Aliki (Massage Princess)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 1.307
Κριτικές Χρηστών
Έφτασα στο μαγαζί και είδα ότι κοπέλες είχε πράγμα το οποίο αναπόφευκτα με οδήγησε στο να επιλέξω την Αλίκη που είναι ένα πολύ ωραίο μίλφ, σε σχέση με τις άλλες κοπέλες η καλύτερη. Σχετικά με την εμφάνιση της, είναι αδύνατη με πολύ καλό σώμα, ενισχυμένα βυζιά και πολύ καλό κώλο επίσης.
Ξεκινήσαμε με μασάζ στο οποίο τα πήγε πολύ καλά. Χρησιμοποιούσε και το σώμα έκτος από τα χέρια και κατάφερε να με χαλαρώσει και να με καυλώσει ταυτόχρονα. Μετά περάσαμε στα φιλιά τα οποία επιδίωκε εκείνη συνεχώς. Γενικά πολύ gfe η φάση μαζί της. Έκανε ωραίο τσιμπούκι και ευχαριστήθηκε πολυ το γλειφομουνι. Κάναμε σεξ σε τρεις στάσεις, πρώτα εκείνη από πάνω, μετά ιεραποστολικό και τέλος πισωκολλητό. Δεν ανέβηκαν πολύ οι στροφές αν και αντέχει, εγώ ήθελα το χάλαρο σεξ μιας και αυτήν την διάθεση μου έβγαλε.
Πολύ καλή περίπτωση η οποία αποδίδει και στο μασάζ και στο σεξ, η όρεξη της γενικά ήταν στο ίδιο επίπεδο.
Θα την ξαναπαρω, είναι σε όλα σωστή...

Μετά από κάποιες δουλειές στο Πειραια είπα να κάνω ένα διάλειμμα στο εν λόγο ελαιοτριβείο. 11:00 το πρωί και είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου μιας και γνωρίζω ότι εκείνη την ώρα ανοίγει.
Πέρασμα απευθείας στο δωμάτιο και παρουσίαση 4-5 κοριτσιών από την οικοδέσποινα. Όλες λατινικής καταγωγής εκτός από μια που μάλλον είναι Ελληνίδα και άλλη μία τη Τζένη που δεν είδα γιατί ήταν ήδη σε άλλο δωμάτιο.
Επέλεξα την Αλίκη από Βενεζουέλα, καθώς έχω ωραίες αναμνήσεις από τα μέρη της, Ψηλή νταρντανα milf.
Με ρώτησε για μασάζ και της εγνεψα ναι για λίγο.Την άφησα κανά δεκάλεπτο να με τρίψει με τα λαδικα της και μετά γύρισα της είπα να βγάλει τα εσώρουχα της να ξεκινήσει ο αγώνας. Πίπα με λάστιχο ήταν αυτό που με ξενέρωσε λίγο αλλά την έβαλα να ασχοληθεί με τις μπάλες όπου το είχε .
Συνέχεια σε 2 στάσεις και κατάθεση μέσα στο λάστιχο. Φιλιά δίνει αβερτα. Την ευχαρίστησα και έκανα ντους να συνεχίσω τις δουλειές μου πιο φρέσκος για αυτή τη δύσκολη και καυτή εβδομάδα.