Βαθυ με πολυ σαλιο που εδειχνε να το απολαμβανει καθως της εριχνα χαστουκια στον κωλο της.Τελικα επειδη δεν γουσταρω τα σκουφακια και 2ον τετοια σπεσιαλ πιπα... ειπα να μην την γαμησω και την εχυσα στο στομα με το αναλογο αντιτιμο φυσικα .Δευτερος γυρος δεν υπηρξε καθοτι ειμαστε και καποιας ηλικιας και το ριξαμε κουβεντουλα .Μιλαει λιγα αλλα Καλα ελληνικα και απο οτι μου ειπε εχει λιγη δουλεια γιατι εδω δεν τις προτιμουν τις μαυρουλες ,αλλα τουλαχιστον επιβιωνει ενω στο Αφρικα οχι.Φευγοντας της υποσχεθηκα οτι θα την ξαναπαρω.... για να την ανεβασω περισσοτερο...χωρις να το αποκλειω ομως και για το αμεσο μελλον.
Αναδρομικη κριτικη της παρτουζας που εκανα με τις δυο μαυρες
Λοιπον
Η παρτουζα ηταν γενικα καταστροφη αλλα
αν εσωσε λιγακι την κατασταση ηταν η Χιλντα αν και μου εσπασαν παρεα λιγο τα παπαρια γιατι ζηταγαν εξτρα που δεν ηταν στο στανταρ
πονηρες οι μαυρες
Απο οσο καταλαβα το θεμα ηταν η αλλη που περεσυρε προς υα κατω την Χιλντα
Δεν θα ξαναπηγαινα να ειμαι ειλικρινης σε παρτουζα μαζι της
Ισως μονη της