Ρόζα (Lelas Massage and Relax )
Κριτικές Χρηστών
Όσες φορές και να πάω με την θεία Ρόζα πάντα περνάω καλά. Είναι μια ευγενική και όμορφη κυρία παρά τα χρόνια που έχει στην πλάτη της. Χαίρομαι πάρα πολύ που την βλέπω και χαίρεται και η ίδια επίσης. Είναι όμορφα πάντα να συνευρίσκεσαι μαζί της και φροντίζει αν είσαι ευγενικός μαζί της να στο ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο. Στο μασάζ δίνει ρέστα και κάνει τα πάντα για να σε χαλαρώσει εκεί που πονάς και να σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο. Μετά με απαλές κινήσεις σε χαιδεύει και σε γλείφει σε όλα τα ευαίσθητα σημεία και φυσικά σε αφήνει να την γλείψεις και εσύ έντονα. Έχει ωραία βυζιά και ο κώλος της είναι απίστευτος αν εξαιρέσεις την κυτταρίτιδα που έχει. Μου αρέσουν πολύ τα δάχτυλα των ποδιών της και τα πόδια της γενικότερα και φυσικά δίνει αρκετά φιλιά και κάνει αρκετές αγκαλιές πράγμα που μου αρέσει. Μπορείς να την κουμαντάρεις μπορεί και να σε κουμαντάρει. όταν τα δίνεις όλο στο σεξ αγγομαχάει έντονα και δεν σε απογοητεύει. Και όταν τελειώσετε δεν βιάζεται να φύγει. Και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Σ ευχαριστώ ρόζα.

Η επίσκεψη έχει γίνει πιο παλιά, που ήμουν Αθήνα. Πήγα χωρίς τηλέφωνο και η Ηλέκτρα δεν ήταν εκεί, οπότε διάλεξα κάτι σχετικά καλό, από το υπάρχον ρόστερ. Ρόζα λοιπόν και είσοδος στο δωμάτιο, φρεσκάρισμα και χωρίς καθυστέρηση εμφανίζεται η Ρόζα. Έχει αναφερθεί η εμφάνιση της και δεν θα σχολιάσω. Για τα χρόνια της καλά κρατιέται.
Το μασάζ το κατέχει και το στοματικό επίσης. Sex δεν το επιχείρησα επειδή δεν μου βγήκε. Μόνο στοματικό για άδειασμα… Θα επανέλθω για Ηλέκτρα.

Καλησπέρα μάγκες! Σεξ με την Θεια Ρόζα αυτή την φορά από περιέργεια και μόνο.
Μπανάκι στο δωμάτιο πριν έρθει και έσκασε με καλή διάθεση. Είναι όμορφη στο πρόσωπο αλλά το σώμα άμα το δεις γυμνό έχει πολλά κρεμάσματα. Δεν ήταν πως δεν το περίμενα παντός και δεν με χάλασε και τόσο.
Ξεκινήσαμε με μασάζ που μου άρεσε χωρίς όμως να έχει κάποιες ειδικές γνώσεις η τύπισσα, η αλήθεια να λέγεται....
Αφήσαμε πίσω αυτό και ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά, πίπα και γλειφομούνι. Καλά και ακόμα καλύτερα, έχει τεχνική στο τσιμπούκι και η περιοχή ανάμεσα από τα πόδια της ήταν πολύ καλή για γλείψιμο. Κάποια στιγμή άρχισα να ακούω αναστεναγμούς και ήταν ώρα να γαμήσω. Δεκτική σε οδηγίες φυσικά και το στήσιμο πολύ καλό με τον κώλο ψηλά και το κεφάλι στο στρώμα. Χώθηκα και άρχισα να γαμάω την Ρόζα η οποία πολύ σύντομα άρχισε να βογκάει. Λογική αίσθηση το μουνί της και καλή στην συμμετοχή, είναι βέβαια γυναίκα με αντοχές και μέχρι κάπου το ευχαριστιέται ειλικρινά.
Συνοψίζοντας λοιπόν αξίζει για μια φορά, είναι ότι περιμένεις από μια γυναίκα στην ηλικία της, έμπειρη αλλά και με την φθορά του χρόνου εμφανή.

Το μαγαζι παλιο αλλα καλο, η υπηρεσια κανει οτι μπορει για να δωσει καλες εντυπωσεις και με κερδισε.
Η Ροζα ειναι μεγαλη, οχι 40 αλλα 50 πιστευω με ωραιο προσωπο αλλα και σωμα αρχικα. Οταν εβγαλε τα ρουχα ειδα τις χαλαρωσεις, οχι τραγικες αλλα υπαρκτες.
Αρχισε καλο μασαζ χαλαρωτικο και μετα τσιμπουκι επισης καλο. Στο σεξ εκανε ωραια στησιματα και εχει καλο μουνι. Αντοχες επισεις οπως πρεπει και συνοδευει με ηχητικα την πραξη. Αληθινη συμμετοχη και μεχρι καπου το ευχαριστιεται. Συνολικα το αξιζει ενα 50αρι και πιο πανω για οσα προσφερει. Θα την προτιμησω ξανα αν εχω καυλες για τετοια ηλικια.

Επισκεψη πριν απο μερικες μερες, οχι η πρωτη φορα. Οι γνωστες φατσες στο γνωστο καταστημα με το παλιο στυλακι αλλα καθαρο και τακτοποιημενο. Απο τις κοπελες επελεξα την Ροζα λογο του οτι ειχα καιρο να γαμησω μουνι σε ηλικια 50+. Καλο το παρουσιαστικο της αλλα η ηλικια δεν κρυβεται ειδικα χωρις τα ρουχα. Ειναι ευγενικη και πολυ δοτικη οποτε δεν σου βγαινει σε κακο ενα περασμα μαζι της.
Μου εκανε ωραιο μασαζακι στην αρχη λες και ηξερε που ηθελα να βαλει τα χερια της. Μετα αρχισε το γλυψιμο σε ολο το κορμι ενω με τα χερια εκανε μασαζ στην περιοχη της πουτσας. Η πιπα της καλη, εχει πολλα χρονια εμπειριας και ορεξη να δειξει τι ξερει. Στο σεξ που ακολουθησε πηρε πρωτοβουλιες αλλα και εφαγε αδιαμαρτυρητα πουτσα μεχρι που εχυσα.
Δεν την λες ομορφη πλεον αλλα με την ηλικια στο νου μπορεις να φανταστεις οτι καποτε και αυτη ηταν μια γκομενα που αξιζε.

Ρόζα το Άλφα και το Ωμέγα του αισθησιασμού στο Λέλας... από τα κορίτσια που έχω δοκιμάσει, γράφει περισσότερο τόσο στο σαλόνι όπου με το βλέμα της σε πείθει να την διαλέξεις, όσο και μέσα στο δωμάτιο που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σε ευχαριστήσει... Αν όλες οι μεγαλομιλφάρες ήταν διατηρημένες σαν την Ρόζα δεν θα ξέραμε ποιά να πρωτογαμήσουμε! Λουκ λάγνας τσιγγάνας με πολύ μαυρισμένο δέρμα και λαμπερά μάτια, υπέροχα και περιποιημένα άκρα και ζουμερά πλούσια βυζιά! Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

Μετα απο τοσες επισκεψεις στο μαγαζι αποφασισα να γραψω μια κριτικη.
Τυχαια την τελευταια φορα επελεξα την Ροζα που ειναι απο Ουκρανια, μιλφ και με φανερη εμπειρια στην δουλεια την οποια λιγο πολυ διεκρινα και απο την παρουσιαση που εκανε στο σαλονι.
Αρχικα να πω οτι για την ηλικια της κρατιεται πολυ καλα, ειναι απο τις μιλφ που εντυπωσιαζουν σε αυτον το θεμα.
Σαν υπηρεσια και σαν χωρος τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ καλα και σαν τακτικος πελατης δεν εχουν βαρεθει να μου φερονται με ευγενεια αλλα και οπου πρεπει με σεβασμο.
Μου εκανε αρχικα μασαζ το οποιο ηθελα αλλα βασικο επισεις για μενα ηταν να κανουμε σεξ οποτε μολις μου εκανε τα βασικα την διεκοψα.
Την πιπα στα 50 την κανει με καποτα, δεν ηταν εκπληξη αλλα σας λεω... ακομα και ετσι ηταν ωραια η αισθηση και με λιγο γλυψιμο στα βυζια της δεν ηθελα κατι παραπανω ως προκαταρκτικο.
Ειπα να ειμαι απο κατω και να με καβαλαει στην αρχη. Το πηγε ωραια, ο ρυθμος αρκετα γρηγορος και η κινηση σωστη.
Στο μουνι εβαλε ελαχιστο τζελ το οποιο διευκολυνε πολυ την εισοδο αλλα και η αισθηση μεσα ηταν η επιθυμητη.
Υπακουσε αμεσως στην επιθυμια μου για πισωκολλητο, στηθηκε με τον κωλο ψιλα και το κεφαλι χαμηλα και με το που αρχισα να δινω πονο αρχισε και εκεινη τα βογγητα.
Η συνεχεια εξελιχθηκε φυσικα και για την δικη μου περιπτωση ηταν ενα καλο γαμησι με την συμμετοχη που ηθελα.
Με την ευγενεια της μεχρι το τελος μου αφησε την επιθυμια να την ξαναεπισκευτω.

Καλο το μαγαζι και η υπηρεσια ευγενικη.
Στην βαρδια ηταν και η Roza η οποια απο τις αλλες μου αρεσε περισσοτερο οποτε εδωσα τα λεφτα και περασα στο δωματιο.
Καθαρο απο ολες τι αποψεις, πατωμα, σεντονια, μαξιλαρια, ολα μυριζανε καθαριοτητα.
Εκανα το ντουζακι μου και ερχεται η Roza γυμνη με το ωραια της βυζια και το σωμα με λιγη χαλαρωση αλλα οχι κατι ασχημο.
Ξεκιναει μασαζ σε ολο το σωμα σιγα σιγα και οπου πλησιαζε την εγλυφα και χουφτωνα. Επιασε τον πουτσο μου και αρχισε ενα τσιμπουκι βαθυ και σαλιαρικο ενω ταυτοχρονα επαιζε με τις μπαλες μου. Καυλωσε πολυ και στηθηκε στα τεσσερα. Ειχε ηδη υγρο μουνι αλλα δεν ητανι απο τα στενα, θελει να εχεις καποιο μεγεθος. Δεν υστερω σε αυτο οποτε ενταξει απο αισθηση. Στο ιεραποστολικο δεν δεχτηκε γλωσσοφιλα και σε καποιες φασεις απεφευγε να με κοιταει. Οσο για την προσποιηση δεν παιρνει οσκαρ ερμηνειας αλλα δεν ειναι και απο αυτες που σε ξενερωνουν με ψευτικα βογγητα.
Συνολικα εκανε μια καλη προσπαθεια και σεβαστηκα το ορια της.
Αν με ρωταγατε αν θα ξαναπηγαινατε θα λεγα μπορει.