Τριάνα (Massage Nirvana)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 657
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
με σφυξανε οι καβλες κι ειπα να παω για ενα μασαζο χαλαρωμα ..
μπηκα μαγαζι και περασα με τριαννα αφου θυμωμουν οτι το κατεχει το αθλημα ..
με περασε στο δωματιο και μεταξυ ισπανικων και φιλιων μου ελεγε κατι τυπου σε θυμαμαι και με ρωταγε αν μου αρεσει ..
εκανα μπανακι κι αραξα να την περιμενω ..
με το που μπηκε μεσα την αρπαξα και αρχισαν τα φιλια .. σαν να ηταν η γκομενα μου που ειχα να την δω καιρο .. με καυλωσε αυτο να σου πω ..
χαμογελα αγκαλιες φιλια και κατεβηκε προς τα κατω η μικρη και αρχισε μια πιπα σοβαρη .. μιλαμε για καλο παιγνιδι με τον πουστο μεσα στο στομα της .. περασε λιγο κι απ τις μπαλες αλλα ειχε κεντραρει στο καυλι .. του εδωσε και καταλαβε .. φτυσιματα , προσπαθεια για ντιπ , μαγουλα , οτι της εβγαινε .. κατακαβλωσα ..
καποτουλα και στην μαχη .. ιεραποστολικο οπου επαιξε γαμησι με φιλια κι αγκαλιες .. καποια στιγμη με σταματησε κι ανεβηκε πανω μου κι αρχισε να χορευει πανω στον πουτσο μου .. την σταματησα να μην χυσω κι αυτη γυρισε reverse cow κι αρχισε παλυ να με γαμαει ενα πραμα ..
την σταματησα γιατι ηθελα να την χυσω στα τεσσερα οπου η θεα ειναι ολα τα λεφτα .. εχει σφυχτο κωλακι και αντεχει σε σφυροκοπημα και σφαλιαριτσες .. κι ετσι πανω στην φαση τελειωσα μεσα της ..
ειπαμε καμια κουβεντα ο καθενας στην γλωσα του και παλυ βγηκαν γελια ..
φιλακι και παμε για αλλα ..
καινουργιο κοριτσι στο μαγαζι ..
ωρα για εξερευνηση .. μπηκα δωματιο και μετα το ντουσακι ηρθε και η κορασιδα ..
απο αγγλικα λιγα απο ελληνικα καθολου απο ορεξη φουλλλλ...
κατι μεταξυ ισπανοαγγλικων ηταν η επικοινωνια μας αν και δεν χρειαστηκαν λεξεις για να παιχτη οτι παιχτηκε ..
η μιρη ειναι μεταξυ 24 κι 27 καλο κορμακι φυσικα βυζακια 2μισαρακια γλυκια κοπελα και με κωλο πετρα .. λατινο κωλο ..
πολυ ορεξατη με καλο τσιμπουκι .. το εχει λιγο με την καθαριοτητα κι αυτη αλλα ολα οκ ..
γαμησακι δυνατο και με αλλαγες αρκετες ..
στα γονατα δινεις πονο αφου το κωλακι της ειναι πετρα .. για πολυ χουφτωμα και σφαλιαριτσες ..
χαμογελαστη και ολο στα ισπανικα να λεει τα δικα της κι εγω στα ελληνικα τα δικα μου και να πεφτει γελιο και γαμησι ...
καλο καυλακι ...

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

_1.jpg)