Σίσσυ (Studio Queen Girls)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 419
Κριτικές σε άλλα γραφεία
- Sissy - Studio L Amour (Κριτικές: 3)
- Sissy - Studio Θησέως 35 (Κριτικές: 1)
- Sissy - Studio Βριλησσού 60 (πάνω) (Κριτικές: 1)
- Sissy - Studio Κασσάνδρας 3 ισόγειο (Κριτικές: 1)
- Sissy - Studio Κασσάνδρας 6 (Κριτικές: 0)
- Sissy - Studio Caroline (Κριτικές: 0)
- Sissy - Studio V.I.P (Κριτικές: 1)
- Sissy - Studio Hotel Palace (Κριτικές: 0)
- Sissy - Studio Κροκεών 6 ισόγειο (Κριτικές: 0)
- Sissy - Studio Crystal Queens (Κριτικές: 0)
- Σίσσυ - Studio Μελαντίας 50 (Κριτικές: 1)
- Σίσσυ - Studio Συγγρού 232 (Κριτικές: 1)
Κριτικές Χρηστών
H Σίσσυ είναι μια νεαρή που την έχω δει σε διάφορα μαγαζιά και αυτή την φορά ήταν καιρός να την δοκιμασω.
Έχει ωραίο στεγνό σώμα με καλό κολαράκι και φυσικό μεγάλο βυζί. Γενικά κουκλάκι είναι χωρίς να φτάνει το επίπεδο μοντέλου. Στο δωμάτιο ήταν πρόσχαρη και προσπάθησε να μπει γρήγορα στο θέμα γιατί την είχα κλείσει με 50 ευρώ και ο χρόνος πίεζε. Παρόλαυτά δεν ήταν βιαστική απλά περιληπτική. Έκανε λίγα προκαταρκτικά και με άφησε να παίξω όσο ήθελα με τα βυζιά της που είναι και μάλλον αυτό που γουστάρουν όλοι μαζί της.
Στο τσιμπούκι έκανε καλή προσπάθεια και το ευχαριστήθηκα αλλά με καπότα η φάση όλη. Στο σεξ προσποιείται ότι γουστάρει και δίνει καλή εντύπωση. Έχει καλό μουνάκι και στήνεται πολύ καλά ειδικά στα τέσσερα που δέχεται και αλύπητο πόνο.
Βέβαια δεν κάναμε πολλά στησίματα, κάνα δυο μόνο αλλά εγώ θεωρώ ότι για 50 ευρώ άξιζε και θα την επισκεφτώ ξανά στο κοντινό μέλλον.
Τελικά μέχρι και την στιγμή που βγήκε από το δωμάτιο ήταν ευγενική σαν να προσπαθούσε να με κάνει πελάτη της και καλά έκανε στην τελική, την συμπάθησα πολύ.