Zara (Studio Κηφισού 30)
Κριτικές Χρηστών
Επίσκεψη στην σειρά σε πολλά μαγαζιά αλλά βλέποντας την ομορφιά της και το χαμόγελο της αποφάσισα να λήξω την βόλτα και να αρχίσω το γαμήσι. Συναγωνιστές δεν υπήρχαν πριν από εμένα οπότε μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν μαζί στο δωμάτιο. Το χαμόγελο παρόν σε όλες τις φάσεις, ελληνικά ξέρει και μπορείς να πεις κάποια πράγματα. Γλυκιά και έξυπνη γκόμενα η οποία έχει ενισχυμένα όμορφα βυζιά και γενικά μια εμφάνιση που θα έκανε τον καθένα να γυρίσει το κεφάλι. Για να εξηγούμε πήρα το βασικό στα 50 ευρώ και φυσικά έδωσε ότι μου αντιστοιχεί. Πίπα με καπότα αλλά πολύ καλή και ελεύθερο γλείψιμο σε όλο της το κορμί. Καθαριότητα άψογη και αρκετά ευαίσθητο το κορμί της. Το γαμήσι είχε την κατάλληλη έξαψη και από τους δυο μας. Έπαιρνε αμέσως τις εντολές για τα στησίματα και επιπλέον πήρε μερικές πρωτοβουλίες. Το καβάλημα της ήταν άψογο, υπερθέαμα το κορμί της και η έκφραση της πρόστυχη και πολύ ερωτική. Στα 4 πάλι ευχαριστήθηκα το θέαμα αλλά και τα βογγητά της. Τις αντοχές τις έχει και έδωσα τον απαιτούμενο πόνο, η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου και γενικά πολύ ευχαριστημένος με το μαγαζί.
Όσοι την δείτε δεν νομίζω να την αφήσετε αγάμητη.. απλά ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου... Να περνάτε καλά!

τη συνάντησα στο sensuality αλλά δεν έχει καρτέλα εκεί οπότε γράφω εδώ. 'Εχει ωραίο σώμα με ωραίο πεταχτό κώλο και επειδή τα ασιατικά σπανίζουν στα μέρη μας είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Στο δωμάτιο ξεκίνησε με λίγο μασάζ αλλά οχι κάτι ιδιαίτερο απλά χαιδευε.Κι εμένα δεν με πολυένοιαζε απλά να χαλαρώσω λίγο ήθελα πριν τη γαμήσω. Δυστυχώς πίπα μόνο με καποτα μου πηρε , μειον για μενα. Έπειτα τη πηρα στο κρεβάτι μασαζ στα ορθια και μετα ιεραποστολικα και στα 4 πανω στο κρεβατι αυτή. Γενικά δεν παραπονέθηκε για κάτι, τη γαμησα μέχρι που έχυσα στη καπότα. Δεν τα έκλαψα, οκ για μια φορά αλλά δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα.

Υπηρεσίες καλές σχετικά καλές, πιπομα με καποτα και από στάσεις πισωκολλητο κανονικά και κατάθεση όπως της περισσότερες φορές στην καποτα, μια καλή συνεδρία μπορώ να πω.

Ωραιο προσωπο ακομα καλυτερο κορμι, πολυ καλα κιλα και λειο δερμα.
Στο ζεσταμα εγλειψα πανω στο σωμα της και ελαβα καποια φιλια με αρκετα γνησιο ενδιαφερον, ετσι καταλαβα....
Ακομα πιο πριν τα ειπαμε λιγο στα αγγλικα αλλα δεν χανει χρονο, θελει να κανει την δουλεια της σωστα.
Καλες εντυπωσεις για το τσιμπουκι, οχι ιδιαιτερα χαρις την τεχνικη αλλα το ενδιαφερον της που ειναι και εκει αληθινο.
Η συνεχεια στο σεξ με doggy, καλη και στο στησιμο και στην αισθηση. Το μουνι περιποιημενο αλλα και γενικα η υγιεινη της.
Το λιγοτερο μια φορα για σεξ ειναι καλη, εγω με το βασικο περασα καλα, σκεφτειτε δηλαδη αν εδινα παραπανω... λογικα θα ηταν ακομα καλυτερα..