Nelly IND (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 5
- Προβολές: 2.392
Κριτικές Χρηστών
Εδώ είμαστε εεεεε.. λοιπόν συναγωνιστές με την εν λογω κυρια έχουμε βρεθεί πάνω από 5-6 φορές.. κάθε φορά που συναντιομαστε αισθάνομαι σαν να είμαι με την σχέση μου και να πηδιομαστε σαν να μην υπάρχει αύριο..η κοπέλα είναι από τις πιο τίμιες του χώρου..πολύ καθαρή πολύ δυνατή στο ρουφιγμα ακόμα καλύτερη στο στήσιμο και στην πράξη..κοιτάει να σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω..νομίζω έχει γίνει το στανταρακι μου τουλάχιστον 1-2 φορες το μήνα..όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει.. και όποιος δεν έχει δοκιμάσει νομίζω χάνει ενα από τα καλύτερα ανεξάρτητα κορίτσια της Αθήνας..
Πολύ δύσκολη στην επικοινωνοία το ραντεβού το πάλευα 2-3 μήνες αλλά πάντα κατι συνέβαινε και δεν βρισκόμασταν, μια με ευθύνη δικιά μου μια με δικιά της, εναλλάξ. Τελικά τα καταφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα ακριβώς με το που γύρισε από της διακοπές της φρέσκια ξεκούραστη και μαυρισμένη.
Εμφανησιακά είναι πολύ καλή για τα 70 ευρω που ζητάει σε συνάντηση μιας ώρας σε ξενοδοχείο πολυλογου σχετικα στο σοσιαλ λιγο μαγκακι στη κουβεντα, σε εχει λιγο στο παραμυθι με τη ζωη της εχει περασει σε στουντιο την θυμηθηκα και μου αρχισε λιγο τα μα μου κωνσταντινουπολεως σιγουρα την θυμαμαι, μου διαφευγει σε ποιο νουμερο ομως. Η Νελλυ ούτε μου το αρνήθεικε ούτε όμως μου το επιβεβαίωσε οπότε το πέρασα στο ντούκου, για να γαμήσω την πήρα όχι να της κάνω το βιογραφικό
Σγουρο μαλλι μελαχροινη με ελληνικό κώλο όχι όμως τεραστίων διαστάσεων. Το σερβις της είναι σχεδόν διαστημικό με πολύ καλό στοματικό και στησίματα που δεν κλέβει, ούτε καμπουριάζει. Δυνατό γαμήσι απο μια ελληνίδα (κατα δήλωση της) και μάλλον είναι
Πεντακάθαρη με τα αρώματα της και τα όλα της. Εμένα δεν με φίλησε με γλώσσα αλλά ποσός με ένοιαξε, στα χρήματα που ζητάει είναι κλοπή ότα κάτι μπαζάκια ζητάνε 120 και βάλε
Καλο φθινόπορο
δεν μπορω να την βρω με τιποτα, το εχει παει και στα 120 διαβαζω
Νομίζω είχα μιλήσει λίγο μαζί της παλιά.. Δεν την έχω δει πάντως..