Ivanka (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Κριτικές Χρηστών
Όπως έχει γραφτεί και στον τίτλο το ραντεβού ήταν μια κοροϊδία και μα και εξαπάτηση. Οι φωτογραφίες που πλασάρει είναι πολύ παλιές και σου δίνει μία εντελώς διαφορετική εικόνα για να τσιμπήσεις.
Αρχικά το πρόσωπο της οριακά άσχημο. Το σώμα της γενικά έχει κρεμάσει. Από το στήθος έχουν βγει οι σιλικόνες.Όταν της είπα πως δεν ήταν έτσι στις φωτογραφίες που μου έστειλε μου απάντησε πως μπορεί επειδή είναι φωτογραφίες να φαίνονται μεγαλύτερα. Dress Code δεν τηρήθηκε, ήρθε λες και πάει για καφέ. Κανονικά βλέποντας όλο αυτό το χάλι έπρεπε να την διώξω όμως ήθελα να δω μήπως και το σώσει από υπηρεσίες. Χάλια και εκεί. Στην πίπα κάτι έκανε έδειξε λίγο ζήλο. Πρώτο τέλειωμα στο στόμα όπου και τα κατάπιε εκπλήσσοντας με ευχάριστα. Μπάνιο και οι δύο και μετά έκανε ένα τσιγάρο και τα είπαμε. Στο social κομμάτι καλή είναι μπορείς να μιλήσεις άνετα για οτιδήποτε. Δεύτερος γύρος με το ζόρι από μεριάς μου. Ξεκίνησε με πίπα που έκανε καλά, αλλάξαμε τρεις στάσεις και τέλειωμα πάλι στο στόμα όπου αυτήν την φορά τα έφτυσε.
Συμπέρασμα. Πεταμένα λεφτά. Προς γνώση και συμμόρφωση. Πολύ προσοχή πριν κάνετε το λάθος και την κλείσετε να είστε προετοιμασμένοι.
Ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Η Ιβανκα είναι πενηντάρα παλιά στο επάγγελμα από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα της. Δεν είναι του γούστου μου αλλά που και που κάνω κανά τέτοιο κασκαντεριλικι. Προτιμώ πολύ νεότερες σε ηλικία γιατί η Ιβανκα είναι Gilf. Πίπα καλή και πέρασμα από τις μπάλες αλλά στο σεξ είχαμε κάποιες πτώσεις γτ δεν είναι αυτό που θέλω. Εναλλαγή σε 3 στάσεις αλλά το τέλος ήρθε με πεοθυλασμο στο στόμα της.Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε γιατί δεν ήθελα από μεριά μου. Καλή κυρία είναι σαν τη γειτόνισσα που είχες απωθημένο από μικρός αλλά τώρα μεγάλωσε και της τον ρίχνεις απλά και μόνο για να ξαλαφρωσεις από τα χοντρά.