Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Κατερίνα   (Diamond Spa)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 13
  • Προβολές: 2.388

Κριτικές Χρηστών

fysiolatris AvatarfysiolatrisΜηνύματα: 145 Κριτικές: 20

Ιστορίες: 0

Επαγγελματίας Αξιολόγηση: 7.67 — 08/05/2025 - 22:44
    Επαγγελματίας Αξιολόγηση: 7.67 — 08/05/2025 - 22:44

Ξύπνησα με καύλες από το πρωί και όλη μέρα δεν μπορούσα να ησυχάσω. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να θυσιάσω ένα 60άρι να πάω να κάνω αυτό που έχω ανάγκη.
    Στο μαγαζί ήταν ήσυχα και η υπηρεσία με υποδέχτηκε ευγενικά. Κάθισα, περίμενα λιγάκι και είδα τις κοπέλες που δουλεύουν. Επέλεξα την Κατερίνα γιατί έχει λίγο μεγαλούτσικο βυζί και αυτό ήταν ένα από τα μάστ μου. Σε σύνολο είναι οκ από εμφάνιση αλλά λόγο του ότι έχει κάποιες χαλαρώσεις στο κορμί της βάζω 6 σαν βαθμό, το πρόσωπο περίπου 6 επίσης. 
    Στο δωμάτιο έπαιξε ωραίο παιχνίδι... χαλαρή και χωρίς να βιάζεται προσπάθησε να με ικανοποιήσει τόσο στο μασάζ όσο και στο σεξ. Οι γνώσεις της στο μασάζ είναι περιορισμένες, δεν την λες μασέρ φυσικά απλά εκτιμάς τον κόπο της που αδιαμφισβήτητα κάνει. Στο σεξ επαγγελματίας... προσέφερε πίπα χωρίς καπότα με γλείψιμο στα μπαλάκια και γενικά αρκετές προσπάθειες να με καυλώσει πριν ακόμα αρχίσει το γαμήσι. Της έγλειψα τις βυζάρες και το μουνί, πολύ καθαρή... Πρώτη στάση κάναμε cow μετά από δική της πρωτοβουλία. Πολύ καλό γαμήσι με τις βυζάρες να πάλλονται πάνω κάτω και τα βογγητά της δυνατά και καυλωτικά. Μετά στήθηκε στα τέσσερα και έφαγε δυνατό πούτσο. Άντεξε και υπάκουσε μέχρι το τέλος ενώ το μουνί της κατέβασε πολλά υγρά.
    Πέρασα πολύ καλά, ήταν μια φάση που θα ήθελα να ξαναπεράσω μαζί της...

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Μέτριο
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    sertos29 Avatarsertos29Μηνύματα: 32 Κριτικές: 7

Ποιοτικές υπηρεσίες Αξιολόγηση: 8.00 — 02/04/2025 - 23:27
    Ποιοτικές υπηρεσίες Αξιολόγηση: 8.00 — 02/04/2025 - 23:27

Πέρασμα από το μαγαζί και με λίγο υπομονή κατάφερα να δω όλες τις εργαζόμενες. Η Κατερίνα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ομορφιά στο σώμα αλλά με τον τρόπο που σε κοιτάει καταλαβαίνεις πολλά και καλά οπότε ήταν μονόδρομος για μένα.
    Είχα δίκιο γιατί ήταν πολύ καλή στο σεξ αλλά και στο μασάζ. Ξεκίνησε απαλά αλλά μετά το πήγε σχεδόν επαγγελματικά και με ικανοποίησε πλήρως. Στο σεξ άρχισε με πολύ ωραία πίπα κατά την οποία έκανε πολλές φορές και γλείψιμο στα αρχίδια. Πολύ καυλωμένος της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα και έριξα ένα καλό και γρήγορο γαμήσι. Οι αντοχές της ήταν καλές και άρχισε σχεδόν αμέσως να βογκάει.
    Εδώ να επισημάνω ότι ήταν αρκετά αργά και ενώ περίμενα να είναι κουρασμένη, είχε πολύ ενέργεια και με εντυπωσίασε. Νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή αν κοιτάτε για ποιοτικές υπηρεσίες.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Άψογο
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    G1100xx AvatarG1100xxΜηνύματα: 9 Κριτικές: 15

Κατερινάκι σούπερ ουαου Αξιολόγηση: 9.50 — 02/03/2025 - 13:38
    Κατερινάκι σούπερ ουαου Αξιολόγηση: 9.50 — 02/03/2025 - 13:38

Σάββατο πρωί στην πρωτεύουσα να τελειώσω μια δουλειά που είχα και να κάνω και τα εσκορτιλικια και η ώρα έχει πάει 6 το απόγευμα και εκεί κατέβαινα την λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είχα ανάγκη για χαλάρωση κ έρωτα τηλέφωνο την κυρία Άννα κ κλείσιμο το Κατερινάκι και τσουπ στο diamond όσοι ώρα ήμουν αναμονή καυλαντιζα με την Ρούλα στον σαλόνι 

Με το Κατερινάκι έχω ξανά γράψει δεν θα μπω σε λεπτομέρειες οποίος την έχει δοκιμάσει ξέρει τη εννοώ μία ώρα γαμηθικαμε με πάθος λες και γαμαω την γκόμενά μου και η ίδια το γουστάρει και το ζει μαζί μου και η ίδια το ξέρει που μου βγάζει απίστευτη καύλα και αυτό το γουστάρει 

Ένα έχω να πω μέχρι και μασάζ τής έκανα Κατερινάκι εισαι σούπερ ουαου και την επόμενη φόρα θα το κανονίσουμε με την ξαδέρφη να κάνουμε ρωμαϊκό όργιο 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 100
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Ποιότητα Μασάζ Άψογο
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    DrSilberman AvatarDrSilbermanΜηνύματα: 66 Κριτικές: 13

Μου αρεσε… Αξιολόγηση: 8.00 — 27/02/2025 - 00:18
    Μου αρεσε… Αξιολόγηση: 8.00 — 27/02/2025 - 00:18

Ειναι ολοιδια μπορω να πω με τις φωτογραφιες της, ομορφη γυναικα με ωραιο κωλο και επισης ομορφα βυζια αλλα τα οποια εχουν και λιγο χαλαρωση. Ειναι ευδιαθετη και κοινωνικη με χιουμορ και ορεξη να μιλησει. Δινει τις καλες εντυπωσεις απο το σαλονι με τον τροπο που σε κοιταει αλλα και μετα στο σεξ προσφερει καλες υπηρεσιες και σε κανει πελατη.
    Ηταν καθαρη, περιποιημενη και τα εσωρουχα της μου αρεσανε. Ξεκινησαμε με φιλακια και στην συνεχεια δεν χρειαστηκε να κανω κατι, ξερει να κανει αυτο που πρεπει απο μονη της. Η πιπα της ηταν ωραια αν και επικεντρωνεται συλλεκτικα στο καυλι και στα μπαλακια, γλυφει ωραια και μεχρι να μην αντεχεις αλλο.
    Εγω της εγλειψα τα βυζια και το μουνι, και οι δυο περιοχες ηταν ευωδιαστες και το απολαμβανε με αναστεναγμους. Μετα στηθηκε στα τεσσερα και εφαγε το γαμησι που τοσο περιμενα να ριξω. Η θεα ομορφη και το στησιμο καλο, εδωσα πονο. Αντεξε χωρις να κανει παραπονα και καποια στιγμη ηρθαν και τα αληθινα βογγητα. Το μουνι της κατεβασε υγρα και εχυσα και εγω με δυναμη μεσα της.
    Συνολικα μια ωραια εμπειρια, ακομα και το μασαζ της ηταν καλο απλα εγω δεν της αφησα και πολυ χρονο.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    JohnLMB AvatarJohnLMBΜηνύματα: 148 Κριτικές: 20

Ωραιο κοντοπουτανο Αξιολόγηση: 8.00 — 13/02/2025 - 23:46
    Ωραιο κοντοπουτανο Αξιολόγηση: 8.00 — 13/02/2025 - 23:46

Επελεξα την Κατερινα στο απλο προγραμμα καθως ειχα καυλες και θα εχυνα ευκολα.
    Ειναι μια ομορφη γυναικα, αρκετα κοντουλα και με πολυ ωραιο κωλο.
    Ηταν πολυ περιποιημενη απο καθε πλευρα και μυριζε ομορφα.
    Ξεκινησαμε διστακτικα στην αρχη μα χαιδεματα αλλα σιγα σιγα εστρωσε και μου δοθηκε ολοκληρωτικα.
    Εχει ωραιο καυλιαρικο βλεμμα και το χρησιμοποιει οσο μπορει περισσοτερο.
    Εκανε ωραιο γλειψιμο στο καυλι και στα αρχιδια πριν αρχισουμε το σεξ.
    Ο κωλος της στα 4 πολυ ωραιος και το μουνι καλο απο αισθηση.
    Την γαμησα καλα οχι ομως πολυ δυνατα, αυτο μου εβγαλε, ενα ηρεμο και ωραιο σεξ.
    Δε εκλεβε και με αφηνε να την βαζω ολη μεσα της.
    Περασα καλα και στο τελος μου εκανε και ενα χαλαρωτικο μασαζ.
    Η διαθεση της ηταν καλη απο την αρχη μεχρι το τελος και στην συμπεριφορα ευγενικη.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 50
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    penetron AvatarpenetronΜηνύματα: 243 Κριτικές: 28

Γλυκια Κατερινα Αξιολόγηση: 8.33 — 21/01/2025 - 02:34
    Γλυκια Κατερινα Αξιολόγηση: 8.33 — 21/01/2025 - 02:34

Επισκεψη με σκοπο χαλαρωση και γρηγορο σεξ. Επελεξα την Κατερινα γιατι μου αρεσε το προσωπο της και το γλυκο της χαμογελο. Απο εμφανιση γενικα το κοριτσι ειναι καλο αλλα το προσωπο ειναι που αξιζει περισσοτερο.
    Στο μασαζ ειναι καλη, προσπαθει με τεχνικη και χωρις βιασυνη να δωσει και τον καταλληλο αισθησιασμο. Αφου με περιποιηθηκε απο πανω μεχρι κατω αρχισε σιγα σιγα στην περιοχη της πουτσας και το στοματικο. Γλυφει ωραια και σε δοκιμαζει με τα ματια, το βλεμμα της σεξι και προκλητικο αλλα και γλυκο κατα καποιο τροπο. Τα μπαλακια τα περιποιηθηκε επισης καλα και μετα της εκανα ενα καλο γλυψιμο στα βυζια και στο μουνι. Το δεχτηκε με ευχαριστηση και ανοιξε καλα τα ποδια της για να με διευκολυνει.
    Στο σεξ στην συνεχεια ειχε καυλωσει και το μουνι της ειχε συσπασεις. Την γαμησα στα τεσσερα και σε ιεραποστολικο με πολλα φιλια στο στομα. Εχει το στυλ να γαμιεται σαν γκομενα με καυλες και με ορεξη για ερωτα.
    Ολοι οι gfe-ακηδες που θελουν και μασαζ πρεπει να την δοκιμασουν. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    mag2023 Avatarmag2023Μηνύματα: 145 Κριτικές: 33

Σταθηκα τυχερος Αξιολόγηση: 7.67 — 22/12/2024 - 01:51
    Σταθηκα τυχερος Αξιολόγηση: 7.67 — 22/12/2024 - 01:51

Ξανα επισκεψη σε μασατζιδικο γιατι ειχα αναγκη απο ηρεμια και σεξ. Στο σαλοναρισμα το κλικ μου το εκανε η Κατερινα που ειναι πανω απο 34 κατα την αποψη μου αλλα πολυ καλη η αυρα της και ενεργεια της μου αρεσε.
    Μετα απο την προετοιμασια μου στο μπανιο ηρθε και αρχισε ενα χαλαρωτικο μασαζ, αυτο ακριβως που χρειαζομουν. Με φιλησε στο στομα και σε σιγα σιγα σε ολο μου το σωμα. Μου εγλειψε ολες τις περιοχες ενδιαφεροντος και μου χαρισε ενα τσιμπουκι εκπληξη το οποιο με αφησε με το στομα ανοιχτο και με σκεψεις για επαναληψη μετα την ληξη της συνευρεσης μας. Για οσους γουσταρουν η γκομενα γλυφει και παπαρια. Την περιποιηθηκα και εγω στην συνεχεια, ειχε πολυ ορεξη και οι καυλες της φουντωσανε. Η περιοχη καθαρη παντος και περιποιημενη σαν να περιμενε ενα καλο γλειψιμο.
    Στο σεξ που ακολουθησε την γαμησα κυριως στα τεσσερα και με πολυ ορεξη μεχρι που εχυσα. Η συμμετοχη της ηταν καλη και παρολο που κρατησε αρκετα λεπτα το σεξ εμενα μου φανηκε πολυ συντομο. Η γκομενα επαιξε πολυ καλα τον ρολο της, στηθηκε ωραια και εφτασε σε σημειο να χυνει.
    Σε γενικες γραμμες το ραντεβου μας ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα, σταθηκα τυχερος αφου την γκομενα την επελεξα σχεδον τυχαια.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    G1100xx AvatarG1100xxΜηνύματα: 9 Κριτικές: 15

Πολύ Καλή... Αξιολόγηση: 8.50 — 08/12/2024 - 00:17
    Πολύ Καλή... Αξιολόγηση: 8.50 — 08/12/2024 - 00:17

Μεσημεριανή επισκέψη στην κυρία Άννα και αφού μου έχει βάλει ένα ποτό όσοι ώρα είμαι στην αναμονή να δω τι παίζει και πια είναι διαθέσιμη εκείνη την ώρα ήταν το σκυλί η Αγάπη (σκυλί με την καλή έννοια το λέω πάντα) Αλινα και Κατερίνα. Χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνω Κατερίνα και δωμάτιο κατευθείαν.

Με την Κατερίνα είναι η πρώτη φορά που μπαίνω μαζί της στο δωμάτιο και μου θυμίζει πάρα πολύ μια πρώην μου που μου έβγαζε άρρωστα γούστα και η Κατερίνα το βλέπει ότι την γουστάρω και  γουστάρει και η ίδια και αφού με έχει αφήσει να κάνω το ντουζ μου με το που μπαίνει στο δωμάτιο αρχίζει το χαμουρεμα μου τον έχει κάνει κάγκελο το ριπερ με ξάπλωσε στο καναπέ και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα στήθος και αρχίζει να κατεβαίνει και παίρνει τής μπάλες στο στόμα της και  αρχίζει να της πιπίλα κ μετά με πλάκωσε σε μια πιπα τι φτύσιμο τι deeptroad  μου έκανε μωρό μου να μου λέει τι πουτσα είναι  αυτή μου τον είχε κάνει turbo αυτή την πιπα που μου πήρε θα την θυμάμαι για  πάντα. Μετά μου ζήτησε να την γλύψο  την γύρισα σε 69 και έβαλα όλοι μου την τέχνη το μουνακιτης άρχιζε να καβλονι και άρχιζε να κατεβάζει υγρά και αυτή να με τσιμπουκονι με μανία  μετά την  γύρισα ανάσκελα στο  καναπέ και άρχισα να το γλύφω την μουναρα της μέχρι που τελείωσε  στο στόμα μου και μου τράβηξε το κεφάλι μου ένα δύο λεπτά να  ηρεμήσει από τούς  σπασμούς  πέρασμα προφυλακτικό πρώτη στάση εγώ από πάνω και άρχιζα το σφυροκοπιμα δεύτερη στάση στα  τέσσερα εκεί έδωσα πόνο και άρχισα να παίζω με το δάχτυλο την πίσω πόρτα  μόλις της έχω βάλει ένα  δάχτυλο  πίσω τρύπα της και την  γαμαγα  αργά και  βαθιά κατάλαβα το μουνακιτης να κάνει συσπάσεις πάνω στον Πουτσο μου και εχυνε για δεύτερη φορά είχαν φτάσει τα υγρά της μέχρι τα αρχιδια μου την  αφήνω λίγο να ηρεμήσει και  πάει να μου  βγάλει  προφυλακτικό να με τελειώσει με τον στόμα της  όπα της λέω  και  την  στήνω πάλι στα  τέσσερα στον  μασαζοκρεβατο και της  χώνω το ριπερ και άρχισα να το οργώνω μέχρι που στέγνωσε το μουνακιτης εκεί  ήρθε και  το τέλος μόλις κατάλαβε ότι χυνο μου βγάζει το προφυλακτικό και  μου τον  πήρε  όλα μέσα στο στόμα της με στραγγιξε μέχρι και την τελευταία σταγόνα σπέρμα τος. 

Μετά μπήκα με και κάναμε ένα  ντουζ παρέα μασάζ δεν κάναμε λίγα πράγματα γιατί είχε τελειώσει χρόνος  μια ώρα που την είχα κλείσει και αφού τσεκάρισα το κινητό είχε περάσει  Ίδη μια ώρα και κανένα πεντάλεπτο. 

Συμπέρασμα για το Κατερίνακι γουστάρει να γαμιεται  σε αργούς  ρυθμούς  και άμα σε γουστάρει και τής Φέρθης ωραία σου τα δίνει όλα και έτσι ανανεώσαμαι το ραντεβού μας 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 100
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Εκσπερμάτωση Στο στόμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Magelanos AvatarMagelanosΜηνύματα: 120 Κριτικές: 25

Ιδρωνει την φανελα Αξιολόγηση: 8.17 — 03/10/2024 - 02:38
    Ιδρωνει την φανελα Αξιολόγηση: 8.17 — 03/10/2024 - 02:38

Εντυπωσιαστηκα με την καλη συμπεριφορα της υπηρεσιας αλλα και με το σαλοναρισμα των κοριτσιων. Η Κατερινα μου αρεσε περισσοτερο λογο αυρας και χαμογελου, απο εμφανιση καλη αλλα οχι εντυπωσιακη.
    Μου εκανε καλο μασαζ σε ολο το σωμα ενω φροντιζε να ειναι και αισθησιακο. Το σεξ ξεκινησε με πιπα η οποια εγινε 69. Καθαρη και πολυ συμμετεχουσα η γκομενα, της αρεσε και μου εκανε πολυ ωραια κολπα στο καυλι.
    Την γαμησα σε ιεραποστολικο αρχικα για να εχω το προσωπο της μπροστα μου αλλα και τα ομορφα βυζια της.
    Ηταν απολυτως φυσικη στις εκφρασεις και στα βογγητα με πολυ καλες δωσεις αισθησιασμου.
    Στα τεσσερα καναμε πολυ ωραιο γαμησι, τα στησιματα της πολυ καλα και συμμετειχε μεχρι που εχυσα.
    Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος μαζι της σε ολο το πακετο που προσεφερε.
    Την συνιστω σε οσους δεν κοιτανε πολυ την ομορφια αλλα τις υπηρεσιες.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    vespakis AvatarvespakisΜηνύματα: 100 Κριτικές: 16

Πολυ καλη Αξιολόγηση: 8.50 — 29/11/2023 - 23:33
    Πολυ καλη Αξιολόγηση: 8.50 — 29/11/2023 - 23:33

Ο χώρος είναι πολύ καλός αλλά το ίδιο καλή είναι και η υπηρεσία που σε προσέχει και σε εξυπηρετεί. Πήρα την Κατερίνα που είναι όμορφη γυναίκα αλλά και χαμογελαστή και μέσα σε μερικά λεπτά ήμουν στο μασαζοκρεβατο και ευχαριστιόμουν τις υπηρεσίες της. Ξεκίνησε με αργό μασάζ πραγματικά πολύ κοντά στο επαγγελματικό. Ξεπιαστικα σε όλο μου το σωμα πριν αρχίσουμε το σεξ με λίγα λόγια.

Τα προκαταρκτικά τα έκανε με φιλιά στο σώμα και με ένα τσιμπούκι που θα το θυμάμαι. Μου έγλειψε και τις αρχιδόμπαλες και μου τον πήρε μέχρι το λαρύγγι. Από στησίματα κάναμε πισοκολλητό και ιεραποστολικό. Έχει αντοχές αλλά προτημάει το πιο ήρεμο σεξ όπου αποδίδει και με αναστεναγμούς. Συνολικά πέρασα πολύ καλά μαζί της παρόλο που πήρα το βασικό πρόγραμμα και θα την προτείνω σε όλους τους φίλους μου. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Ποιότητα Μασάζ Άψογο
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Chris_ktm AvatarChris_ktmΜηνύματα: 1491 Κριτικές: 25

Κατερίνα Αξιολόγηση: 6.83 — 20/11/2023 - 15:59
    Κατερίνα Αξιολόγηση: 6.83 — 20/11/2023 - 15:59

Πολύ προσεγμένο και καθαρό κατάστημα, η κυρία στην υποδοχή ήταν πολύ εξυπηρετική.

Διάλεξα την Κατερίνα, η οποία είναι μελαχρινή  με πιασίματα και μεγάλο φυσικό στήθος.

Αρκετά τίμιο μασάζ .

Αρκετά καλό στοματικό και αλλαγή 3 στάσεων μέχρι το τελείωμα.

Καλή  συμμετοχή στις στάσεις σε γενικέςγραμμές.

Εν κατακλείδι, τίμια περίπτωση .

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (2)
    Bisha Avatar Bisha 25-11-2023 14:28:37
    Πολύ κάβλα φαίνεται
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    TOMCRUISE Avatar TOMCRUISE 25-11-2023 15:58:48
    εχει κωλαρα ειναι η αληθεια!
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    ntekwl AvatarntekwlΜηνύματα: 88 Κριτικές: 20

Εργατικη και τιμια Αξιολόγηση: 7.67 — 17/11/2023 - 22:43
    Εργατικη και τιμια Αξιολόγηση: 7.67 — 17/11/2023 - 22:43

Ειχα αναγκη για μασαζ οποτε εκανα την γυρα μου να δω τι παιζει. Τελικα οταν εφτασα στο εν λογο αποφασισα να σταματησω το ψαξιμο και λογο του οτι μου αρεσε σαν χωρος αλλα και λογο οτι ειχα κουραστει πλεον. Η Κατερινα ηταν η πρωτη που ειδα και εκει κολλησε το ματι μου. Τωρα που εχω δει τις φωτογραφιες εχω να σας πω οτι η γκομενα εχει παρει μερικα κιλα αλλα της πανε και ιδιαιτερα για οσους θελουν τις γυναικες με πιασιματα ειναι πολυ καλη περιπτωση.

Ειναι ευγενικη αλλα αν εχει κατι το οποιο την χαρακτηριζει ιδιαιτερα ειναι η εργατικοτητα. Δεν αφησε δευτερολεπτο να παει χαμενο και παρολο που ειχα κουραστει περασα καλα μαζι της. Μετα τις κουβεντες που ειπαμε επιασε ομορφα δουλεια με το μασαζ και με χαλαρωσε σε ολο το σωμα. Σαν ποιοτητα δεν μπορω να πω οτι κανει κατι το ξεχωριστο αλλα για πουτανα ειναι καλη φαση. Το στοματικο το κανει ακαποτα με επιμονη να τον νιωσει σκληρο στο στομα της αλλα δεν σας κρυβω οτι ηταν μετρια η τεχνικη της. Δεν εμποδιζει το χερι οταν ψαχνει να χουφτωσει οποτε επιασα παντου και σε συνολο με καυλωσε πολυ το σεξ μαζι της. Κανει καβαλημα αλλα λιγο γρηγορο και μπορει να σε κανει να χυσεις ευκολα. Στο doggy στηνεται καλα και οπως και να την γαμησεις δεν κανει παραπονο. Εχυσα μεσα της, με την καποτα πανω φυσικα και με περιποιηθηκε χωρις βιασυνες μεχρι το τελος.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Smythos AvatarSmythosΜηνύματα: 148 Κριτικές: 20

Βυζομπαλα Αξιολόγηση: 7.50 — 24/06/2023 - 21:42
    Βυζομπαλα Αξιολόγηση: 7.50 — 24/06/2023 - 21:42

Απο την πρωτη στιγμη που ειδα τα βυζια της αποφασισα να μη παω παρακατω, ειναι ωραιες φυσικες τορπίλες που καθε βυζολαγνος θα θελει να τα τιμησει με ενα γλειψιμο. Σαν χωρος και σαν καθαριοτητα ολα ηταν οπως θα το ηθελα ενω η υπηρεσια εκανε το μεγιστο για να μην χασει πελατη. 

Μου εκανε στην αρχη ενα ικανοποιητικο μασαζ, οχι κατι που θα το προτεινα σε φιλο αλλα ουτε και θα το παρελειπα σε επομενη συναντηση. 

Κατα την διαρκεια αρχισε να το φερνει ολο και περισσοτερο στο σεξουαλικο και πριν το καταλαβω πηρε την ψωλη στο στομα και αρχισε μια τιμια πιπα. Ακαποτη η εξυπηρετηση της φυσικα, με το ενα χερι χουφτωνα το στηθος της. Μετα αφιερωσα λιγο χρονο στα ομορφα μασταρια της ταλαιπορωντας τις θηλες μια μια. 

Της ζητησα να ανεβει σε cow αφου μου αρεσε η ολη ανεση και την αφησα να κανει ολον τον κοπο μεχρι το χυσιμο. 

Κουνιοταν ωραια και το μουνι της εφάρμοσε ωραια στην πουτσα μου. Το καλυτερο απο ολα ηταν οτι εβλεπα ενα βλεμμα ικανοποιησης στο προσωπο της και ενιωσα να γαμαω απο ευχαριστηση.

Η ληξη ηρθε στον προβλεπομενο χρονο και ενιωσα πληρη ικανοποιηση. 

Καλη συνεχεια!

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Μέτριο
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Καλή