Ariel (Massage Nirvana)
Κριτικές Χρηστών
Ημερομηνια τυχαια.. εχει καιρο που εγινε η φαση.
Απο τυχη την πετυχα, δεν ειχα ακουσε και ουτε ειχα δει καπου πως ειναι. Ομορφη γυναικα παντος και εχει ενα χαμογελο που σε αιχμαλωτιζει κατευθειαν. Δεν σκεφτηκα πολυ και βουρ στο δωματιο. Το μαγαζι μου αρεσε οπως μου αρεσε και η υπηρεσια με την ευγενεια της και τους ωραιους τροπους.
Ξεκινησε με μασαζ το οποιο ηταν αρκετα τυπικο, εχω δει δηλαδη και πολυ καλυτερο αλλα δεν θα της ελεγα οχι σε δευτερη συναντηση. Τα ματια μου ηταν συνεχως πανω της και βλεποντας την προσπαθεια της καυλωσα πολυ. Η πιπα της ηταν καλη, γλυφει απαλα και σαλιωνει οσο πρεπει τον πουτσο. Συνεχισε με γλειψιμο και στα αρχιδια και τελικα της εκανα και εγω ενα γλειφομουνι το οποιο δεχτηκε με ευχαριστηση.
Εβαλε λιγο τζελ και στηθηκε σαν καλο κοριτσι να γαμηθει στα 4. Ολο και πιο ομορφος ο κωλος, επιασα γερα την μεση και την γαμησα για αρκετα λεπτα. Η συμμετοχη ηταν καλη, νομιζα πως ειμαι με την κοπελα μου και οχι με αλλη μια πουτανα. Εχει πολυ καλες αντοχες και τα βογγητα της ειναι απολυτα φυσικα. Εχυσα μεσα στην καποτα αυτην την φορα, ηθελα να μην τον βγαλω απο το μουνι της.
Εφυγα ανανεωμενος απο το μαγαζι και με πολυ ωραιο χαμογελο.

Δεν την ειχα επιλεξει τις δυο τελευταιες φορες που πηγα παρολο που μου αρεσε.. ηταν σαν να αφησα την καλυτερη για το τελος. Με εντυπωσιασε με το βλεμμα της αλλα και τον ομορφο κωλο που εστησε μπροστα μου. Το βυζια της καλα και ενισχυμενα οπως διαπιστωσα στην συνεχεια. Το σωμα της ακομα πιο ομορφο γυμνο... ψηλη γυναικα και σου γεμιζει πραγματικα το ματι. Πολυ καλο το βαιμπ της και αρκετα ομιλητικη αλλα πανω απο ολα ειναι καλη στην δουλεια της. Εχει καλο χερι για μασαζ και δεν αφηνει περιοχη απο την οποια να μην περναει. Δεν βαζει πολυ δυναμη, σε χαλαρωνει και σε ετοιμαζει για την συνεχεια.
Μου εκανε πολυ καλο τσιμπουκι με ιδιαιτερα καλη περιποιηση στις μπαλες που το εχω μεγαλη αδυναμια. Δεχτηκε φιλια χωρις γλωσσα μονο αλλα και γλειφομουνι με ιδιαιτερη χαρα. Το μουνι της ηταν ζεστο και αρκετα στενο, τα υγρα οσο τα ηθελα και δεν εβαλε τζελ. Την γαμησα στα τεσσερα γιατι η θεα ειναι απλα απιστευτη και το γουσταρει το σφυροκοπημα.
Τελικα ηταν οντος η καλυτερη που εχω παρει στο μαγαζι αυτο... Θα την επισκεφτω ξανα...

Αντιφατικη η εικονα της σε σχεση με τις υπηρεσιες που παρεχει.
Καταρχην ξεχαστε την ιδεα οτι θα σας κανει μασαζ, η τυπισσα βαριεται για τετοια και το λιγο που κανει δεν δειχνει να ξερει απο τεχνικη.
Στην εμφανιση βλεπεις μια ομορφη νταρντανα με κωλαρα και βυζαρες που θελεις να γευτεις και να χουφτωσες. Ο χαρακτηρας της και το υφος της δεν σε αφηνουν να κανεις πολλα, ειναι λιγο κρυα και κοιταει να τα κανει ολα γρηγορα. Ειναι μηχανικη σε ολα, ειδικα στην πιπα και εχει εμμονη με την καθαριοτητα. Το μονο καλο μαζι της οτι γλυφει και τα αρχιδια. Ειχα στυση και την γαμησα σε πισωκολλητο. Το μουνι της ηταν καλο απο αισθηση αλλα εκεινη ηταν αναισθητη. Συνολο θεωρω τα λεφτα πεταμενα μαζι της.

Επελεξα την Αριελ λογο του βαρους της, οχι οτι ειναι χοντρη και οχι οτι γουσταρω χοντρες αλλα μου αρεσουν οι νταρντανογυναικες και ειναι αντιπροσωπευτικη αυτης της κατηγοριας. Απο χαρακτηριστικα ειναι αρκετα καλη και εχει καποια γλυκυτητα στο προσωπο που μαζι με το χαμογελο εκτιμησα βαθεως. Το μαγαζι και η υπηρεσια ειναι οκ και κυριως το δωματιο τακτοποιημενο. Δεν υπηρξε καμια καθυστερηση πραγμα το οποιο επισεις εκτιμησα πολυ γιατι σε προηγουμενο μαγαζι ειχα φυγει χωρις να γαμησω μονο και μονο απο τα νευρα που μου προκαλεσε η αναμονη.
Μιλησε ευγενικα με τα νορμαλ αγγλικα της και στην αρχη ζητησε καθοδηγηση οσων αφορα την σειρα της εργασιας και η πρωτη μου επιλογη ηταν το μασαζ και μετα σεξ. Συνολικα ενα καλο μασαζακι προσφερει, καπου καπου καλυτερα και καπου καπου μετριο αλλα και παλι για μασερ δεν πηγα ποτε παμε στο σεξ.
Ειναι λοιπον μια αρκετα μετρια κατασταση με προκαταρκτικα τα οποια πρεπει επεκτεινει και σε διαρκεια αλλα και να βελτιωσει σε τεχνικη αν θελει να αποκτησει την σταθερη πελατεια. Την σωζει βεβαια η καθαριοτητα της και οτι ειναι δεκτικη στο να κανεις οτι θελεις με το σωμα της. Στο τσιμπουκι αρκετα μεγαλο συν οτι συμμετεχουν και τα αρχιδια. Στο γαμησι εχει καλο μουνι και στηνεται οπως σε βολευει σε οτι σταση της ζητησεις. Η συμμετοχη της ειναι και παλι μετρια, δεν εχει πολλα βογγητα και ελαχιστη, κοντα στο μηδεν κινηση. Το τελος ηρθε εντος του προγραμματισμενου χρονου και εφυγα αρκετα ικανοποιημενος αλλα οχι με την σκεψη οτι θελω να την ξαναδω.