Ζωή (Oasis Athens)
Κριτικές Χρηστών
Μετά από τόσες απόπειρες που έκανα για να πετύχω την ζωή τελικά τα κατάφερα και έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. έχει πολύ ωραίο σώμα είναι χαμογελαστή και φυσικά με έκανε να περάσω όμορφα. ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο μασάζ και φυσικά μετά με χάιδεψε σε όλο μου το σώμα με καυτό λάδι. μετά πήρα την πρωτοβουλία να της κάνω και εγω΄και το απόλαυσε πραγματικά. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας άρχισαν να πέφτουν και διάφορα χάδια παραπάνω και φυσικά έντονα φιλιά που αργότερα μετατράπηκαν και σε γλειψίματα εκατέρωθεν. Μετά άρχισε να μου τον παίζει σιγά σιγά ενώ εγώ της έγλειφα στη συνέχεια το μουνί που της το ζήτησα σαν χάρη και το δέχτηκε πραγματικά. και το ευχαριστήθηκα κι όλας. Μετά μου έβαλε λάδι στον πούτσο μου και στην συνέχεια άρχισε να μου κάνει μια φανταστική πίπα η οποία έγινε βαθιά και μου τον σήκωσε για τα καλα. Μετά αρχίσαμε το σεξ με πρώτξ στάση στα όρθια και ην φίλαγα στο λαιμό και σε όλο της το πρόσωπο μετά σε ιεραποστολικό και μετέπειτα στα τέσσερα όπου καταθέσαμε και οι δυό μας με έντονα βογγητά και αγκαλιές. Αφού ηρεμήσαμε μετά με σκούπισε και κάναμε ένα όορφο μπάνιο με σκούπισε αποχαιρετηστήκαμε και ανανεώσαμε τοραντεβού μας για την επόμενη φορά.