Naty (Studio Κηφισού 30)
Κριτικές Χρηστών
Περαστικός από την περιοχή και αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Όταν είδα την γκόμενα αυτήν δεν μπορούσα πλέον να φύγω από το μαγαζί, είναι όντως πολύ όμορφη.
Τα είπαμε λίγο στην αρχή και κατάλαβα πως θα περάσω καλά, φαίνεται πως γουστάρει και θα κάνει ότι μπορεί για να περάσεις καλά μαζί της. Τα γλειψίματα της στην συνέχεια με καυλώσανε πολύ, δεν ήταν τόσο η τσεχική αλλά το πάθος της που με έφτιαξε και μετά όρμησα στο κορμί της και την έγλειψα παντού. Πολύ καθαρή αλλά και απόλυτα δεκτική. Αφού ευχαριστήθηκα να της γλείφω το μουνί αρχίσαμε το σεξ με πισωκολλητό. Έχει πολύ ωραίο κώλο και καλό από αίσθηση μουνί. Οι αντοχές της είναι καλές και είχε την διάθεση να γαμηθεί πραγματικά. Σε κάποιες φάσεις έδινε και εκείνη πόνο με την λεκάνη της και αυτό θα το θυμάμαι με αυτήν την γκόμενα, λίγες τα κάνουν αυτά.
Είναι από τις που καλές παρουσίες σε στούντιο, όλα φυσικά πάνω της αλλά πολύ όμορφα. Εγώ θα την ξαναπάρω, με 50 ευρώ αλλά και με παραπάνω ίσως για να πάρω τις έξτρα υπηρεσίες.

Ήθελα κάτι διαφορετικό οπότε επέλεξα τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα για τα δικά μου γούστα.
Καλό στοματικό με προφυλακτικό
Καλά στησίματα σε όλες τις στάσεις.
Ο χώρος αξιοπρεπής και η κυρία στην υποδοχή ουδέτερη στη συμπεριφορά.
Αν σας αρέσει, αξίζει τον κόπο.

Φίλε μου , έδωσε γλυφομούνι στα 50? Είσαι σίγουρος;
Επίσης, είναι ιδέα μου όταν την είχα πάρει κ εγώ όταν είχα κατέβει αθηνα, ότι η τύπισσα χύνει , τελειώνει;