Amanda (Studio De Paris)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 691
Κριτικές σε άλλα γραφεία
- Amanda - Studio Deluxe (Κριτικές: 0)
- Amanda - Studio Αριστοτέλους 6 (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio Caroline (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio Hotel Palace (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio L Amour (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio V.I.P (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio Βριλησσού 60 (πάνω) (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio Θησέως 35 (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio Κασσάνδρας 3 ισόγειο (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio Κασσάνδρας 6 (Κριτικές: 0)
- Ruslana - Studio Κροκεών 6 ισόγειο (Κριτικές: 0)
- Amanda - Studio Κηφισού 60 (Κριτικές: 0)
- Amanda - Studio Κηφισού 30 (Κριτικές: 0)
- Amanda - Studio Queen Girls (Κριτικές: 0)
- Amanda - Studio Μελαντίας 50 (Κριτικές: 0)
- Amanda - Studio Συγγρού 232 (Κριτικές: 0)
Κριτικές Χρηστών
Πέρασμα με την αμάντα μιας και με είχε πιάσει μια επιθυμία να πασπατεύσω μια πληθωρική γυναίκα. Η αμάντα είναι μια μιλφ κοντά στα δεύτερα άντα με βυζάρες και το τεράστειο κώλο που βλέπετε στις φωτός αλλά αδιάφορο πρόσωπο. Μπορεί στην εμφάνιση να μην αρέσει σε κάποιους αλλά στις υπηρεσίες είναι αστέρι καθώς είναι ευδιάθετη και με όρεξη για πλάκα. Για παράδειγμα, επειδή ήμουν άπειρα καβλωμένος να τη πηδήξω στα 4 με θέα τη κολάρα της, δεν ήθελα καν να μου πάρει τσιμπούκι αλλά εκείνη επέμενε λέγοντας μου οτι η πούτσα μου είναι το φαγητό της και να μην της το πάρω! αρκετά χαβαλετζού λοιπόν και με ωραία συμμετοχή και στησίματα. Σίγουρα θα ξαναπάρω και προτείνεται στους λάτρεις των πληθωρικών μίλφ.
Ένα απόγευμα που δεν είχα τι άλλο να κάνω αποφάσισα να περάσω μια βόλτα από την Αμάντα. Παλιά καραβάνα η Αμάντα με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και τεράστια εμπειρία. Ότι πρέπει για κάποιον που γουστάρει τις μιλφς.
Πολύ ομιλητική μέσα στο δωμάτιο και με όρεξη για πλάκα. Φυσικά και όρεξη για ατελείωτο γαμήσι. Αφού όμως πρώτα στον κάνει κάγκελο με τις βυζάρες της. Δεν θέτει καθόλου περιορισμούς, σπάνιο θα έλεγα για απλό πρόγραμμα.
Τα χρόνια έχουν γράψει πάνω της και φαίνεται στο σώμα της αλλά όχι στην διάθεση της. Απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της και ίσως ξαναπεράσω πάλι μια βόλτα στο μέλλον.