Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Λολίτα  (Magic Girls)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

nothorny AvatarnothornyΜηνύματα: 1828 Κριτικές: 7

Ιστορίες: 0

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Αξιολόγηση: 8.67 — 01/04/2025 - 14:18
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Αξιολόγηση: 8.67 — 01/04/2025 - 14:18

Με την Λολίτα είχαμε βρεθεί και άλλες αρκετές φορές με ιδιαίτερα επιτυχημένα ραντεβού. Πολύ γέλιο, πολυ γαμησι πολύ ωραία φάση γενικά. Ειχα καιρό να την παρω κσι διάλεξα πάλι την ίδια γνωρίζοντας το "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει." Δυστυχώς το γλυκό αυτήν την φορά δεν έδεσε. Είχε χαθεί η χημεία μας, το σεξ ήταν διεκπεραιωτικο και από τους 2 μας λαι δεν το ευχαριστηθηκα όσο ήθελα. Ίσως να φταιω και εγω. Γενικως λιγο πιο αδυνατισμένη από ότι την θυμόμουν, το ίδιο κοντουλα κσι με τα ίδια πειραγμένα τσιμπουκοχειλα. Συζητήσαμε και αρκετά πριν από το σεξ και πάντα αυτό μου βγαινει σε κακό γιατί μου βγάζει μια συμπάθεια προς το κορίτσι και δεν το ευχαριστιεμαι. Εκείνη το προσπάθησε αρκετά, αλλά από εμένα είχε εκλείψει ο αρχικός ενθουσιασμός των πρώτων ραντεβού, ήμουν και σε άλλη ψυχολογική κατάσταση τότε και ότι έβλεπα το ερωτευόμουν. Πεντακάθαρη όπως πάντα, φιλιά φουλ. Ωραία εσώρουχα επίσης όπως πάντα..  πήρα και σουίτα στο Βασίλη αλλα τσαμπα πήγε.. Μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βάζω σε εμένα πάντως πάρα σε εκείνη. Ήταν και μέρα πολύ πιεστικά στην εργασία μου . Αυτά και γαματε αδέρφια. Η ημερομηνία ήταν 05/02/25.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Antidote AvatarAntidoteΜηνύματα: 1434 Κριτικές: 16

Λολιτάκι! Αξιολόγηση: 8.67 — 09/02/2025 - 17:49
    Λολιτάκι! Αξιολόγηση: 8.67 — 09/02/2025 - 17:49

Ελαφρώς καθυστερημένη κριτική. Την κοπέλα την συνάντησα αρχές του χρόνου μόλις επανεμφανίστηκε ύστερα από ολιγόμηνη απουσία.
    Αν και είναι αρκετά χρόνια στο γραφείο, δεν ακούγεται πολύ. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό καθώς ως γνωστόν οι περισσότεροι δεν γράφουν για τις καλές περιπτώσεις! :rolleyes:
    Εύκολη συνεννόηση στο Viber με την τηλεφωνήτρια (οι τηλεφωνήτριες του Magic είναι πολύ cool, ίσως τις πετύχετε και σε κάποια κακή στιγμή λόγω φόρτου εργασίας αλλά γενικά δεν έχω παράπονα, εξυπηρετούν άψογα) και στο ξενοδοχείο για να δούμε τι θα συναντήσουμε! :DD:
    Χτύπημα πόρτας και είσοδος από ένα γλυκύτατο συμπαθέστατο κορίτσι! Πολύ θετική εντύπωση, ευχάριστη, χαμογελαστή, καλόγουστη, υπερβολικά καλοντυμένη, πετίτ! Στην πένα! Ηλικία δεν ξέρω, ίσως στα 25, ίσως κάτι λίγο ακόμα. Not sure, δεν με ενδιέφερε. Είχα απέναντι μου ένα πολύ ευχάριστο πλάσμα με το οποίο χρειάζεται προσοχή, είναι τόσο άνετη και συζητήσιμη που η ώρα περνάει για πλάκα!
    Έχει φουσκώσει λίγο τα χείλη ενώ τα φιλιά της είναι απλά καθώς μου εξήγησε πως όταν δεν ξέρει καθόλου τον άλλον δεν πλακώνεται στα γλωσσόφιλα.
    Στην πένα απ έξω, στην πένα και από μέσα με sexy εσώρουχα, ζαρτιέρες.
    Το σώμα είναι αυτό των φωτογραφιών αλλά πρέπει να το σφίξει σιγά σιγά γιατί ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους μας (εκτός από τον γραφων :hahaha: ). Φυσικό στήθος, ωραίο κωλαράκι!
    Το στοματικό της εξαιρετικό με πολύ καλό ρυθμό και στο σεξ αρκετά στενή. Είναι και πούπουλο, κάτω από 50 κιλά, οπότε εύκολα διαχειρίσιμη!
    Η μία ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και το κορίτσι ήταν συνεχώς μέσα στο νάζι.
    Από τις καλές περιπτώσεις του γραφείου! Δικαιούται σεβασμό και καλή συμπεριφορά το Λολιτάκι.
    Καλή μας συνέχεια! :thumbs-up:

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    Antidote Avatar Antidote 10-02-2025 17:04:46

Ξέχασα να αναφέρω ότι η Λολίτα έχει στην καρτέλα της σαν έξτρα το golden shower..
    Την ρώτησα από περιέργεια τι παίζει και όντως το προσφέρει αλλά μόνο σαν ενεργητική!
    Ενημερωτικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ! :DD:

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    men-toras Avatarmen-torasΜηνύματα: 109 Κριτικές: 23

Οτι πρεπει για πιπινολατρες Αξιολόγηση: 7.50 — 12/11/2022 - 19:12
    Οτι πρεπει για πιπινολατρες Αξιολόγηση: 7.50 — 12/11/2022 - 19:12

Την προηγουμενη δεν την βρηκα διαθεσιμη οποτε τηλεφωνησα απο νωρις γιατι ειχαν φουντωσει οι καυλες μου και ηθελα να το γαμησω αυτο το πιπινι.

Ανοιγοντας την πορτα και βλεποντας αυτο το φρεσκο κοριτσι με το βλεμμα που λεει ειμαι καλα αρχισε να μου φουσκωνει η πουτσα. 

Μικροσωμη με ωραιες καμπυλες και βυζια πραγματικα τριαρια. Ηταν περιποιημενη στα ακρα και τα μαλια της καλα χτενισμενα. 

Ειχε μια μαγκια στον αερα της που για μενα ειναι θετικο στοιχειο αλλα και εναν επαγγελματισμο που δεν τον περιμενεις σε τετοια ηλικια.

Ζητησε να παει για μπανιο να προετοιμαστει και μολις τελειωσε με βρηκε στο κρεβατι ετοιμο.

Φορουσε πλεον μονο τα εσωρουχα της και αυτα τα εβγαλε χορευοντας οπως της ζητησα. Κινειται ωραια και της αρεσει που καυλωνουν οι αντρες με την ομορφια της, εβλεπα μια ικανοποιηση στο προσωπο της που στην συνεχεια εγινε ακομα μεγαλυτερη. 

Δεν με φιλησε αλλα περασε την γλωσσα της σε ολο μου το σωμα πλεον με πολυ καυλιαρικη διαθεση και προθεση για pse. Στον πουτσο εκδηλωσε ανοιχτα την ταση για τσοντοειδης καταστασεις, εδινε φτυσιματα στο καυλι και εκανε βαθυ λαρυγγι με κοιταγματα στα ματια.

Πηρα ακριβως αυτο που ηθελα με αυτο το πιπινι να μου γλυφει τον πουτσο με προφανως αληθινη επιθυμια.

Το γαμησι ηταν στα ιδια στανταρ με πολυ συμμετοχη. Καβαλαει και στηνεται πολυ καλα και το κορμι της ειναι ευκολα χειρισμο. Καναμε πολλες εναλλαγες στασεων στις οποιες με ακολουθησε πολυ καλα, ξερει να κανει την δουλεια της και μπορει να στη καυλωσει ευκολα οποτε δυο γυροι ειναι εγγυημενοι στην μια ωρα.

Η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα τα αξιζει αυτα τα λεφτα.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 160
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Στήθος Φυσικό
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα