Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Έφη   (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 23838 Κριτικές: 85

Ιστορίες: 0

Τι έχανα … Αξιολόγηση: 8.83 — 07/04/2026 - 00:52
Τι έχανα … Αξιολόγηση: 8.83 — 07/04/2026 - 00:52

Βιώνοντας μια περίοδο αναθέρμανση σχέσεων και με το γραφείο αυτό μου είχε μιλήσει η τονια πολλές φορές για μια πολύ καλή κοπέλα τους ονόματι ΕΦΗ που κανείς τους πελάτης δε διαμαρτυρήθηκε . Ωραία της είπα κλείστην . Μου λέει μα δουλεύει ως τις 1500 πρωινή πάντα . Ε ωραία λέω άδικα το συζητάμε δε θα τη γνωρίσω απλά ποτέ γιατί δε υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύω αυτές τις ώρες . Με τα πολλά και μιλωντας για άλλη κοπέλα μου λέει έκτακτως σήμερα έκατσε παραπάνω κάπου και αν θες στη στέλνω με το που σχολάσεις . Λέω deal και επιτόπου κανονίστηκε .

Ο οδηγός είχε έρθει και νωρίτερα από το ραντεβού τους είπα δε υπάρχει λόγος να περιμένει και ξεκινήσαμε . Πρώτη εντύπωση εξαιρετική . Στο πρόσωπο ήταν ίδια μια φίλη μου οπότε τη συμπάθησα αμέσως . Ντύσιμο απλό σχετικά αλλά είναι λογικό μιας που δουλεύει πρωί και δε μπορεί να δίνει στόχο . Πιτσιρίκι σε ηλικία με πολύ ωραίο σώμα και πολύ γλυκό προσωπάκι για τα γούστα μου . Μιλήσαμε για το τι μου αρέσει τι κάνει και τι όχι και ξεκίνησε ο αγώνας που ήταν πολύ πολύ πολύ καλύτερος από αυτό που προσδοκούσα από τη συγκεκριμένη . Δε θα πω λεπτομέρειες πέρα από μια αναφορά στη πίπα της που ήταν κορυφαία θα μείνω στο πόσο καλό χαρακτήρα είχε το πόσο γελαστή και πρόσχαρη ήταν στη εμφάνιση της και στο πολύ καλό επείεδο υπηρεσιών που μου πρόσφερε . Σίγουρα δε είναι με όλους έτσι . Πάντως είχε γραπωθεί από τη αρχή στο λαιμό μου και με φίλαγε γιατί είχε πάθει πλάκα με το άρωμα μου με ρώταγε ποιο είναι και δε ξεκολλούσε από πάνω μου γιατί της άρεσε πολύ . Δήλωσε ότι με συμπάθησε πολύ και ότι σε πρώτη ευκαιρία που ίσως τύχει να δουλέψει μετά τις 1500 θα με δει με χαρά . Ευχομαι να το ξαναζήσω το συντομότερο και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος (€) 230
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο