Ilona (Masage Spa Λαγουμιτζή 23 )
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 933
Κριτικές Χρηστών
Καλησπερα φιλοι μου! Επισκεψη αυτες τις μερες στο μαγαζι επιλογη της Ιλονας τυχαια... Ειναι ομορφη για την ηλικια της και προσεχει πολυ την εμφανιση της. Γλυκια απο το σαλοναρισμα, αρκετα φιλικη και ευδιαθετη, ευκολα την επιλεγεις.
Απο κοντα στο δωματιο επισης καλες εντυπωσεις, εχει ωραιες καμπυλες αλλα λιγο μικρα βυζια που δεν κανει για βυζολαγνους. Πολυ καθαρη αλλα λιγο βιαστικη στο σεξ… νιωθεις οτι θελει να σε τελειωσει που και που αλλα το καλο της υποθεσης ειναι οτι κανει αποσβεση με τις υπηρεσιες της. Ξερει πολυ καλα το επαγγελμα της και βαζει την τεχνικη της σε οτι κανει. Πολυ καλη πιπα με γλειψιμο στα αρχιδια και επισης δεκτικη στο γλειφομουνι. Τα στησιματα της ηταν πολυ καλα, ειδικα στα τεσσερα απιστευτη. Απο συμμετοχη ξεφυγαμε λιγο στα βογγητα λογω της βιασυνης που ειπα πιο πριν αλλα εδειξε οτι της αρεσει το σεξ και κατεβασε λιγα υγρα το μουνι της. Εχυσα πανω στην κωλαρα που επαναλαμβανω ειναι πολυ ωραια.
Στο μασαζ εκανε προσπαθεια αλλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. Βγαλτε εσεις συμπερασματα, κατα την δικη μου γνωμη για μια φορα ειναι καλη, ισως με εσας να ειναι ακομα καλυτερη αφου το σιγουρο ειναι πως ξερει τι κανει.

Όταν βλέπεις Ιλόνα να σαλονάρει λες ώπα εδώ είμαστε! Λεπτή με υπέροχα πόδια και όμορφο πρόσωπο, σκέφτεσαι χτύπησα λαυράκι... Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τελειότης.... Το στήθος της δυστυχώς είναι πεσμένο και η κοιλίτσα ολίγον χαλαρή... υποψιάζομαι λόγω πρόσφατης γέννας ίσως?.... Παρ΄ όλο αυτό το σημαντικό για πολλούς από μας ψεγάδι, η Ιλόνα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να περάσει καλά ο πελάτης της, κάνει ωραιοτάτη πίπα, και τον τρώει πάρα πολύ καλά σε όλες τις στάσεις... αααχ αν ήταν λίγο καλύτερο το στηθάκι μόνον.... θα ήμουν μέρα παραμέρα στο κρεβάτι της...