Αγγελική (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Κριτικές Χρηστών
Κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνικά πολύ εύκολα . Συνάντηση σε ξενοδοχείο μετά από μια ώρα. Ανοίγοντας τη πόρτα αντίκρισα μια διαφορετική προς το χειρότερο κοπέλα και σίγουρα καμιά δεκαριά χρόνια πάνω από την αγγελία που γράφει 25, δηλαδή γύρω στα 35 minimum. Πρόσωπο μέτριο για τα γούστα μου, μαλλί διαφορετικό μέ τις φωτό καστανο ισιο. Φόραγε κολάν μαύρο και εφαρμοστό μαύρο κοντομάνικο t-shirt και αθλητικά παπούτσια. Πέρασμα για μπάνιο και διαπραγματεύσεις από 80 που είχαμε κανονίσει έγινε + 20 για ακαποτη πίπα. Ζήτησε τα χρήματα και έδωσε το ο.κ μάλλον στον νταβατζή της με μήνυμα.
Ξεκίνησε να γδυνεται. Με πολύ λίγα προκαταρκτικά και μετά άρχισε να λέει καλύτερα πίπα με προφυλακτικό και κάτι τέτοια. Με το που της είπα " ο.κ no problem φέρε πίσω τα λεφτά " ξεκίνησε μια υγρή ακαποτη πίπα :lol: Ούτε λόγος για πέρασμα από τα δίδυμα
. Στήσιμο στα 4 μετά από το πέρασμα προφυλαχτικου και σφυροκόπημα χωρίς καλή αίσθηση πρέπει να έχει γράψει πάρα πολλά χιλιόμετρα . Εμφανείς σημάδια κυτταρίτιδας σε μπούτια και κώλο. Μου πρότεινε πρωκτικο με +40 αλλά ούτε καν δεν με ενδιέφερε. Αλλαγή σε ιεραποστολικό με υπερβολικά ψεύτικες κραυγές ενώ εγώ δεν ένιωθα τίποτα ήρθε η πτώση. Πέταξα το προφυλαχτικο γιατί κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να χύσω έτσι και της τον έβαλα πάλι στο στόμα, μου τον παπαριασε από τα σάλια που έβγαζε και τόσο φτύσιμο λες και τον ξεμάτιαζε. Τελικά μετά από αρκετή ώρα το τέλος ήρθε στα βυζιά της.
Για δεύτερο γύρο ούτε καν ενδιαφέρθηκα αν και μου είπε για +20 αν ήθελα, εγω της έδωσα κατευθείαν το πράσινο φως για αποχώρηση.
Ένα αδιάφορο ραντεβού έφτασε στο τέλος του.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)